Honda CBF 250 vs Hyosung GT 250

Süper Moderatör (BBRR)
Barış abi senin comet ile birlikte yanyana (ayrınıtılı gözükecek şekilde) fotosu var mı cbf in?Aradaki boyut farkının ne kadar olduğunu merak ediyorum ama yanyana ikisini birden görme fırsatım olmadı şimdiye kadar...Comet elbette daha kalıplı ama aralarındaki oranı görmek açısından istiyorum.Eğer elinde öyle bir foto yoksa bile çekebilme ihtimalin var mı abi?:)Çok şey istiyoruz senden ama idare et artık:)

Tuncer daha yeni çekebildim ..her açıdan çektim motorları umarım sizede kıyas açısından yardımı olur..

bu honda diyenler size diyorum allah aşkına ya bu cbf 250 liğin 150 titandan görüntü farkı çokmu yaw 8000 ytl verip titana benziyen bi motora binmem ya bineninde aklına şaşarım heeheh size çok güldüm ya ama motorlarınızı bu kadar sewmenizde güsel bişey en azından kendiniz sewerek ve hondaya biniyorum dierek binersiniz bunlara yoksa binilmez ki hyo böle motorlar yaptıkça bide bu parayı werip onlara

barış abi keşke eşit uzaklıklardan çekseydin önden ve arkadan fotoları. ilk fotoda cbf daha büyük gibi çıkmış:)

eğer geleceği düşünüyosan tabi ki honda

ayrıca bende 198 boy war ama honda bende bile küçük durmuyo hyosung da küçük durmuo yani ikiside öle küçük aletler diil

ama tavsiye diosan herşey bugünden ibaret diil bence honda derim ama karar senin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hyosung un 2007 modelleri hakkında bilgi varmı , çıktı mı? çıkacak mı? çıkarsa Türkiye 'ye gelecek mi?

Hyosong mühendisleri gayet başarılı v silindir çok daha ii
honda da sorun çıkarmıo die bişi yok her motor bakmazsan sorun çıkartır ben mondail rs e biniorum 10 bin km ye geldim daha motorda bişey çıkmadı yani her motora çocuğun gibi bakmak şart. hyosong uzn yolda bas git durmadan sen dayanabilirsen motorda dayanır korkma çünkü yağ soğutmalı ama honda cbf için aynı şeyi sööliyemem ve 1 milyar gayet önemli bi para honda kendini tekel sanıo fiatları yükseldio ama honda eski honda diil söliim

goker arkadaşım hondada yağ soğutmalı motoru tipten yargılamadan önce tam incelemekte fayda var hyosung kore malı tabiki çinle karşılaştırılmaz ama honda ile de karşılaştırılmaz nasıl honda arabalarıyla kia arabaları karşılaştırılmayacağı gibi parça kalitesi hyosungun hondaya göre düşük ve nazik ve geleceği zayıf fakat tip olarak üstün.

hyosung 250 lilikte şu an tek hondanın yüksek fiyatı satılmamasının başlıca faktördür hyosung ise forumlardanda takip edilmiştir bir iki kez yatak sarmıştı yanlış hatırlamıyorsam yedek parça mevzuuu ikisininde kanayan yarası ama ybr 250 yi bekle derim birde 2007 de ne gelir ne gider acaba

hyo nun herşeyi iyi güzel de ön tekerlek kafama takıldı.arkadan küçük olmuş.bi orasını tipsiz buldum.

Siyah renk sadece motosikletler değil,tüm motorlu araçlara yakışıyor yakışıyor...Aracı olduğundan daha büyük gösteriyor...:cat:Kim ne derse desin

honda şaşama arkadaş kalite meselesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
bazı arkadaşların yosung'la,cbf'i sırf silindir hacimleri eşit(250cc)diye kıyaslanması ne kadar sağlıklı acaba..Kalite açısından elbette honda fakat teknik üstünlük ve performans açısından hyosung'un tartışmasız önde olduğunu işi bilen arkadaşlarda takdir edeceklerdir.hyosung'la kıyaslama yapılacak motsklt hondanın hornet 250 modeli olabilir..

ben hyosung'u tercih ederim gercekten iri duruyo ayrıca kalite olarakta hondadan aşağı tarafı yok.güç olarakta iyi 10 numara.....

bütün yazılanlardan sonra motosiklet alacak olsam'ki alacağım araştırmalardayım.hyosung gt250-gt250r derim belkide alırım şuanda %80 hyosung taraftarıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar