Zafer AK çay firkete dönüşü

Grne nerden çıktın muzo, yavaş kullanmakda bir sanattır. Bende o sanatın picasosuyum
Picasso isen çok iyi ama sakın "Leonardo da Vinci" si olma. Hele ki "Michelangelo" su hiç olma.
Picasso , Dali, Gogh olabilirsin. Ha birde Frida Kahlo olma. Oda tehlikeli ama bence sana en çok Dali olmak yakışır.
Aralarında en çapkını o.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Picasso isen çok iyi ama sakın "Leonardo da Vinci" si olma. Hele ki "Michelangelo" su hiç olma.
Picasso , Dali, Gogh olabilirsin. Ha birde Frida Kahlo olma. Oda tehlikeli ama bence sana en çok Dali olmak yakışır.
Aralarında en çapkını o.
Aman aman Dali de sıkıntı; kuş havalanmıyormuş, ondan resimlerinde her şey ya havada yüzüyor ya da gevşek... :D Adamın resmine vurmuş hep o konu.

Zavallı Dali bunları konuşacağımızı bilseydi resim resim yapardı ne de meşhur olurdu.
Zavallı Helena. Kim bilir nasıl bir hayat yaşadı.

Uğur Ertekin hocanın videosunu izleyince aklıma bu konu geldi :) Yokuş yukarı ve yokuş aşağı olacak şekilde daha detaylı anlatmış.

@muzaffertopal üstad senın yasak bugün kalkıyor. Tekrar konuşma açsan olur mu?
yeni keşfettim seni. Heyecan katıp canlandırıyosun buraları. 2 haftadır foruma girmiyodum bugün sen geliceksin diye girip girip duracam şimdi :D
@sampsonte gel kuzen gel, yeni bi ihtiyar var. Buna da salla :D

Uğur Ertekin hocanın videosunu izleyince aklıma bu konu geldi :) Yokuş yukarı ve yokuş aşağı olacak şekilde daha detaylı anlatmış.

ya ben uğur ertekin videolarını izleyemiyorum.aşırı sıkıcı. trail break videosunu izlemiştim en son offfffff. sehir içi diye 30 la 40 la gidiyor üstad,
o sekilde kullanan adam 1 milyon yıl geçse yine kazaya belaya bulaşmaz zatenn.tam benim kafada, elit bir motorcu ama izlenecek gibi değil.

@muzaffertopal üstad senın yasak bugün kalkıyor. Tekrar konuşma açsan olur mu?
yeni keşfettim seni. Heyecan katıp canlandırıyosun buraları. 2 haftadır foruma girmiyodum bugün sen geliceksin diye girip girip duracam şimdi :D
@sampsonte gel kuzen gel, yeni bi ihtiyar var. Buna da salla :D
Forumun gülen yüzü kendisi. Yaşlı çenesine karşı savaşın en azimli ferdi. G.te g.t diyebilen sayılı kişilerden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar