450 bin tl moto öneri

Basliktanda görüldüğü üzere 450 bin tl bandında hızlı ve zevkli bir motor arıyorum eski modellerde olur eger piyasada parcasini ve ustasını bulabileceksem onerilerinize açığım (şuanlık aklımda sıfır cbr500r alıp limitör kaldirtmak var)

Basliktanda görüldüğü üzere 450 bin tl bandında hızlı ve zevkli bir motor arıyorum eski modellerde olur eger piyasada parcasini ve ustasını bulabileceksem onerilerinize açığım (şuanlık aklımda sıfır cbr500r alıp limitör kaldirtmak var)(a2 ehliyetim var)

Kral parcasi bulunuyomuda ustasi falan
Dostum senin motosikletten beklentin nedir?
Bunlar araba değil
Motosiklette markası modeli farketmeksizin parçaya veya ustaya düştüğünde o motosiklet çöptür.
Bi daha motor parası dökersin ama adam olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada a2 ile süremezsin

Sıfır motorun limitörünü kaldırıp da garanti dışı bırakma. Onun yerine ön dişliyi büyüt. Yurtdışında 500 serisine sıkça uygulanan bir operasyon bu. Uygun ölçüyü youtube videolarından bulabilirsin.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Street striple 765 rs.. Alabileceğin en güçlü ve en fiyat performans ve en sağlam motor bu.. Araştırmayı bırak ve bunu al.

Edit: a2 ile olmaz dostum, a2 diye bir ehliyet yok, onu A yapıyorsun ve dediğim motoru alıyorsun, sonra bana dua edersin.

Cbr500r iyi değil, 0-100 hızlanması 1 sene sürüyor. A2 ile kendini sınırlama bence

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Kral parcasi bulunuyomuda ustasi falan
KRAL motosiklettir, bulunur.
apus-banner.jpg

Street striple 765 rs.. Alabileceğin en güçlü ve en fiyat performans ve en sağlam motor bu.. Araştırmayı bırak ve bunu al.

Edit: a2 ile olmaz dostum, a2 diye bir ehliyet yok, onu A yapıyorsun ve dediğim motoru alıyorsun, sonra bana dua edersin.

Cbr500r iyi değil, 0-100 hızlanması 1 sene sürüyor. A2 ile kendini sınırlama bence
A ehliyet yapmam icin bi asgari maas vermek gerek yaptiktan sonra temizinden rs alabilmem icin 100-150 bin tl eklemem gerek minimum

16t ile değiştirmiş 500x'in dişlisini.

Ehliyet a2
Eyw

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar