- Motosikleti
- 250sr
- Konu Yazar
3 yıl 50bin+ kilometrelik otomobil ve servis aracı tecrübemin üstüne motor sürmeye başladığımda frenlemenin ve yavaşlamanın anormal derece kolay olduğunu fark ettim. Yavaşlamak için gaz kesmek ve vites düşürmek çok yeterli oluyor frene dokunmaya dahi gerek kalmıyor ve ani frenlerde de motor kuş gibi duruyor 4 5 tane ciddi kaza pozisyonunda o hızda nasıl öyle kolay durabildiğime hayret ettim abs bile devreye girmedi hiç ve sert hissettirmedi. İnternette ve zafer akçayın fln videoların izlediğimde önüne araç atlayıpta kornaya basarak yandan, arkadan giren insanların frenlememek için bazı sebepleri mi var çünkü hepsinin durulabilecek pozisyonlar olduğuna emin oldum deneyimledikten sonra, bu konuda bilmediğim riskli bişey var mı. "şuna dikkat etmen gerekiyor senin durumun şans olmuş" dediğiniz. yoksa cidden bu makineler arabadan ve büyük araçlardan çok daha kolay mı duruyor ve bu doğal olması gereken şey mi, o zaman neden motor sürmek daha riski deniyor dikkat edildiğinde çok daha büyük bir hakimiyetimiz var aracın üstünde.