Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

Sürekli yaşlı ve belli bir yaşı hedef alıyorsun.
Bunu ciddi söylüyorum dalga geçme değil yani.
Küçükken belli bir yaş üstü sana bir şeymi yaptı Sampsonte?
Bir skkıntıya mı uğradın?
Bildiğin travmatik bir meselen var.
Bu şekilde çözemezsin.
Yaşı büyüklere karşı öfken var .
Saygısızlık falan üstü bir şey bu

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sürekli yaşlı ve belli bir yaşı hedef alıyorsun.
Bunu ciddi söylüyorum dalga geçme değil yani.
Küçükken belli bir yaş üstü sana bir şeymi yaptı Sampsonte?
Bir skkıntıya mı uğradın?
Bildiğin travmatik bir meselen var.
Bu şekilde çözemezsin.
Yaşı büyüklere karşı öfken var .
Saygısızlık falan üstü bir şey bu
bundan önce sorman gereken şey yaşlıların gençlere karşı bir ilgisi mi var çünkü bu karşılıklı konuşmaları hiç ben başlatmadım bana cevap yazdılar ben de aynı skalada ağızlarının payını veriyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nesrin Topkapi benim idolümdü ama sen onu fersah fersah gectin. Madem bu kadar kendine güveniyorsun bi zahmet kendini gösteriver Erinccigim neden bu israr anlayamadim ki :cool:
chuckla biraz benzerlik var sanki

Son düzenleme:
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
bundan önce sorman gereken şey yaşlıların gençlere karşı bir ilgisi mi var çünkü bu karşılıklı konuşmaları hiç ben başlatmadım bana cevap yazdılar ben de aynı skalada ağızlarının payını veriyorum

Ya hayirdir senin dilin bir ciddilesti kibarlasti Erinccim .Ne oldu aklini basina toplamaya mi karar verdin.

Ne demis büyüklerimiz.

"nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"

Samar korkusunun sende bu kadar etkili olacagini bilseydim coktan tedavini yapardim bizzat.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ya hayirdir senin dilin bir ciddilesti kibarlasti Erinccim .Ne oldu aklini basina toplamaya mi karar verdin.

Ne demis büyüklerimiz.

"nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"

Samar korkusunun sende bu kadar etkili olacagini bilseydim coktan tedavini yapardim bizzat.
benim ana dilim türkçe sana ciddi veya kibar gelmiş olabilir sana da bir türkçe almanca sözlük sözüm olsun

Bu haberi ben de gördüm. Yaya geçidine yaklaşırken insan olsa da olmasa da, hız maksimum 30km/saat olmak zorunda.
Bu konuyu devletin çözmesi gerekiyor. Denetleme ve cezalandırma şart. Yapılması gereken belli. Hayvan gibi ceza yazmaları lazım.
Bekçi yerine Trafik Polisi alsalarmış keşke son 10 yıldır. Belki bir işe yarardı.
Ehliyet sınavına girerken rota üzerinde okul, hastane gibi yerler vardı. Kurumlar iyi kötü uygulamada zayıf bile olsa yaya geçidinden 80 ile geçmemeyi öğretiyor. Bence bu artık kasten cinayete giriyor, bebeğe çarpmadan teğet geçip gitse bile cinayete teşebbüsten yargılamak gerekir. Ben de yaya geçidine yaklaşırken 30 35 ile gittiğim oldu ama insanları görünce durabilecek hızlarda seyrediyordum.

Motosikleti
benim ana dilim türkçe sana ciddi veya kibar gelmiş olabilir sana da bir türkçe almanca sözlük sözüm olsun

Yok yok konunun geri kalan sayfalarindaki üslubun ile su andaki üslubun farketmeye basladi.

Demekki samari uzaktan bile göstermek ise yaramis Erinccigim.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

chuckla biraz benzerlik var sanki
Bunu sormama gerek yok bura da sana ilgi duyacak biri olduğunu düşünmüyorum.
Sen her mesajın da sürekli yaşlı yaşlı diyorsun.
Hepsi babacan adamlar her konu da aynı fikir de olmasakta kimse böyle davranmıyor .
Tartıştığın insanların gençlerle bir problemi yok.
Her konu da sen laf atıyorsun bu belli bir yaşa sürekli oluyor e demek sorun sende.
Baban yaşın da adamın senle derdi olmaz sen sürekli bilmiş bir şekilde yaşlarıyla vurmaya çalışmasan.
Gençliğe pek güvenme yaşlı dediğin adamların tecrübesi 3 5 genç çıkarır cebinden..
Bir dön kendine bak yanlış var mı diye sonra karşı tarafı beraber eleştirelim dert yok.
Açık insanlar.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Hepsi babacan adamlar her konu da aynı fikir de olmasakta kimse böyle davranmıyor .
Her konu da sen laf atıyorsun bu belli bir yaşa sürekli oluyor e demek sorun sende.
Baban yaşın da adamın senle derdi olmaz sen sürekli bilmiş bir şekilde yaşlarıyla vurmaya çalışmasan.
Gençliğe pek güvenme yaşlı dediğin adamların tecrübesi 3 5 genç çıkarır cebinden..
Bir dön kendine bak yanlış var mı diye sonra karşı tarafı beraber eleştirelim dert yok.
Açık insanlar.
ben durduk yere yaşlı demiyorum ki yaşlılar da ondan yaşlı diyorum bana ergen demeyene ben bunak demem bana hakaret etmeyene ben hakaret etmem her konuda sen laf atıyorsun demek de yalandır artık her seferinde o bana yazıyor da ben ona cevap veriyorum biz bundan aylar önce anlaştık ben sana yazmam sen de bana yazma diye hala yazıyor bana ben napayım :ROFLMAO:

Açık insanlar.
Ben 50 yaşındayım. Evde 20 yaşlarında çocuklarım var. Çalıştığım yerde yine yirmili yaşlarda genç mühendis ve stajyer gençler var. Bu gençlere abilik etmeye çalışıyorum. Evde çocuklarıma doğru yolu göstermeye çalışıyorum. Bazen bana o kadar ters ve saçma gelen şeyler yapıyorlar ve o kadar garip şeyler söylüyorlar ki bir türlü anlam veremiyorum. Bir bakıyorum ki ben, geri kalan hayatımda daha düzgün işler yapmak yerine bu çocukların hatalarını düzeltmeye ve onların hata yapmasına engel olmaya çalışıyorum. Oturup saatlerce laf anlatmaya çalışıyorum. İşin ilginci bu insanlar çoğu zaman dediklerimi anlamıyorlar bile. Hatta anlamaya bile çalışmıyorlar. Genç mühendisler var. Ne dediklerinin farkında değiller. Hayatı toz pembe görüyorlar. O sebeple artık vazgeçtim. Bir kişi kafama yatmadı mı laf anlatmıyorum. Forumdaysa engelliyorum. Fabrikadaysa direkt kovuyorum. Yenisini alıyorum. Zamanımı adam olacak çocuğa harcıyorum. Bu sebeple aklınıza yatmayan biri oldu mu basın engeli geçin. Laf anlatmaya çalışmayın. Boşa giden sadece zamanınız oluyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ben 50 yaşındayım. Evde 20 yaşlarında çocuklarım var. Çalıştığım yerde yine yirmili yaşlarda genç mühendis ve stajyer gençler var. Bu gençlere abilik etmeye çalışıyorum. Evde çocuklarıma doğru yolu göstermeye çalışıyorum. Bazen bana o kadar ters ve saçma gelen şeyler yapıyorlar ve o kadar garip şeyler söylüyorlar ki bir türlü anlam veremiyorum. Bir bakıyorum ki ben, geri kalan hayatımda daha düzgün işler yapmak yerine bu çocukların hatalarını düzeltmeye ve onların hata yapmasına engel olmaya çalışıyorum. Oturup saatlerce laf anlatmaya çalışıyorum. İşin ilginci bu insanlar çoğu zaman dediklerimi anlamıyorlar bile. Hatta anlamaya bile çalışmıyorlar. Genç mühendisler var. Ne dediklerinin farkında değiller. Hayatı toz pembe görüyorlar. O sebeple artık vazgeçtim. Bir kişi kafama yatmadı mı laf anlatmıyorum. Forumdaysa engelliyorum. Fabrikadaysa direkt kovuyorum. Yenisini alıyorum. Zamanımı adam olacak çocuğa harcıyorum. Bu sebeple aklınıza yatmayan biri oldu mu basın engeli geçin. Laf anlatmaya çalışmayın. Boşa giden sadece zamanınız oluyor.
şunu demiyor musunuz dünya değişti insanlar değişti iş değişti belki de ben yaşlandım doğrusuna yetişemedim

Motosikleti
şunu demiyor musunuz dünya değişti insanlar değişti iş değişti belki de ben yaşlandım doğrusuna yetişemedim

Bak ne güzel demissin dünya degisti , artik 50 yas en verimli orta yas sayiliyor.

Ayrica yapilan son arastirmalar Y kusagindan sonra ortalama IQ nun gerilemeye basladigini gösteriyor.

Ben demiyorum bilimsel calismalar bu yönde.

Senin yas kacti bu arda Erinccim ???

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bak ne güzel demissin dünya degisti , artik 50 yas en verimli orta yas sayiliyor.

Ayrica yapilan son arastirmalar Y kusagindan sonra ortalama IQ nun gerilemeye basladigini gösteriyor.

Ben demiyorum bilimsel calismalar bu yönde.

Senin yas kacti bu arda Erinccim ???
allah allah heralde insanlık 10 yılda mutasyon geçirdi artık yaşlılar değil gençler bunuyor pırıl pırılsın okan dedecim

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Özel sektör iş yerlerinde diktatörlük vardır. Bu sebeple aklıma yatmayanları işten çıkarıyorum. Yenilerini alıyorum. İşletme de para kazanmaya devam ettiği müddetçe bu haklı olduğu gösteriyor. :D
belki maksimum karı kaçırıyorsun

Motosikleti
allah allah heralde insanlık 10 yılda mutasyon geçirdi artık yaşlılar değil gençler bunuyor pırıl pırılsın okan dedecim

Bak tekrar yaziyorum , ben söylemiyorum yapilan arastirmalarin sonuclari maalesef böyle.

Bundan 30 sene önce elimizde kagit haritalarla dünyayi gezebiliyorduk biz. Simdi sizin elinizden telefonunuzu alsak evinizin yolunu bulamazsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar