Honda CBF 250 vs Hyosung GT 250

Bu sitede muhtelif alanlarda soylendi: GT250R, 170 civarı bir hız yapıyor.

-turgut

ozur dileyrek bu hizi motoru upgrade ettikten sonrami yoksa normaldemi yapiyo

Süper Moderatör (BBRR)
kabuto
gt 250 comet videosuda var hiç red line a girmeden 160 km/h yapıyor..170 gördüm diye iddaa edenlerde var
bu motorun grenajlı olanı yani senin sorduğun ..gt250r ise 170 yapıyo onlada 180 gördüğünü idaa eden üyelerimiz var .. upgrade dediğin zannedersem modifikasyon ..hiç bir modifikasyon olmadan yapılan son hızlar bunlardır ..ama her iki modelde bu son hızlarda sabit hızla uzun yol almaz..bu hızlar 1-2 dakikalığına zorlanabilecek hızlardır..sonuçta bu motor 4 zamnlı bir 250 cc ve tüm emsallerinden hızlı..umarım tatmin olmuşsundur

Arabadan misal konuşuyorum bence koreliler japonları kalite konusunda yakaladı ( bende 1998 model hyundai araba var oldukça iyi hiç başımı ağrıtmadı bunca senedir ) Benim gönlümde biraz hysoung dan yana gt 250 de motor sanki 500 cc gibi görünüyor ve gücüde iyi. Kullananlarda memnun.

arkadaşlar henüz motorum yok ama almayı düşünüyorum. :bounce: bir şey soracağım bu comete cam siperlik takılıyormu acaba ben uzun yolda kullanmayı düşünüyorum (günlük 150 km)

arkadaşlar henüz motorum yok ama almayı düşünüyorum. :bounce: bir şey soracağım bu comete cam siperlik takılıyormu acaba ben uzun yolda kullanmayı düşünüyorum (günlük 150 km)

Evet takılabiliyor.Benim motora özel bir cam yaptırıp takdırdım,0212 219 88 24 metal sanatları atölyesini ararsan sana bilgi verebilirler.

cevabın için tşk ler. acaba orjiNALİ SÖZ KONUSU DEĞİLMİ? :pale: :pale:

Rica ederim.Malesef orjinali türkiyede yok.Yurt dışında da muhtelif firmalar üretim yapıyorlar.Ya diğer markalardan uygun bir tane alıp uydurup taktıracaksın yada benim gibi bir yerde yaptıracaksın.

ben de aldığım zaman(inşallah)
yalnızca bi ön grenaj yapmayı düşünüyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rica ederim.Malesef orjinali türkiyede yok.Yurt dışında da muhtelif firmalar üretim yapıyorlar.Ya diğer markalardan uygun bir tane alıp uydurup taktıracaksın yada benim gibi bir yerde yaptıracaksın.

cevapların için çok tşk ederim çok yararlı oldu . 6 ay içinde trabzondan ankara yada istanbula tayinim çıkacak hyosung comet 250 düşünüyorum trabzonda sadece yamaha var. o yüzden acele etmiyorum sadece sabırla bekliyorum:cat:

Arabadan misal konuşuyorum bence koreliler japonları kalite konusunda yakaladı ( bende 1998 model hyundai araba var oldukça iyi hiç başımı ağrıtmadı bunca senedir ) Benim gönlümde biraz hysoung dan yana gt 250 de motor sanki 500 cc gibi görünüyor ve gücüde iyi. Kullananlarda memnun.

Ne Arabadan nede motordan kıyasla kesinlikle kore kalitede japon ayarında değildir hem otomobil ürünlerinde bir hyundainin ve hondanın kalite farkı bariz ortadadır elektronikte samsung ve sony ninde kalite farkı bariz ortadadır motosikletlerdede hyosung ve hondanın kalitesnin kıyslamakta yanlıştır ikisinin kaliteleri cok net bişekilde ortadadır kore malları cinlilerin üstünde japonların altında kalitede mallar üretmektedirler.Hyosung markasını cinlilerle kıyaslayamayız motorları hem güçlü hem gösterişli ama kıyasladığınız comet;cbf kadar kesinlikle güvenilir ve kaliteli değildir unutmayınki herşey görüntü değildir aldığınız ürün servis desteği olan bişekilde ve uzun yıllar kullanmak için alınmıştır.Hyosung sırf görüntü için alınacaksa unutmayınki CBF de honda markası taşıyan bi üründür comet nasıl daha iri ve size göre karizmatikse CBF ninde markası cok daha karizmatik ve ünlüdür tabiki bunlar gerekce değildir ama bi motoru sadece biraz güç farkı ve görüntü olarak kıyaslayanlar için durum böyledir hyosungun güç ve cüsse farkını CBF honda markasıyla zaten kapatıyor..Saygılar

selamlar arkadaşllar bende 1 aya kadar cbf 250 alacağım ama hatırlatmak istedim

cbf 250 japonyada değil brezilyada üretiliyor

2.cisi de hava soğutmalı yazsada kanallarda yağ geçip motoru soğutuyor

teşekkürler

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
2.cisi de hava soğutmalı yazsada kanallarda yağ geçip motoru soğutuyor

Bunu hemen Honda ya bildirelim, demek ki gözden kaçırmışlar :cherry:

Bunu hemen Honda ya bildirelim, demek ki gözden kaçırmışlar :cherry:

cidden öyle yağ yardımı ile soğutuyor makinayı yeni modellerde öyle bi sistem kullandılar motorun etrafında kanallar ve o kanallardan yağ geçip yağ yardımıyla soğuyor makina

satıcının bana söylediği bu belki yalanda söylüyor bilemem

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Stavro içden yanmalı her motorun iç kısmında yağ hareketlidir ve dolaşır. Ama yağ soğutmalı olması için bu dolaşan sıcak yağı dışarı alıp bir radyatörde soğutman gerekir yağ soğutma diyebilmen için. :cat:

Stavro içden yanmalı her motorun iç kısmında yağ hareketlidir ve dolaşır. Ama yağ soğutmalı olması için bu dolaşan sıcak yağı dışarı alıp bir radyatörde soğutman gerekir yağ soğutma diyebilmen için. :cat:

o zaman bu makina uzun yolda şişme yapma şansı nedir acaba

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Yapmaz merak etme, gerekli görülseydi Honda mühendisleri soğutma sistemi takarlardı :cat:

Yapmaz merak etme, gerekli görülseydi Honda mühendisleri soğutma sistemi takarlardı :cat:

bende hava sogutmali bir scooter var uzun yolda sişermi acaba ? :)
gecen izmir mt nin ayvalık gezisi vardı. motora güvenemediğimden gidemedim
acaba güvenmelimiyim :)
eyong abi bi aydınlatırsan sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar