Kıskanmış bence..
Anlamadığım pakpartinin taksim meydanını yasakladığı gibi autodrom a giden yolları da kesseydiniz... Bu ne gizlilik yahu ?..
Adam o kadar yoldan gelmiş 15 dakika molanızda selamlaşıp tanışsaydınız fena olmazdı.. Hem kimsenin kalbi de kırılmazdı..
Kimse yazıma alınıp, şöyleydi böyleydi falan yazmasın.. Tamamen kişisel görüşüm..
Geri kalan her şey sizin tercihiniz , kimse karışamaz....
Sevgili Alp ,
Hic bir gizliligimiz yok , egitimi actigimizi duyurdugumuz konuda acik acik yazdim. Egitime katilan arkadaslar egitim hakkindaki iyi veya kötü her türlü görüsünü paylassin biz kesinlikle müdahil olmayacagiz savunma yapmayacagiz dedim ve aynen öyle yaptim egitime katilan ve yorum yazan hicbir forumdasimiza ne cevap ne de tepki verdim. Egitimin fotograflari Kaan kardesim tarafindan masrafi üstlenilerek profesyonel fotografciya cektirildi ancak forumun sayfa yapisi nedeni ile (mesaj basina limitli sayida fotograf) tüm fotograflar paylasilamadi ( Bu konuda yönetimi elestirebilirsin , biz güzel bir arsiv olsun istemistik.)
Gizlilik bir yana aksine olan biteni anlatarak motosikletseverlerin egitime bakisini bir nebze olsun pozitif etkilemeyi hedefledik.
Egitime katilan arkadaslardan özel olarak rica ettim , lütfen beni övmeyin hatta benim adimi dahi gecirmeyin ama sagolsunlar bu konuda beni dinlemeyip fazlasi ile onurlandirdilar. Almanyadan falan gelmek hikaye , ben kendilerinede söyledim . Benim icin cok büyük keyif ve ayricalikti. Arkadaslarimizin egitimdeki disiplini ve verdigim nefesteki bir bilgi kirintisini bile sektirmeden alip uygulamalari müthis keyifliydi. Gruptaki uyum haliyle basariyi da bereberinde getirdi bunda asil büyük pay bedava bile olsa verilen egitimin degerini anlayip ciddiyetle onurlandiran ögrencilerimindir.
Bunun karsiliginda tek sey istedim
Yillardir yaptigim yüzlerce egitimden sonra ziyaretci konusunun egitim üzerinde ciddi sorunlar yarattigini gördügüm icin kesinlikle ziyaretci istemedim. O egitim alanindaki 10 dakikalik bir konsantre kaybinin telafisi 1 saati bulabiliyor. Arkadaslarimiz bahsetmiyor ama yemek yemelerine dahi izin verilmedi , iki kez verilen kisa cay molalari disinda dinlenmediler bile . O gün aksam hepsi sürünerek ciktilar egitim alanindan.
Gelelim Ikarus sendromu konusuna ;
Elbette egitim sonrasinda özellikle ilk 2500-3000 kilometrelik sürüs konusunda cok ciddi sekilde bilgilendirildiler ve egitimden beri sürüsleri arka planda o elestirdiginiz whatsapp grubunda takip ediliyor , gerekirse telefonla dahi aranarak geri bildirim aliniyor. O wp grubundaki disiplini foruma tasisak üyelerin cogu isyan eder elestirir. Bu nedenle wp grubu kalacak. Eger forum burnumuzdan getirmez ise ileride yeni egitim aktiviteleri de olabilir , onlar icinde ayri wp gruplari acilacaktir.
Ögrencilerin kendi gelisimleri ile ilgili yazip cizdiklerinde hicbir abarti veya gereksiz yükselme yoktur. Her birinin cumartesi sabahi alana gelirkenki sürüsleri ile pazar aksami egitim sonundaki sürüsleri arasinda olumlu anlamda cok ciddi gelismeler olmustur. Bunu ben ve Mallaca egitmenleri olarak Kaan organizatör olarak , ögrenciler ise birbirlerinin sürüsünü izleyerek acikca görmüslerdir. Bu nedenle o egitim sirasinda orada olmayan , egitim hakkinda hicbir bilgisi olmayan ve organizatörümüz Kaan ile ciddi husumeti bulunan birisinin kimseyi ikarus sendromu ile itham etmek gibi bir lüksü olamaz.
Bu ciddi degisim benim sihirim falan degildir. Ilk egitimini alan tüm binicilerde eger dogru kurum ve kisilerden egitim almislar ise bu büyük ve hizli dönüsüm gözlenir. Sürpriz degildir.
Sevgilerimle