Zafer AK çay firkete dönüşü

Motosikleti
Yok
Pilotluk için iyi bir eğitim / yüksek öğrenim ister. Pilot olabilecek çocuk zaten ders çalışma konusunda çok başarılıdır iyi bir yere burslu falan da girer.. (Uçuş eğitimleri kısmı ayrı tabi.) Benim kayınpederim Deniz Kuvvetlerinden Pilot Binbaşı emeklisi. Sonrasında 20 yıldan fazla THY'de pilotluk yaptı. İnanılmaz çalışıyorlar, sürekli yeni şeyler öğreniyor ve ezberliyorlar. Herkesin harcı değil o meslek. Sizin arkadaşın çocuğu için çok sevindim.
Türkiye'de pilot olmakta, iş bulmakta çok kolay değil. Sonuçta belli bir limit var, sonsuz sayıda havayolu yok. Yabancı şirketler de 0 donanımlı pilot almak istemez. Belli bir uçuş saatini doldurmuş olman gerekiyor. Yabancı ülkelerde bu saatlerini doldurmaya çalışanlar genelde Afrika'da ya da Güney Doğu Asya'da bush pilot olarak çalışıyor. Türkiye'de nasıl yapacaksın?

Pilot olurum, çok gezerim diye düşünenler de, sürekli sağlık testleri, simülatör eğitimleri, gerekirse type-rating eğitimleri vs. bakınsın derim. Hayat öyle basit değil.

Bir de her dönemin kendine göre meslekleri var. Bir dönem bankacılık gözde meslek idi, bir dönem yazılımcılık, doktorluk vs. vs. Türkiye ve dünyada oluşan en küçük ekonomik krizler önce havayolları vuruyor. Daha geçen hafta Spirit bitti gitti.

Aklima gelenleri yazdım, belli bir sıralaması, planlaması vs. yok.

bir videosuda daha var, ona ne diceksiniz çok merak ediyorum gene başrolde debriyaj var.

Hoca diyorki kuru zeminde giderken irde karşınıza yaş zemin geldi sizde bunu fark ettiniz. Hemen debriyaja basın diyor sonrada bırakın.

Durun ya normal mi bu? motorun gücünü keselim yani lastikler eşitlensin diye. neden eşitliyoruz lastik hızlarını?

Hoca sanırım nehir geçişi yapmamış normaldir hep asfaltta sürüyor motorun itiş gücü her daim olmalı. Siz dik ve ileri ve düzgün bir hızda gidiyorsanız hiçbirşey olmaz boşuna komplikasyonlara girmeyin.

esas kazaya davetiye budur sen sürücü olarak bazen ıslak zeminin ne zaman bittiğini anlıyamazsın çünkü ıslaklık bölgesel değildir dagılır oradan başka araçlarda geçiyor. Sen ıslaklık geçti hadi ypaıştırim debriyajı dersen lak yere düşersin. o yüzde gazı sabir çıktıktan sonrada düzgünce arttırmak normdür.

Bunlar gerçekten nerden eğitim almış hayret ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mt7 amt yada tracer amt veya bmw otomatiklerde motor stop etmez ama motor fly by wire oldugu için gazıda geç açar. sen stop ederek düşmezsin ama momentumu koruymadıgın yuvarlanırsın.

Kural çok basit, virajların hızları bellidir, o hıza inersin viraja gelmeden sonra bakarsın dengeni sağlarsın çıkarkende gazlarsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gözünüze çarpmıştır belkide hocanın yeni motoru, eski motoru bir sormak lazım ducatiye ne oldu diye.

Biz biliyoruzda hala videosu gelmedi bekliyoruz.

ulen kamyoncu orkun dan sonra sıra zafer e mi geldi :)

ya bence sen basarılı insanları biraz kıskanıyorsun..

ayrica acayip yavas suruyosun, biraz hizlan..

Motosikleti
cbf 150
Grne nerden çıktın muzo, yavaş kullanmakda bir sanattır. Bende o sanatın picasosuyum

Grne nerden çıktın muzo, yavaş kullanmakda bir sanattır. Bende o sanatın picasosuyum

motorum gibi ölümsüzüm olum ben sfsgs

baslık acmama izin verilmiyor lan artık sansürün de böylesi pesss..

1 saat once actığım napıyonuz len amatorler baslığımı da silmiş erhan

yazık çok yazık..

şşş orkun un " f850 3.8 lt yakıyor ne kadar harika motor " videosunu gordun mu :)

al şunu gönder orkuna ...

afrika 5.5 lt yakıyomus, yalana bak.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
ulen kamyoncu orkun dan sonra sıra zafer e mi geldi :)

ya bence sen basarılı insanları biraz kıskanıyorsun..

ayrica acayip yavas suruyosun, biraz hizlan..

Len aksin baglandigi uzun cubuk muzaffer ,

Zafer Akcay en azindan iki uluslararasi kurumdan akredite bir hoca , orkun sadece sosyal medyada tiklanma kovalayan bos beles ,adini büyük harfle baslatmaya bile degmeyecek bir adam .

Ne zaman attirican kendini ?

Motosikleti
cbf 150
Orkunu seviyorum ama kıskanıyorum, zaferü sevmiyorum ve kıskanıyorum. Fark var arada

Ayrıca orkun a bir sözğm var ulen senin kunduracıdan bot aldık biri 42 diğeri 43 çıktı hay senin depo elemanları a diyorum

Len aksin baglandigi uzun cubuk muzaffer ,

Zafer Akcay en azindan iki uluslararasi kurumdan akredite bir hoca , orkun sadece sosyal medyada tiklanma kovalayan bos beles ,adini büyük harfle baslatmaya bile degmeyecek bir adam .

Ne zaman attirican kendini ?

okan sinan seni afacan yaşlı biri bilirdim ama pek adam değilmişin :)

mallaca ile verdiğiniz eğitimle ilgili actğım başlıkta tek bir kötü söz, alay, dalga olmamasına rağmen sacma salak konustun.

mete yarar esprime takıldığını da hiç düşünmüyorum..

gozum gormesin seni, bir daha da başlıllarımda yazma diyecem de baslık acamıyorum zaten. neyse. yürü git yani.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
okan sinan seni afacan yaşlı biri bilirdim ama pek adam değilmişin :)

mallaca ile verdiğiniz eğitimle ilgili actğım başlıkta tek bir kötü söz, alay, dalga olmamasına rağmen sacma salak konustun.

mete yarar esprime takıldığını da hiç düşünmüyorum..

gozum gormesin seni, bir daha da başlıllarımda yazma diyecem de baslık acamıyorum zaten. neyse. yürü git yani.
Iyiki kötü yazmadin birde yazsaydin yahu

Orada degildin , orada olan biriyle dahi konusmadin , egitim alanlardan tek negatif dönüs bulamadin gittin bir tarafindan element uydurup ikarus sendromuna bagladin.

Cekinme sor o egitimi alanlara , egitimden sonra yapmalari gerekenler kac defa anlatilmis onlara.

Ayrica az sabirli ol iki üc güne yollarlar seni bana katlanmak zorunda kalmazsin. Ama o güzel güne kadar benimmmsinnn. :cool:

• Haha
Tepkiler: F54
Motosikleti
K 1600 GTL
ayıp ettim deyip özür dilemekte bir büyüklüktür.

ben ne yazdığımı biliyorum., o yazıdan, eğitimi bokladığım, küçülttüğüm, kıskandığım seklinde yorum yapan net salaktır.

iyi haber şu ki, aslında kimse salak değil ..hazımsızlık+karakter yoksunluğu var sadece.

neyse, bir daha bana bulaşma, lafa girme.
senin gibilerle uğraşa uğraşa blok manyağı olduk.

sürüyle var senin gibiler. hangi birinizle uğrasacam ?

sevgilerimle
Hoşgeldin kardeş valla yıllardır görmediğim bir dostu görmüş kadar sevindim. Sensiz tadı yok buraların...

Motosikleti
K 1600 GTL
ooo alp naber yaa. sağol dostum ben de seni gordugume sevindim.

eee 6 ay da neler oldu beni bir update et dsfd

onemli bişeyler oldu mu ?
Yani birsürü şey oldu hangi birini anlatayım. ACT forumu boşladı çok takılmıyor artık. Ama en büyük gelişme fatih.met forumun bir kısmına rest çekerek forumdan ayrıldı.

Yani birsürü şey oldu hangi birini anlatayım. ACT forumu boşladı çok takılmıyor artık. Ama en büyük gelişme fatih.met forumun bir kısmına rest çekerek forumdan ayrıldı.

diğeri için yorumum yokta fatih. met büyük kayıp :d

son mesajını bulup okudum şimdi puhagsgta

taygır 1200 oksuz kaldı forumda :(
cok değişik adamdı,

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
kaç gündür her defasında konu başlığını '' Zafer AKçay çirkefe dönüştü'' diye okuyorum. o nasıl başlık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar