ns 200 ug 2 motorumun arka fren pompasındaki ayar vidasını yalama yaptım

Motosikleti
ns 200 ug 2
selamın aleyküm ns 200 ug 2 motorumun arka fren pompasındaki ayar vidasını yalama yaptım dişler ezildi bu parça tek olarak satılıyormu 200 300 tl lik parça için 1700 tl verip komple set almak istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.kalyoncumotor.com/urun/bajaj-pulsar-200-ns-arka-fren-pompasi resimdeki ürünün ucundaki ayar vidası dediğim parça

Ayar vidası dediğin şey normal bir vida ise üstünde ölçüsü yazması gerekir. Ölçüsü ile gidersen Sadece vida satan yerler var. Ya da sıradan bir tamirciye götür derdini anlat. onlarda da vida vardır. Ben dişli değiştirirken vidayı kırmıştım ara sokak tamircisinde 100 liraya o da el emeği diye. Yaptırmıştım

Motosikleti
ns 200 ug 2
Ayar vidası dediğin şey normal bir vida ise üstünde ölçüsü yazması gerekir. Ölçüsü ile gidersen Sadece vida satan yerler var. Ya da sıradan bir tamirciye götür derdini anlat. onlarda da vida vardır. Ben dişli değiştirirken vidayı kırmıştım ara sokak tamircisinde 100 liraya o da el emeği diye. Yaptırmıştım
keşke sorun sadece vida olsa onu alırım ama vida değil vidanın geçtiği yerdeki dişleri kırdım onuda ancak tornacı yapabilir

hidrolik pompasının ucundaki frene ayar yapma yeri varya orayı bozdum ben üstte link attım onu satın aldım zaten tek satılmıyor

Tornacıya götür motoru, oraya diş açıp uygun vidayı ayarlar veya yakında bir yerden aldırır sana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar