GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
Bir kez daha yazıyorum. Bu sana son mesajım. Bundan sonra da hakaret içeren her mesajın için hukuki yollara başvuracağım.
Yahu sen Punctum rumuzuyla yazıyorsun, o tommygun rumuzuyla yazıyor. Üçüncü şahıslar açısından ne senin adın sanın belli ne onun adı sanı belli. Seni veya onu şahsen tanıyanlar hariç kimse bu bilgilere haiz değil. Böyle bir konunun hukuki takibi olmaz ki? Punctum, tommygun diye bir marka / ürün mü var da "hakaret edildi" / "itibarı zedelendi" diye hukuki yola başvurulacak? Kaldı ki binlercesi arasındaki bir forumdaki binlercesi arasındaki bir rumuzu bu kadar ciddiye almak neden? Benim kafama oturmadı gerçekten...

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Hukuğa vermekte özgürsün.

Ben de uzatmıyorum ama senden de ricam "isim vermeden de olsa ben ve arkadaşlarımla ilgili birkaç mesaj önce ekran görüntüleri attığım tarzda bizlerin hakaret olarak anlayacağı ifadelerde bulunma"

Hadi selametle..
Laf atmak yok, hakaret etmek yok, sataşmak yok...

Bu konuda anlaştık.

Aksi durumda konuyu yargıya taşırım.

Selametle...

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Yahu sen Punctum rumuzuyla yazıyorsun, o tommygun rumuzuyla yazıyor. Üçüncü şahıslar açısından ne senin adın sanın belli ne onun adı sanı belli. Seni veya onu şahsen tanıyanlar hariç kimse bu bilgilere haiz değil. Böyle bir konunun hukuki takibi olmaz ki? Punctum, tommygun diye bir marka / ürün mü var da "hakaret edildi" / "itibarı zedelendi" diye hukuki yola başvurulacak? Kaldı ki binlercesi arasındaki bir forumdaki binlercesi arasındaki bir rumuzu bu kadar ciddiye almak neden? Benim kafama oturmadı gerçekten...
İnternet yoluyla işlenen suçlarda rumuz önemli değil. Takma isimle de olsa kimse kimseye hakaret edemez. Bunun hukuki yaptırımları var. Kaldı ki Tommygun burada benim instagram hesaplarımı stalklayarak ismimi de birkaç kez zikretti.

Lütfen biten tartışmaya dahil olmayın. Konu kapanmıştır. Uzatmayalım.

Bir süredir bende birileriyle tartışmadım, şu aralar birilerine sataşıp laf dalaşına girerim belki, bakalım biraz daha ilham gelirse gıcık kaptığım birilerine ufaktan laf sokmaya çalışabilirim.

Tabi performansım çok iyi olmayabilir, milletin vizyon baya geniş, ben biraz gariban kalabilirim onlara kıyasla, baksanıza şiir gibi hakaretler havada uçuyor :D

Çok enteresan hakaretler, bütün gün düşünsem aklıma gelmez. Yani kısa kısa değilde böyle makale tadında sövüyorlar, sevdim bunu.
Biz de bir ara tartışmıştık. Düşünüyorum da hiç gereği yokmuş. Eğer seni kırdıysam üzgünüm. Hem benim gibi artık yaşı 50 olmuş kişilerin, gençlere daha sevecen ve anlayışlı davranması gerektiğini düşünüyorum. Hayat kısa ve engebelerle dolu. Kıymetini bilmek lazım.

Düşünsenize; bir motosikleti elinizdeki levye ile 5 dakikada haşat edersiniz. O motosikleti eski haline getirmek ise günler hatta haftalar alır. Bir anlık sinir ve kızgınlık ile geri dönülemeyecek sözler sarf etmek kolaydır, bunu geri döndürmek ise bazen yıllar sürer. Birbirinizi kırmayın. Kavganın ve tartışmanın kazananı olmaz.

Motosikleti
D400
Eeee ne oldu şimdik, bizi gibi fakirlerde gözlük taksın mı?

abi resmi karar alındı, gs süren zenginler orjinal rayban gözlük takacak ki arkadaşının gs'si ile bi tur atabilir miyim diyen fakirlerle karıştırılmasın.

bizim gibi fakirler gözlüksüz devam.

güneşte sürdükten sonra tünele girince biz:

sozluk-yazarlarinin-goz-capsleri_776509.jpg

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Konu, amacının dışına çıkarak kişisel tartışmalara dönüşmüştür. Forum düzenini korumak adına konu kapatılmıştır.

Benzer durumların yaşanmaması için paylaşımlarınızı konu içeriğine uygun ve saygı çerçevesinde sürdürmeye özen gösteriniz. Rahatsız olduğunuz mesajları mesajın altında yer alan Rapor tuşu ile yöneticilere iletebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar