Motosiklet Yakıt Tüketimi

Motosikleti
QJ SRT800s
trk502 ile şehir içi 5-5,5 litre, otoban uzun yol sürüşlerinde 4,5-5 litre civarı yaktırıyordum. 140-150 hız trk için sürdürülebilir bir hız değil. 120-130 hızlar ideal. zaten 130 gibi hızlardan sonra kadrandaki sapma %10 civarı oluyor.

arka dişliyi küçülterek daha düşük devir ile o hızlarda gidebilirsiniz, bu yakıt tüketimini düşürür. fakat kalkışlar biraz hantallaşır, şehir içi kullanım biraz zor olur.

Motosikleti
D400
benim hintli zımbırtı km de 2.5 lira mı yakıyor lan şimdi.

pek binmiyorum bu aralar, şmidi jeton düştü.

hani süper güç olacaktık :(

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
benim hintli zımbırtı km de 2.5 lira mı yakıyor lan şimdi.

pek binmiyorum bu aralar, şmidi jeton düştü.

hani süper güç olacaktık :(
İstanbul'da bilet 42₺. Bu hesapla benim motor 14 km yol gidince bir bilet yakıyor. İstanbul'da aktarmasız 14 km yol gidebileceğin çok fazla güzergâh yok. Aktarmaları falan da katınca motosiklet her türlü daha ucuz + vakit kazandırıyor. Hiç öyle hesaplara girmeye gerek yok yani. Sür geç.

Motosikleti
yok:(
o hızlarda o motor en aşşağı 8 - 9 LT yakar daha da üstü var. sen bence sollamalarına sürekli bu hızda gidiyorum yazdın zira o motoru o hızlarda böyle kullanmaya devam edersen ki o motorda bu hızlar 8k - 9k rpm arasına tekkavul eder. ya bloğu eline alacaksın ya da alacaksın. mutorunu değiştir daha hızlı bişi al.

Motosikleti
D400
İstanbul'da bilet 42₺. Bu hesapla benim motor 14 km yol gidince bir bilet yakıyor. İstanbul'da aktarmasız 14 km yol gidebileceğin çok fazla güzergâh yok. Aktarmaları falan da katınca motosiklet her türlü daha ucuz + vakit kazandırıyor. Hiç öyle hesaplara girmeye gerek yok yani. Sür geç.

valla benim evin konumu motora binmemek için her türlü bahaneyi yaratıyor , tüm toplu taşımalara 1-5 dakika mesafesde :D
alkol mevzusundan pek binemiyorum zaten, uber batağına düştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar