Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelmeyen ne olsungeliom abicim alla alla delirtmeyin beni
![]()
S&S
gelmeyen ne olsungeliom abicim alla alla delirtmeyin beni
![]()
eminsin demi kesin yanii![]()
Açtırma kutuyu söyletme kötüyü....:mrgreen:eminsin demi kesin yanii![]()
ya wallaha bende gercekten motosiklet kullanan insanlarla tanismak istiyorum fakat motosikletim olmadigi icin gelemem isallah bidahaki sefere bizimde pasakoyde cok guzel bi mangal yerimiz war babam yaptirti herturlu etli kebab mangal icin ayri ayri firinlar war we doganin ortasinda elektirik su herbisey war motosikletimi alim haftasina hepinizi oraya davet edip beraber piknik yapip tanismayi cok isterim arakdaslar
kendin pisir kendin yeci bi yer degil ozel arazi yani bizden baskasi olmicak . peder pey bu mangal falan olayina cok meraklidir solemesi ayip hehe
evet ya doğru ziya burgman almıştı değilmi hayırlı olsun kazasız belasız olsun,keyif çaylarını ondan içeriz artık,öyle değilmi.Ben anlamam... Benim hesap Thai den Burgmanı ıslatıcaz...![]()
Ben anlamam... Benim hesap Thai den Burgmanı ıslatıcaz...![]()
evet ya doğru ziya burgman almıştı değilmi hayırlı olsun kazasız belasız olsun,keyif çaylarını ondan içeriz artık,öyle değilmi.
vallah onu bunu bilmem en çok keyifi cüneytle gezerkene alıyorum çaldığı müziği süper![]()
ramazanda gelememiştin ama sen hep yanımızdaydın kahvaltıyada gelemezsen yine beraberiz kalben ben sizi karşılıkdız şartsız kabul ettim.Sabahın 05:30'da kalkıp işe gidicem.Eğer erken çıkmak için izin alabilirsem kahvaltıya yetişicem.Ama olmazsa kahvaltıyı hemen bitirmezseniz sonradan size katılırım.Zaten Ramazan'da iftar'ada gidememiştim.Ümmet Abime çok ayıp ediyorum bu aralar.
benimde kesin ama listede adım olmazsa su yaparım bak
Bak sen Egeknn kahvaltıya mı gidiyorsun?..hem de İstanbula...ne diyeyim..biri bu modu durdursunnnn:cyclopsan