CBR1000RR mı yoksa daha küçük CBR600RR ZX6R mı?

Bütçeme aşağı yukarı hepsi geliyor aktif kullanıcam bu motorları biliyorum üçünde de hararet sıkıntısı çekebilirim yazın sıkışık trafikte ama bu sene safkan racing binmek istiyorum şimdi aklıma takılan şu 1000rr diğerlerine nazaran çok daha fazla sıkıntı çektirir mi ayrıca bulunduğum ilçede asfalt inanılmaz kötü CBR larda abs yok Zx6r oradan fazlası ile kurtarıyor gerç gerek var mı ABS ye bilemedim sağlam lastikle idare edebilir miyiz sizin düşünceleriniz nedir? Bi ihtimal de Z900 alabilirim ama en son çarem o olur.

Motosikleti
cbr, rs
Kawa, benim 150k tecrübem var azdır çoktur bilemem ama radikal olarak tek savunacağım şey abs'nin şart olmasıdır. TR yolları malum iyi dediğimiz asfaltta bile karşımıza mıcır, su vs çıkabiliyor bir de siz yollarım kötü demişsiniz, bence abssiz motor almayın

Öyle makineler seçmişsin ki sabaha kadar tartışsak bir sonuca varamayız. Hepsi güzel, hepsi bebek.. Listende çift silindir Rs 660 ve de 3 silindir eski Daytona'yı da görmek isterdik.

Rs660 çok güzel makina tipide çok hoşuma gidiyor ama çift silindir olduğu için liste dışı maalesef Daytona çok güzel ama piyasada neredeyse hiç yok o yüzden bu üçü arasında kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2017 üzeri cbr1000rr larda abs var diye biliyorum. zx6r fiyatına 1000rr alınabilir, ancak şehir içi kullanımda hepsi yorar insanı, çevirmesi bi dert, harareti bi dert, egzoz sesi ayrı bi dert.
50cc bile olsa abs si olmayan motosiklet almayın.
2017 üstüne maalesef çok para istiyorlar abs konusunda hem fikiriz ama denk gelmiyor işte absli

Kawa, benim 150k tecrübem var azdır çoktur bilemem ama radikal olarak tek savunacağım şey abs'nin şart olmasıdır. TR yolları malum iyi dediğimiz asfaltta bile karşımıza mıcır, su vs çıkabiliyor bir de siz yollarım kötü demişsiniz, bence abssiz motor almayın
Kesinlikle öyle neden ABS koymamışlar bu tarz motorlara anlamış değilim bazı 600rr larda var ama çok nadir denk geliyor

Motosikleti
Yamaha MT-25
Bütçeme aşağı yukarı hepsi geliyor aktif kullanıcam bu motorları biliyorum üçünde de hararet sıkıntısı çekebilirim yazın sıkışık trafikte ama bu sene safkan racing binmek istiyorum şimdi aklıma takılan şu 1000rr diğerlerine nazaran çok daha fazla sıkıntı çektirir mi ayrıca bulunduğum ilçede asfalt inanılmaz kötü CBR larda abs yok Zx6r oradan fazlası ile kurtarıyor gerç gerek var mı ABS ye bilemedim sağlam lastikle idare edebilir miyiz sizin düşünceleriniz nedir? Bi ihtimal de Z900 alabilirim ama en son çarem o olur.
hocam zx6 kaç kasa düşünüyorsun ? eğer 23 üstü ise ciddi araştırmanızı öneririm , şuan abd de Kawasaki zx6r blok kitleme sorunu yüzünden kontak kapattırıyor geri çağırıyor .

hocam zx6 kaç kasa düşünüyorsun ? eğer 23 üstü ise ciddi araştırmanızı öneririm , şuan abd de Kawasaki zx6r blok kitleme sorunu yüzünden kontak kapattırıyor geri çağırıyor .
2016 falan düşünüyorum hocam ama dediğini ilk defa duydum merak ettim araştırıcam

Motosikleti
yzf r25
Valla ben motora r25 ile başladım motoru almadan önce sanki arabada abs mi vardı yavas yavas frene basarim diyordum ama motorda cidden oyle olmuyormus heleki racinglerde insan ister istemez hizlanmak istiyor e hizlandin mi durmasi da ayri mesele kaldiki Tr de yollar cidden berbat çoğu kez Allahim iyikide motorumda abs varmis dedim.

Sürüşünü geliştirmek istiyorsan 600cc almalısın. ZX6R mı CBR600RR mı orasını sen bilirsin.
Kaç para istiyorlar bilmiyorum ama R6 da bakabilirsin, yalnız yolda en fena o yamultur seni.

Her racing e binen günün sonunda v strom alıcaktır. neden erteliyorsun? geç al v strom yaşa hayatını
Bastonla gezmeye başlayınca neden olmasın 😅

Sürüşünü geliştirmek istiyorsan 600cc almalısın. ZX6R mı CBR600RR mı orasını sen bilirsin.
Kaç para istiyorlar bilmiyorum ama R6 da bakabilirsin, yalnız yolda en fena o yamultur seni.
Abs olmayan motorlara pek binmek istemiyorum abs olmadan da kullanırım tecrübem var ama dediğim gibi gerek yaşadığım ilçenin asfaltı gerek ülkemin asfaltı bana hiç güven vermiyor

Bastonla gezmeye başlayınca neden olmasın 😅

Abs olmayan motorlara pek binmek istemiyorum abs olmadan da kullanırım tecrübem var ama dediğim gibi gerek yaşadığım ilçenin asfaltı gerek ülkemin asfaltı bana hiç güven vermiyor

ABS'siz motor kullanabilmek bir tecrübe meselesi değil, ancak tabii ki ABS'li motor al. ZX6'da yok mu ABS?

ABS'siz motor kullanabilmek bir tecrübe meselesi değil, ancak tabii ki ABS'li motor al. ZX6'da yok mu ABS?
ABSsiz motor kullanabilmek nasıl tecrübe meselesi değil? Önceden kullandığım motosiklette ABS yoktu şu an kullandığımda ABS var ve ABSyi karlı hava dışında devreye sokamadım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ABSsiz motor kullanabilmek nasıl tecrübe meselesi değil? Önceden kullandığım motosiklette ABS yoktu şu an kullandığımda ABS var ve ABSyi karlı hava dışında devreye sokamadım.
ben hala acemi sayılırım en son abs 2 sene önce falan devreye girdi karda kışta da kullandım ona göre sürersen ihtiyacın kalmıyor

ben hala acemi sayılırım en son abs 2 sene önce falan devreye girdi karda kışta da kullandım ona göre sürersen ihtiyacın kalmıyor
Evet ona göre sürdükten sonra biraz hımbıllaşma oluyor ABS yok aman lastik kayar şu olur bu olur diye . Karlı havada da virajlı yokuş aşşağı iniyordum orda bi minik bastim direkt ABS devreye girip ayar etmişti beni ABSnin frenime karışması beni arada çok ayar ediyor.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Forumdaki bu özgüven patlamasi yasamis arkadaslarin yazdiklari beni cok güldürüyor. ABS siz motora oturmaya korkan adam 600 lük mü yoksa 1000 lik SS mi arastirmasi yapiyor. Önce bir motora binmeyi ögren güzel kardesim ondan sonra gelip tekrar sor . 4 silindirden asagi binemezmis ama mutlaka ABS olacakmis peh peh peh🤪🤪🤪🤪🤪 Birde neden bu motorlarda ABS yok diye soruyor saf 🤪🤪🤪🤪🤪 . Acaba o motorlara gercekten hakim olabilen adamlarin ABS yi kurtarici degilde engel olarak görecek kadar iyi biniciler olnasindan dolayi olmasin sakin 😎😎😎😎😎

Forumdaki bu özgüven patlamasi yasamis arkadaslarin yazdiklari beni cok güldürüyor. ABS siz motora oturmaya korkan adam 600 lük mü yoksa 1000 lik SS mi arastirmasi yapiyor. Önce bir motora binmeyi ögren güzel kardesim ondan sonra gelip tekrar sor . 4 silindirden asagi binemezmis ama mutlaka ABS olacakmis peh peh peh🤪🤪🤪🤪🤪 Birde neden bu motorlarda ABS yok diye soruyor saf 🤪🤪🤪🤪🤪 . Acaba o motorlara gercekten hakim olabilen adamlarin ABS yi kurtarici degilde engel olarak görecek kadar iyi biniciler olnasindan dolayi olmasin sakin 😎😎😎😎😎
Neyin tribindesin ihtiyar ne kadara hakimsin motor kullanmaya ne kadar kontrol yeteneğin varda böyle konuşuyorsun senin düz gittiğin yolları benbacakların titreyecek şekilde gidiyorum dert etme sohbet muhabbet olsun diye de sordum ayrıca ABS evet kesinlikle her SS da olmalı eğer elzem birşey olmasaydı 2025 2026 ABS siz SS görürdün piyasada evet yıllarca çift silindir kullandım ve artık 4 silindirden aşağı binmek istemiyorum anormal bir durum yok bide gereksiz emoji spamlamışsın al kendini de git hadi ötede ihtiyarlık sendromunu yaşa

ABS ye engel diyen biri ile zaten konuşmaya gerek biz bunu sadece pistte kullanmıyoruz günlük hayattada sürekli binicem yolda ne ile karşılaşacağın belli olmaz bulunduğum ilçe büyük bir sanayiye sahip kamyonlar toprak dökebiliyor yollar belediye sayesinde ıslak olabiliyor yağmurlu havada bu toz pislik birleşince en baba motorcuyu getir ani frende ABS li motor kadar iyi duramaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar