Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

Motosikleti
Yok
Yıldo'nun Kasım.2025 itibariyle son hali; adam her daim orjinâl yahu. :)

https://www.yenikiroba.com/foto-gal...ydi-unlu-sovmen-yildo-simdi-ne-yapiyor?page=6

bir-donemin-televizyon-efsanesiydi-yildo-simdi-ne-yapiyor-9.jpg

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Yemin ederim güle güle okudum mesajları baya komik bir tartışma yaşanmış. Bu kadar kasmaya gerek yok iki adam size bunak dedi diye mızmızlanmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Bir de forumda olduğum kadarıyla ben sampsontenin birine durduk yerek yaşlı dediğini görmedim adama boş nefret var. Bir de kapağı ben de Almanya'ya atsam böyle sokak hayvanı, enik, it gibi tabirleri bol keseden derdim kafa rahat. Sampsonte o seviyeye bile düşmemiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burada milleti aşağılamaya çalışmak öyle böyle demek yakışan hareketler değil. Ben açık sözlü biriyim gördüğümü söylerim yanlışsın şöyle şöyle diyorsanız bahsedin de bilelim bakalım
5fc30e5755428323201a9b07.jpg

Motosikleti
cbf 150
Neyi tartışıyorsunuz inanın anlamadım, kazayı yapan şahıs zaten öldü gitti. Ardında tek bir ders bıraktı bana kalırsa, altından kalkamayacagınız hızlara çıkmayın ve eğitimsiz motor kullanmayın. Bana göre tam bir acemi kazası. Oturun ders alın derim en azından ölüm boşa gitmesin.

Gidiş geliş yollarda hızınızı düşürün.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Yazık olmuş. Allah rahmet eylesin. Ya eğitimsizlik, yada aşırı yorgunluk.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Başka bir forumda bir üyeye "sallamışsın" dedim diye 1 günlük uyarı cezası aldığımı düşünürsek, bizim forum moderasyonu epeyce hoşgörülü yav :)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Alma çocuğu kucağına, ya üstüne sıçar, ya şapkanı alıp kaçar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar