Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dün tesadüf önerilerde denk geldi Prosofi'nin yakın tarihli XL750 incelemesini seyrettim; "6-7.000'den sonra titreşim var ama el kol uyuşturacak kadar değil" diyor. Çok rüzgârlı bir havada Kuzey Marmara Otoyolu'nda 220 civarlarına kadar çıkabildi ancak.

Senin test motorunun sürüş modu ayarları ile ilgili bir enayilik olabilir.
Olabilir çünkü daha düşük devirlerde bile o titreşimi hissedip ondan rahatsız olmuştum.

8 senedir ayni motora biniyorum,komple rektefiye yaptirdim bir 8 sene daha binerim.

karburatorlu hava sogutmali ama arkasi disk frenli(burasi cokomelli)hee gonul ister ki alayim soyle min 70 hp li bir makina ama yok be baba.

not:Fakirspor

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
İstanbul'da kısa bir süre deneme şansım oldu, ne gidişi gidiş, ne dönüşü dönüş, ne de freni fren..Ben keyif alamadım, azap gibi geldi.
Onun olayı abi yakın arkadaşı artçı olarak alıp çene açılan kask ile sigara yakıp düzlükte gezmek. Bu skuterse edilen sohbetin tadı hiç bir şeye benzemiyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi gonul ister ki litrelik touring ile yollara duselim ama butce meselesi.kürdanla maymun kaşıdigimiz icin ancak elimizdekiyle yetiniyoruz.
Artık İzmir'de yaşadığım için hükümetin bu şehre olan gıcıklığını yakından görüyorum. Her yer radar, her yer Eds, her yerde jandarma ve polis kontrolü var. Normal bir hafta sonu sürüşü sırasında hızdan kaynaklı ceza yememek neredeyse mucize haline geldi. Herifler bir de tepede drone uçuruyor. Zaten litrelik makinelere özenmiyorum ama ileride daha kuvvetli motor alacak olsam da öyle aman aman uçan kaçan bir şey istemiyorum. İzmir ve yakın çevreler için A2 sınırı bir motor bana hayli hayli yeter.

Motosikleti
İki Teker Havada
Artık İzmir'de yaşadığım için hükümetin bu şehre olan gıcıklığını yakından görüyorum. Her yer radar, her yer Eds, her yerde jandarma ve polis kontrolü var. Normal bir hafta sonu sürüşü sırasında hızdan kaynaklı ceza yememek neredeyse mucize haline geldi. Herifler bir de tepede drone uçuruyor. Zaten litrelik makinelere özenmiyorum ama ileride daha kuvvetli motor alacak olsam da öyle aman aman uçan kaçan bir şey istemiyorum. İzmir ve yakın çevreler için A2 sınırı bir motor bana hayli hayli yeter.
Motosikletlerin hız sınırı otomobille aynı olsada radar cezası yemesek
İstanbul Otomobiller 70 Kamyon ve Motosikletler 50
Gelde radara düşme

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar