Bu sitede muhtelif alanlarda soylendi: GT250R, 170 civarı bir hız yapıyor.
-turgut
-turgut
250r ile comet in oturuş pozizsyonları aynımı?
arkadaşlar henüz motorum yok ama almayı düşünüyorum. :bounce: bir şey soracağım bu comete cam siperlik takılıyormu acaba ben uzun yolda kullanmayı düşünüyorum (günlük 150 km)
Evet takılabiliyor.Benim motora özel bir cam yaptırıp takdırdım,0212 219 88 24 metal sanatları atölyesini ararsan sana bilgi verebilirler.
cevabın için tşk ler. acaba orjiNALİ SÖZ KONUSU DEĞİLMİ?ale:
ale:
Rica ederim.Malesef orjinali türkiyede yok.Yurt dışında da muhtelif firmalar üretim yapıyorlar.Ya diğer markalardan uygun bir tane alıp uydurup taktıracaksın yada benim gibi bir yerde yaptıracaksın.
Arabadan misal konuşuyorum bence koreliler japonları kalite konusunda yakaladı ( bende 1998 model hyundai araba var oldukça iyi hiç başımı ağrıtmadı bunca senedir ) Benim gönlümde biraz hysoung dan yana gt 250 de motor sanki 500 cc gibi görünüyor ve gücüde iyi. Kullananlarda memnun.
2.cisi de hava soğutmalı yazsada kanallarda yağ geçip motoru soğutuyor
Bunu hemen Honda ya bildirelim, demek ki gözden kaçırmışlar :cherry:
Stavro içden yanmalı her motorun iç kısmında yağ hareketlidir ve dolaşır. Ama yağ soğutmalı olması için bu dolaşan sıcak yağı dışarı alıp bir radyatörde soğutman gerekir yağ soğutma diyebilmen için. :cat:
Yapmaz merak etme, gerekli görülseydi Honda mühendisleri soğutma sistemi takarlardı :cat: