TVS RTR200 Yan ayaklık sensörü bozuldu

rtr 200 üm var yan ayaklık sensörü bozuldu bundan dolayı yolda kaldım zar zor motorcuya gittim sonrasında yan ayaklığı sıktı düzeldi sonra 10dk ilerledim tekrar aynısı oldu sonra bir daha gittim dedim abi bunun sensörü iptal edelim direk yoksa yine olucak fln dedim oda yok bunlarda sensör iptalı yapınca beyin algılamıyor hep açık gösteriyor dedi ve iptal etmektense gitti sensörü yan ayaktan söküp yan ayağıda yukarı cırtlayıp bıraktı ve artık yan ayak yok neyse sonrasında dün giderken yine aynı şekil oldu bu sefer tekme attım düzeldi fakat sürekli oluyor sorum şu bu motorda yan ayak sensörünü iptal ediliyormu veya bir zararı varmı?

JÜpiter 125 te aynı sorunu yaşadım sensörü sök ayaklı kapalı konumuna getir oraya bağla rastgele bi yere ben düzeltemedim en son öyle yapmıştım

Benim motorda bir ara oldu. Sensörü iptal edip bir kaç gün kullanmak zorunda kaldım. Şunu söyleyeyim. Bu çok tehlikeli bir şey. Sensörsüz kullanmamaya çalışın. Yan ayak açık unutuluyor. Siz ne kadar unutmam deseniz de unutuluyor ve düşmek için 1 kere unutmanız yeterli.

Motosikleti
Ns200 15"
Benim motorda bir ara oldu. Sensörü iptal edip bir kaç gün kullanmak zorunda kaldım. Şunu söyleyeyim. Bu çok tehlikeli bir şey. Sensörsüz kullanmamaya çalışın. Yan ayak açık unutuluyor. Siz ne kadar unutmam deseniz de unutuluyor ve düşmek için 1 kere unutmanız yeterli.
Yan ayak müşürü olmayan motosiklet veya bisiklet ile bu serüvene başlayınca hiç problem olmuyor. :)

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Yan ayak açık unutuluyor. Siz ne kadar unutmam deseniz de unutuluyor ve düşmek için 1 kere unutmanız yeterli.
Hiç de unutulmuyor ya, motora binerken ilk yaptığım şeydir o ayağı kapatmak. Benimkinde sensör mensör hak getire zaten, öyle alışınca unutmuyorsun.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Tvs apache rtr 150 de çok unuttum ben yan ayaklığı, ilk sola virajlarda şöyle bir zıplıyor ve kapanıyordu yola sürterek. Dominar 400 den sonra o sorunu hiç yaşamadım çünkü ayaklık açık iken vitese takınca stop ediyordu, o sensör çok iyi bir şey kısacası.

Bu devirde temel mekanik ve elektrik bilgisi olmayan insanlar benim tuhafıma gidiyor, çok basit arızalar için mağdur oluyorlar,

Beyin bedava, kullanmak lazım.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Benim RTR 200'de o sensör iptal olarak geldi, iyi birşey değil. Arada unutup tak tak vurduğum oluyordu. He sorun çıkarmıştır kablolar köprülenmiştir anlarım. Yeni motorumda sevdiğim olaylardan biri de sensörün mantıklı(Sana sesleniyorum Jüpiter, ayak açıkken avaz avaz bağırmak ne?) bir şekilde çalışması, ayak açıkken debriyaj çekiliyken veya boştayken marş basar, ama viteste ve hala açıkken basmaz, vitese takarsan motor kapanır. Sayesinde bir kere bile ayak açık gitmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar