125cc - 150 cc scooter önerisi

Motosikleti
apec apx7
Dostlar merhaba,

motosiklete yeni başlayacak bir gönüllüyüm. ehliyete de yazıldım ilk dersim yarın. 48 yaşında 1.78 boy ve 115 kg. detaylı yazıyorum ki siz değerli bilenler yardımcı olurken kriterler belli olsun diye. bütçem 140.000 tl. daha da yükseltme şansım yok. ikinci el de istemiyorum o yüzden japon ve tayvanlıları geçtim. abs olmazsa olmazım. antalyada yaşadığım için mümkünse su yada yağ soğutmalı olsun ama düşündüğüm alternatiflerde de gözükeceği üzere hava soğutmalıya da tümden karşı değilim. şimdi size bütçem dahilindeki alternatifleri belirteyim;

-motolüx cappadocia 125cc
-apec pax7 200cc
-revolt rsx7 150cc
-rks freccia 150cc
-rks realex 125cc
-arora mojita pro 125 cc

sizlerden ricam bunlar arasından seçim yapmama yardımcı olmanız. ilk başlarda apec ve rsx7 ye daha yakındım ama üstüne oturunca freccia daha keyifli geldi. sizlerin yorumlarını bekliyorum. ve varsa alternatifler, tabi bütçe ve kriterler nispetinde.

Motosikleti
apec apx7
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. SYM bütçem dahilindekiler hem hava soğutmalı hem abs yok, peugeot kendi sitesinde bile teknik özellikleri bulamadım ama hava soğutmalı diye biliyorum. hava eğer abs varsa düşünülebilir.

peugeot tweet bakabilirsin, reklamları dönüyor, hazır kampanyası da var.
tweet'ler hava soğutmalı ama ön/arka abs'li. bütçenizi aşmadan bir tweet, üstüne bir takım da kaliteli lastik alırsınız
su soğutmalı modelleri var, ama fiyatı bütçenizi aşacaktır.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. SYM bütçem dahilindekiler hem hava soğutmalı hem abs yok, peugeot kendi sitesinde bile teknik özellikleri bulamadım ama hava soğutmalı diye biliyorum. hava eğer abs varsa düşünülebilir.
ikinci el düşünürseniz bütçenizden daha uygun fiyata verebilirm 14.000 km de sym jet x 125 abs tcs var servis bakımlı

Motosikleti
apec apx7
öncelikle teşekkür ederim ama kredi kartına taksitle alacağım için ikinci el alma durumum yok.
ikinci el düşünürseniz bütçenizden daha uygun fiyata verebilirm 14.000 km de sym jet x 125 abs tcs var servis bakımlı

Motosikleti
Forza 250
Jet x 125 sıvı soğutmalı, abs ve tcs de var. 10 bin km kullandım memnun kaldım.
En son 170.000 e 12 taksit olduğunu görmüştüm.

Zaten sen de taksitle almamışsın bütçeyi Bi tık daha arttırabilirsin.

Bu arada ikinci elde fiyat çok düşüyor sym de o yüzden taksitle 2. El satan var ona bakmanı öneririm sarı sitede.

Motosikleti
apec apx7
arkadaşlar, çin motorlarını çok sevdiğim için değil bütçem bu olduğu için seçiyorum. başta da belirttim japon, tayvan yada ikini el motor bir opsiyon değil benim için. o yüzden mümkünse benim yazdığım listeden yada onlara denk motor önerirseniz sevinirim.

Motokuryelerde voge sr1 goruyorum,esege biner gibi kullaniyorlar.

Ozel servisleri gezip kronik arizasi falan var mi diye saglam arastirmak lazim.

Motosikleti
apec apx7
ben yeni kullanıcıyım ve eşimle birlikte kullanacağım. kuryelik yapmıyorum. spor salonuna giderken 3 km işe giderken 1 km süreceğim.

ben yeni kullanıcıyım ve eşimle birlikte kullanacağım. kuryelik yapmıyorum. spor salonuna giderken 3 km işe giderken 1 km süreceğim.
Kuryelik yapacaksin anlaminda yazmadim.

Kuryeler gunde 8-10 saat motor tepesindeler,gunde min 150-200 km yapiyorlar.motor dayanim anlaminda yazdim.

Motosikleti
apec apx7
işte ben de o yüzden yazdım eşeğe biner gibi binmeyeceğim. günlük ev fazla 10 km-20 km. o yüzden bütçem ve listem bu. yardımlarınızı bekliyorum.

Qj vps125 veya ltm125 dusunebilirsin. On arka abs hava sogutma.
Guncel fiyat 60-70k arasi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Forumda Freccia alıp mutlu mesut kullanan bir iki arkadaşımız vardı.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Rks Freccia 150cc'nin ikiz kardeşi Seha 150 kullanıyorum Ayvalık'ta iken. Hemen hemen her detayları aynı. Youtube'da karşılaştırmalarını izleyebilirsiniz.

Seha 150'nin avantajı, ekuralkan'dan istediğiniz yedek parçayı oturduğunuz yerden sipariş verebilir, adresinize getirtebilirsiniz. Hatta motosikleti web sitesinden sipariş edebilir (benim yaptığım gibi) adresinize en yakın yetkili servisten teslim alabilirsiniz. Parçalar makul fiyatlı ve bulunuyor.

Fiyat biraz sizin bütçenizi geçmiş ancak birçok taksit seçeneği eklenmiş.

Motosiklet inanılmaz rahat ve gösterişli. Zaten Honda ADV 150'nin neredeyse kopyasını yapmışlar. Elektronik ateşlemeden tut, start/stop özelliğine kadar var. Marşı duymuyorsunuz bile. Su soğutmalı, ön/arka abs'li falan. Malzeme kalitesi ahım şahım değil tabii ama çok da berbat değil. Sele altı bagajı da bayağı hacimli.

Alternatif olsun dediğiniz için yazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar