400-450lik naked tarzı motor önerisi

Motosikleti
Drift L
oncelikle herkese merhaba a2 ehliyetimi aldım ve motorumu yukseltmek istiyorum duke390 ve nk450 arasinda kaldim çin malı olmasından dolayı nkdan biraz korkuyorum ama bu ikisi disinda alabilecegim baska naked var mi ya da nk mi duke mi alsam bilemedim yardimci olur musunuz lutfen

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
nk450nin ne 450sr gibi yağ soğutucu sorunu var ne 450mt gibi silindir sorunu var kafa rahat bi şekilde alınabilir bi motor

Motosikleti
Honda CBR500R
Hornet, Kawasaki Z serisi gibi seçeneklerin de var.

Motosikleti
Drift L
Hornet, Kawasaki Z serisi gibi seçeneklerin de var.
sarı siteye baktıgım zaman ikisinin de cok az ilani oldugunu gordum satarken zorluk yasarim gibi galiba nk450 alacagim isin garip yani nk ve duke'nin fiyatlari ayni ikinci el piyasasinda

Dominar 400
Scrambler 400
Royal enfield
500 cc desen ben olsam nx500 alırdım. 400 cc deyince honda eleniyor

CF'nin 450 Serisi motolarının piyasasını bilsem belki önerebilirdim. Ama benim tercihim 390 Duke olurdu.
Ha biraz titrer ona yapacak bir şey yok Piyasada bi nebze aktif yükseltmek istediğinizde hemen satabilirsiniz.

sarı siteye baktıgım zaman ikisinin de cok az ilani oldugunu gordum satarken zorluk yasarim gibi galiba nk450 alacagim isin garip yani nk ve duke'nin fiyatlari ayni ikinci el piyasasinda
Tam tersi aslında. Honda ve kawa yı satarken belki beklersin ama ölü fiyatına gitmez en azından. Cf motoyu satarken fiyatı bir kaç kez öldürmen gerekir, o da eğer motor elinde patlamazsa.

nk yı boşver, ktm tipini seviyorsan al geç. ya da alternatif olarak hornet 500 bakabilirsin.
hornet 750 düşünürsen tertemiz var bi tane :)

Motosikleti
Drift L
Tam tersi aslında. Honda ve kawa yı satarken belki beklersin ama ölü fiyatına gitmez en azından. Cf motoyu satarken fiyatı bir kaç kez öldürmen gerekir, o da eğer motor elinde patlamazsa.
duke satarken fiyati öldürmem gerekir mi

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şu anda fiyatı öldürmeden satabileceğin bir motor yok piyasada, piyasa bitik. Dolayısıyla paranla alabileceğin en iyi motoru almanı tavsiye ederim. 390 güzel makine ama ben olsam Hornet 500 tercih ederdim.
Ek olarak; kullanır sonra para ihtiyacım olursa satarım diye sakın motor alma. Yani sonra ihtiyaç duyabileceğin bir para olmasın o, ihtiyacın motor olsun. Yoksa o para çöpe gider, ona göre.

Ek olarak; kullanır sonra para ihtiyacım olursa satarım diye sakın motor alma. Yani sonra ihtiyaç duyabileceğin bir para olmasın o, ihtiyacın motor olsun. Yoksa o para çöpe gider, ona göre.
katılıyorum. benim gibi keyfe keder satmak için 1 yıl bekleyemeyeceksen hiç alma motoru :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar