ümmet abiyle kahvaltı yapıyoruz cumartesi 11.11.2006

uleyyyn ist da olsaydım muhekkak gelmiştim bea...

ii eğlenceler size arkadaşlar!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kesin ordayım...!

eminsin demi kesin yanii :p

benimde kesin ama listede adım olmazsa su yaparım bak

ya wallaha bende gercekten motosiklet kullanan insanlarla tanismak istiyorum fakat motosikletim olmadigi icin gelemem isallah bidahaki sefere bizimde pasakoyde cok guzel bi mangal yerimiz war babam yaptirti herturlu etli kebab mangal icin ayri ayri firinlar war we doganin ortasinda elektirik su herbisey war motosikletimi alim haftasina hepinizi oraya davet edip beraber piknik yapip tanismayi cok isterim arakdaslar

kendin pisir kendin yeci bi yer degil ozel arazi yani bizden baskasi olmicak . peder pey bu mangal falan olayina cok meraklidir solemesi ayip hehe

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya wallaha bende gercekten motosiklet kullanan insanlarla tanismak istiyorum fakat motosikletim olmadigi icin gelemem isallah bidahaki sefere bizimde pasakoyde cok guzel bi mangal yerimiz war babam yaptirti herturlu etli kebab mangal icin ayri ayri firinlar war we doganin ortasinda elektirik su herbisey war motosikletimi alim haftasina hepinizi oraya davet edip beraber piknik yapip tanismayi cok isterim arakdaslar

kendin pisir kendin yeci bi yer degil ozel arazi yani bizden baskasi olmicak . peder pey bu mangal falan olayina cok meraklidir solemesi ayip hehe

vallah çok iyi olur benimde mangal yapmaya çok merağım var ama daha çok yemesinde:cherry:

007

Ben anlamam... Benim hesap Thai den Burgmanı ıslatıcaz... :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet ya doğru ziya burgman almıştı değilmi hayırlı olsun kazasız belasız olsun,keyif çaylarını ondan içeriz artık,öyle değilmi.

abi ne diyorsun ziya burgman aldı bunu sadece çaylamı ıslatacağız bence
birde yorgunluk kahvesi olsun:queen:

vallah onu bunu bilmem en çok keyifi cüneytle gezerkene alıyorum çaldığı müziği süper :p

Son düzenleme:
Sabahın 05:30'da kalkıp işe gidicem.Eğer erken çıkmak için izin alabilirsem kahvaltıya yetişicem.Ama olmazsa kahvaltıyı hemen bitirmezseniz sonradan size katılırım.Zaten Ramazan'da iftar'ada gidememiştim.Ümmet Abime çok ayıp ediyorum bu aralar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sabahın 05:30'da kalkıp işe gidicem.Eğer erken çıkmak için izin alabilirsem kahvaltıya yetişicem.Ama olmazsa kahvaltıyı hemen bitirmezseniz sonradan size katılırım.Zaten Ramazan'da iftar'ada gidememiştim.Ümmet Abime çok ayıp ediyorum bu aralar.
ramazanda gelememiştin ama sen hep yanımızdaydın kahvaltıyada gelemezsen yine beraberiz kalben ben sizi karşılıkdız şartsız kabul ettim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
benimde kesin ama listede adım olmazsa su yaparım bak

kenan senle ikimizin ismini fuluğ yazsınlar malum zor bi gece olabilüüür..:p :cherry: ha bide thai ninkini tabeee:wiinkk:
S&S

Bende Gelmeyi çok isterdim ama cumartesi iso denetlemesi için gelicekmiş elemanlar offf :( kaçta biter kahvaltı acaba inşallah öğlen gibi yetişirim...

İşim çıkmassa bende gelmek isterim, Özellikle ümmet abi ile tanışmayı çok isterim, Tayfanın çoğuyla tanışmıştık ama hatırlanmam ama gelirsem araba ile gelirim herhal çok fena grip olmuşum, Herkeze benden grip mikrobu hediye :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar