- Motosikleti
- cbf 150
- Konu Yazar
Şimdi beyfendi biliyorsunuzki Türkiyenin en usta motosiklet sürücüsü ve eğitmeni.
Öyleki her virajda nasıl dönülmesi gerektiğini ez bere bilir.
Debriyaj kullanmanında ustasıdır.
Ama biz motor kullanmayı bilmiyen arkadaşlarınızdan size tavsiye böyle yokuşlarda ve dönüşlerde o debriyajı sıkarsanız ve sağ bileğinizede yük bindirip hafif gazı açmaya çalışırsanız kendinizi sol şeritte değil ama sağdaki uçurumda bulursunuz.
Ama tabi hoca haklıdır. Size tavsiyem 1. Vites le girğn bakışınızı kaybetmeyin vede vucudunuzu lastiğin konumuna göre dikleştirin böylece kontak noktasına ağırlıgınızla baskı yapıp tutunmayı arttırırsınız.
Şimdi gelelim bu youtuber tipi adamlara yeni yeni türediler altına gs yada pikepeaks çeken ve evide çekmeköydeyse başımıza hoca oluyor. İnanın ne zaman şilede bür kafeye gitsem her masada bür hoca sohbeti dinliyorum ama artık tak etti.
Ben hoca değilim ben Kemal Merkit tarafından eğitildim ve benim gibi eğitilen arkadaşlar şu anda müsabıklar. Bizler sertifika almadık çünkü eğitmen olmak istemedik her işin erbabı farklıdır.
Bu arada kuru asfalttan ıslak asfalta sonra tekrar kuruya geçerkende motorun debriyajını sıktırdı Zafer hocam siz beyler bu konuyu tartışın isterseniz haklımı değilmi görelim. Ben sadece bir soru sorucağım YAMAHA AMT Lİ MT7de neyi sıkıcaz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arkadaşın videolarında nasıl dönülmesi gerektiğini ve nasılda düşülüceğini çok iyi göreceskiniz. 1 adam zafer akçay sonuncusu ben diye dğşünün
Son düzenleme: