2. Sahibiyim diyor arkadaşından almış o da satma konusunda şüphelerim var bide kw düşürme muhabbeti var eğer bu kasalara oluyorsa mükemmel olurtek bir sahibi olmuşsa geçmişinden eminsen alınır
cp2 motoru memleketin tüm apaçileri bozamadı çok sağlamdır
Dediğiniz doğru aslında ama honda grubuna pek kanım ısınmadı evet dah mantıklı bir motor ama tercihim yine 07 olur düşünceniz için çok teşekkür ederimKw düşürme olayına çok güvenme, polisler orjinal egzoza ceza yazıyorlar, a2 ehliyetin varsa her çevirmede kanser olursun. Ayrıca bana bedava verseler 4 yıl kullanmak zorundasın deseler vallahi de billahi de almam 07yi. Cb500f çok daha mantıklı ondan.
hornet 750 verelim hocam![]()
Aslında hiç fena fikir değilhornet 750 verelim hocam![]()
hocam cidden düşünürsen özelden yazabilirsin.Aslında hiç fena fikir değil![]()
Hafta sonları gezmek için kullanıyormuş t7 ile aynı mantık gibi dediğine göre motor yorulmamış teker yapılmamış50 binde Tracer 700 ya da Tracer 7 alırım ama 50 binde Mt07 beni biraz düşündürür.
Bir kere o sandala bindin mi yapmasan da "yaptı" derler, derlerrr, derlerrrrr.Hafta sonları gezmek için kullanıyormuş t7 ile aynı mantık gibi dediğine göre motor yorulmamış teker yapılmamış
kw düşürme sadece sıfır alımlarında yapılıyor2. Sahibiyim diyor arkadaşından almış o da satma konusunda şüphelerim var bide kw düşürme muhabbeti var eğer bu kasalara oluyorsa mükemmel olur
hocam motorlar yüksek devir çeviren aletler, şehir içinde fıtı fıtı kullansan bile sürekli 5-6 bin devirden aşağı düşmemen gerekir. normal bir otomobil ise 1000-1500 devirde kullanılır. yani motorda 50k km dedin mi otomobilde 200k km gibi bi rakama denk geliyor. o yüzden motosiklet kullananlar çok fazla km yapmadan elden çıkarıyor motoru, çok aşık değilse tabiHafta sonları gezmek için kullanıyormuş t7 ile aynı mantık gibi dediğine göre motor yorulmamış teker yapılmamış
Arabalarda 10 15bin KM olan bakım aralığı motosikletlerde daha düşük olma sebebi hem şehiriçi yüksek CClerde düzgün soğutma yapamaması ve daha çok devir çevirmelerinden dolayı 3 5bin KMde yapılır ama önceki sahibi araba gibi 10bin KMde yağ değiştirdiyse o motosikletin ömründen ömür yer 2018den beri 50bin KM hiç bir şey bende şuan MT07 kullanıyorum 2021 model ve 37bin KMde 2. sahibinden aldım ama tabi KMsi olan 50bin KM doğruysa . Tracer7 veya 2007 model FZ6'nin 50bin KMsi korkutmaz ama 50bin KMde ki MT07 korkutabilirhocam motorlar yüksek devir çeviren aletler, şehir içinde fıtı fıtı kullansan bile sürekli 5-6 bin devirden aşağı düşmemen gerekir. normal bir otomobil ise 1000-1500 devirde kullanılır. yani motorda 50k km dedin mi otomobilde 200k km gibi bi rakama denk geliyor. o yüzden motosiklet kullananlar çok fazla km yapmadan elden çıkarıyor motoru, çok aşık değilse tabi![]()