ümmet abiyle kahvaltı yapıyoruz cumartesi 11.11.2006

tam olarak nerde oluyor bu rumeli kavağı:)nasıl gelinir oraya?Ben kartalda oturuyorum.En kısa yol nasıl?bilen varmı?

007

tam olarak nerde oluyor bu rumeli kavağı:)nasıl gelinir oraya?Ben kartalda oturuyorum.En kısa yol nasıl?bilen varmı?

Sevgili kardeşim Rumeli Hisarı olacak yalnış anlamışsın... Bebek de olan Hisar Kale çay bahçesinde buluşulacak...:)

Sevgili kardeşim Rumeli Hisarı olacak yalnış anlamışsın... Bebek de olan Hisar Kale çay bahçesinde buluşulacak...:)

:silent: bebektemi.:cyclopsan Oralarıda hiç bilmiyorum:) Kesin zor biryer değildir ama ben bulabilirmiyim orası muallak :) gidiş yolu olarak tarif istemiştim ama yapabilecek yok heralde:) saygılar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cumartesi saat 09.45 levent bp den hareket edicem yolu bilmeyenlere
duyurulur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kenan ın gelişi yalan oldu gibi..Bizimde thai ile sabah ofiste işimiz çıktı muhtemelen gelemeyebiliriz..
S&S

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kenan ın gelişi yalan oldu gibi..Bizimde thai ile sabah ofiste işimiz çıktı muhtemelen gelemeyebiliriz..
S&S

vallah gelmicekseniz inanın bana kahvaltı boğazımdan zor geçecek:cherry:
ama ikiniz içinde yerim:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili ümmet hocam..
İnan bizlerde senle olmayı cok istiyorduk..Ancak ofiste cok önemli bir işimiz çıktı..Eger ayarlayabilirsek yinede gelmeye calısacagız..
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar