Motovinç ADV hazırdır iyi seyirler

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Helal be Memo, çok basit fikri para kazanılacak ticari bir ürün haline getirmişsin. Tebrikler.

Motosikleti
cbf 150
Muzo sanırım gene uçmuş :)))) Muzo duydunu biliyorum bak biz kobay olsun diye motorumuzu yatırıyoruz ya sen?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hayırlı uğurlu olsun. (Bu arada bu iki yeni videonun müzikleri korkunç. :D)

Motosikleti
D400
allah aşkına kamera tutmasını bilen biri çeksin şu videoları :D

Motosikleti
cbf 150
Hadi siparişler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı uğurlu olsun. (Bu arada bu iki yeni videonun müzikleri korkunç. :D)
yapacak birşley yok capcutı kullandım hızlı olsun diye oda kafasına göre koyuyor :(

Son düzenleme:
Hayırlı olsun , çok güzel bir ürüne benziyor. Naçizane bir önerim var , güvenli taşıma kapasitesini 300kg bandına taşımanız yönünde...

Bmw'ler gözleme sever paket 264kg , Africa twinler 253kg , ktm 1290-1390 260kg ; liste uzar gider... Bu ağırlıklara daha çantalar dahil değil...

Bu sebeple güvenli taşıma kapasitesini 300e çekmek mantıklı olacaktır...

Motosikleti
cbf 150
2 verisyonu var daha kalın kayışlısı 640kg kaldırıyor :) ama fiyatı 8300tl

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun.
Bu aralar benim işler nanay, ek masraf yapamam, onun yerine yalnız gezmeyip yanımda iri yarı güçlü kuvvetli arkadaşlarla geziyorum ki motoru yatırırsam kaldırmaya faydaları da olur. :)

puahaha cekimlere bak, bu ne amatorluktur yav.

Olm kamyoncu burda o ürünü alan 1 kişi cıksın ben istifa edecem len forumdan sdfdgf

yaa olm ne adamsın..

bana adını soyadını, ve iban ı ozelden at.
linkedin den ekleyecem ama haberın olsun.

Motosikleti
cbf 150
puahaha cekimlere bak, bu ne amatorluktur yav.

Olm kamyoncu burda o ürünü alan 1 kişi cıksın ben istifa edecem len forumdan sdfdgf

yaa olm ne adamsın..

bana adını soyadını, ve iban ı ozelden at.
linkedin den ekleyecem ama haberın olsun.
sen kovulmadınmı olum? nerden çıktın gene. Bu forumdan çok adam var özelden istiyen aklında olsun :)

sen kovulmadınmı olum? nerden çıktın gene. Bu forumdan çok adam var özelden istiyen aklında olsun :)

Erhan başkasını bloklayacakken bir yanlışlık sonucu beni atmış..,elim yalışlıkla sana gitti diyor...pek inandırıcı değil,ben inanmadım şahsen.
neyse, ben de ozelden bilgilerini bekliyorum. en iyisinden gönder bana. parayı bir ara gönderecem söz.

Motosikleti
cbf 150
Erhan başkasını bloklayacakken bir yanlışlık sonucu beni atmış..,elim yalışlıkla sana gitti diyor...pek inandırıcı değil,ben inanmadım şahsen.
neyse, ben de ozelden bilgilerini bekliyorum. en iyisinden gönder bana. parayı bir ara gönderecem söz.
merakımdan soruyorum honda nın en ufak motorunun nesini kaldıramıyorsunda bu boruyu almak istiyorsun? yani malı satmamak gibi düşünmede malımın doğru kullanılmasını isterim ne bilim bu bir boru yani :)))

Motosikleti
cbf 150
lan olum cbf125in var hala ağır abilerin motoruna bakıp ah çekiyorsun. Uzak dur hahahahahah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar