Kadın sürücü problemi

Trafikte en çok korktuğum 2 tip var
1.) Kia sportage süren kadın sürücüler
2.) Doblocu dayılar
3.) Qashqai
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuraya eli sopalı, virajda ağzınıza burnunuza vuracak 3 tane hatun soksak da kavga nasıl edilir bir görse forum ahalisi be. =)
2 Gün önce Gebze'de bir kadın pilotun yaptığı drift ve turlarda araba içinde olma şansım oldu ve hayatımda denemeye bile %10 ihtimalle g*tüm yetmiycek şeyleri kadın akülü arabayla yapıyormuş gibi rahatlıkla yaptığı için kadınlar araba süremez diyemem genelleme de araya kaynıyan illaki iyi sürüclerde vardır bu kuryeler veya polisler içinde geçerli bu konu hakkında tartışılması bile saçma 10umuzun hepsi de aynı kadın sürücüye veya aynı polise denk gelmiyoruz . 10 Kazada 1 kadın gelme olasılığı bile düşük çünkü erkekler kadar hem arabayı severek limitlerini zorlıyarak kullanmıyorlar ve çoğunlukla kullanmıyorlar hayatımda hiç bir kadınla şükür trafikte sorun veya kaza yapmadım bu yüzden şu şöyledir diye yapamıycam ben belirli kriterlere uyan insanlardan 2 şerit veya 500 600Metre uzakta duruyorum .

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Anlık forumdaki insanlar

images

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
cumartesi günü sabah 07:50 de 2 tane kadın maddi hasarlı bir trafik kazası yaptılar geçmiş olsun
iş geldi tutanak tutmaya birisi doğal olarak eşini çağırdı diğeri de kardeşlerini yani 2 kadın (esleklerini belirtmek isterdim bu sefer daha da saldırıyorlar way efendim sen çalışan kadını küçümsüyorsun yok eşine layt erkek dedin vs vs ) kağıt üzerine yaşadıkları kaza yı ve olay yeri krokisi kendi başına çizemediler (n)
allah vere de bizler trafikte böyle sürücülerle denk gelmeyelim
şimdi sorarım bir erkek kaza yapsa eşini kız arkadaşını veya kız kardeşini çağırır mı kaza tutanağı tutmaya
veya lastik patladı araba arıza yaptı benzin bitti çağırır mı?
çağırmaz bunları kendi başına halleder yoluna devam eder

Aga, çoğu kadn erkekler gibi soğukkanlı olamıyor evet, arabadan çok anlamıyorlar haklısın. Babasını, kardeşini, kocasını çağırır, çünkü kadınlar erkeklere ihtiyaç duyar, ve bu tarz işlerde erkekler iyi. Erkeklerinde hoşuna gider aa bana ihtiyaç duyuyor diye (bu başka bir konununn muhabbeti oraya girmicem.)

Bizim anlatmak istediğimiz, kadınları genelleyip kötü sürücüler geneli hiç bir şeyden anlamıyor, kocasını babasını, erkek kardeşini çağırıyorda filan falan, bunlara gerek yok... Bu da bir fikirdir tabi herkesin görüşü farklı.

Bende yıllar yıllar önce kaza yaptım. Aslında ben yapadım durduğum yerde kadın dönerken arabanın üstüne çıktı. Şimdi bu kadının arabasında çocuğu var, ben arabadan inip "ne yapıyorsun sen, mal mısın, duran arabaya vurulur mu" diye girseydim ne olacaktı? Ki kadın zaten panik halinde indi arabadan suratı buz kesmiş, bende indim yardımcı oldum arabasını kenara çektim filan falan.

Ne oldu şimdi? bu kadın kötü sürücü mü? evet veya hayır, fakat kaza yaptı diye, hatalı döndü diye, ne bilim yolda giderken kör noktayı görmedi diye etiketlemek yanlış.

Kadınların araba sürmesinin bir önemini söyliyim sana, her yere götürmek zorunda kalmıyorsun. 5 senedir eşimi her yere ben götürüyorum. İstanbuldaki erkek sürücülerden korkuyor, hata yaparsa bir gerizekalının üstüne sürmesi, silah çekmesi an meselesi...

İsteyen feminist desin sallamam böyle şeyleri.

İnsanoğlu hata yaparak öğrenir...

malesef benimle erkeklik yarıştıracak seviyede bir erkek değilsin
karısı çalışan erkeğe yumuşakta demedim o kişinin kendi bileceği iş
kadınlara kaşar gözüyle bakmam ne münasebet her birey kendi namusundan sorumludur BENİ İLGİLENDİRMEZ
sen kendini eziklemeye alışmışsın bunda kimsenin suçu yok ben senin neyini eleştireyim ki nereden tutsam elimde kalır
normal okumuş kadınla sohbet etmem zaten en az 3 yabancı dil bilmesi lazım cahil kadın bende alerji yapıyor (kız arkadaşım ingilizce öğretmeni + 4 tane yabancı dil biliyor )
gene doktor hemşire vs girmişsin hepsi benim bacım baş tacım +erkek doktorlar da aynı
niye sapla samanı karıştırmaya uğraşıyorsun ki
Sadece bu konu da değil 3 4 konudur sürekli kadın çalışmaz lafını yapan sensin.
Düşünce senin bende karşı görüş bildiriyorum.
Şimdi kız arkadaşım şöyle böyle diyorsun değişik.
Kadın çalışmaz mantığıyla yaklaşıp hastan olduğun da kadın sağlık çalışanı isteyeceğin için (bu herkesin hakkı)
Bu yüzden sağlıkçı örneği verdim.
Bin tane meslek örneği verebilirim yani.
Seviyem belli senin seviyene inerek yanlış yaptım o hatamı kabul ediyorum.
Seni muhteşem erkekliğinle baş başa bırakıp konuyu kapıyorum.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
@Birkannn dostum, boşuna klavye eskitiyorsun...bazı zihinlere pencere açmanın hiçbir yolu yok. Hele ki, kadınlar özelinde "öğrenilmiş çaresizliği" kanıksamış tiplerinkine...

Bazıları için görünürde tercih olan yalnızlığın/bekarlığın, aslında bir mecburiyetten kaynaklandığını hepimiz görüyoruz. Kadını metalaştıran bir kafadan sağlıklı argümanlar bekliyorsun...

Zamanına/zamanımıza yazık...

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Aga, çoğu kadn erkekler gibi soğukkanlı olamıyor evet, arabadan çok anlamıyorlar haklısın. Babasını, kardeşini, kocasını çağırır, çünkü kadınlar erkeklere ihtiyaç duyar, ve bu tarz işlerde erkekler iyi. Erkeklerinde hoşuna gider aa bana ihtiyaç duyuyor diye (bu başka bir konununn muhabbeti oraya girmicem.)

Bizim anlatmak istediğimiz, kadınları genelleyip kötü sürücüler geneli hiç bir şeyden anlamıyor, kocasını babasını, erkek kardeşini çağırıyorda filan falan, bunlara gerek yok... Bu da bir fikirdir tabi herkesin görüşü farklı.

Bende yıllar yıllar önce kaza yaptım. Aslında ben yapadım durduğum yerde kadın dönerken arabanın üstüne çıktı. Şimdi bu kadının arabasında çocuğu var, ben arabadan inip "ne yapıyorsun sen, mal mısın, duran arabaya vurulur mu" diye girseydim ne olacaktı? Ki kadın zaten panik halinde indi arabadan suratı buz kesmiş, bende indim yardımcı oldum arabasını kenara çektim filan falan.

Ne oldu şimdi? bu kadın kötü sürücü mü? evet veya hayır, fakat kaza yaptı diye, hatalı döndü diye, ne bilim yolda giderken kör noktayı görmedi diye etiketlemek yanlış.

Kadınların araba sürmesinin bir önemini söyliyim sana, her yere götürmek zorunda kalmıyorsun. 5 senedir eşimi her yere ben götürüyorum. İstanbuldaki erkek sürücülerden korkuyor, hata yaparsa bir gerizekalının üstüne sürmesi, silah çekmesi an meselesi...

İsteyen feminist desin sallamam böyle şeyleri.

İnsanoğlu hata yaparak öğrenir...

Cümlem yanlış olmuş, doğrusu şu şekilde olacaktı.

"Kadınların araba sürmesinin bir önemini söyliyim sana, her yere götürmek zorunda kalmıyorsun. 5 senedir eşimi her yere ben götürüyorum ve bu bir yerde sıkıcı hal alıyor, çünkü kendi zamanımı yönetemiyorum bu sefer, yapmak istediklerimi gitmem gereken yerleri ona göre ayarlamam gerekiyor. Tabiki şikayetçi değilim götürmekten, fakat kendi arabayı alıp gitse daha iyi olur (:)
Eşim kullanmayı biliyor fakat İstanbuldaki erkek sürücülerden korkuyor, hata yaparsa bir gerizekalının üstüne sürmesi, silah çekmesi an meselesi..."

Cümlem yanlış olmuş, doğrusu şu şekilde olacaktı.

"Kadınların araba sürmesinin bir önemini söyliyim sana, her yere götürmek zorunda kalmıyorsun. 5 senedir eşimi her yere ben götürüyorum ve bu bir yerde sıkıcı hal alıyor, çünkü kendi zamanımı yönetemiyorum bu sefer, yapmak istediklerimi gitmem gereken yerleri ona göre ayarlamam gerekiyor. Tabiki şikayetçi değilim götürmekten, fakat kendi arabayı alıp gitse daha iyi olur :))
Eşim kullanmayı biliyor fakat İstanbuldaki erkek sürücülerden korkuyor, hata yaparsa bir gerizekalının üstüne sürmesi, silah çekmesi an meselesi..."
Trafikte bulunan magandalar da bizim eğitimsizliğimizin başka bir tarafı. Maalesef ben bile trafikte insanlarla dalaşmıyorum. Yol veriyorum. İşime bakıyorum. Ülkede problemini kaba kuvvetle çözme isteği o kadar arttı ki, herkes kavga etmek için bahane arıyor. Sağ olsun kanunlarımız ve mahkemelerimizde bu duruma ışık tutuyor.

Motosikleti
Mondial Grumble
Bu kadın olayında çok kasmamak gerek onlar da insan her şeyden önce önemli olan insanlık karakter. Bu, kadın evde oturur abe tarzında düşünmenin kadınlarda karşılığı erkeği sadece cüzdan olarak gören yapı.

Şimdi ben evleneceksem eşimin çalışmasını gerektirmeyecek maddiyata sahip olmak isterim. Eşimin parasal şeyleri dert etmesini istemem zaten kim ister ki. Kendi hobisi neyse neyden zevk alıyorsa onu yapmasın meslek olarak. Gidip kasiyer, garson olmasını istemem. Bir kadın evde huzurlu olsun mutlu olsun yeterli ben de mutlu olurum zaten. Ev işlerini zaten mutlu olan kadın dert etmez, huzurlu olan erkek de ona olduğunca destek olmaktan çekinmez. Mutlu olan erkek de eşi hakkında parasal konuları dert etmez, huzurlu kadın da zor durumlarda destek olmaktan zorlu meslekte çalışmaktan çekinmez. Birlik beraberlik güzel aile yapısı önemli şeyler. Tabi konforu hak edecek kadın var, huzuru hak edecek erkek var. Hiç kimse hiç kimsenin hizmetçisi değil.

İğneyi önce kendinize batırın siz bunları hak edecek misiniz, hak edecekseniz doğru kişiyi de bekleyeceksiniz. Yok kadın evde bekler iş yapar bir halt beceremez saçma düşünceler. Eşim kaza yapsın heyecanlansın kroki çizemesin 100 defa olsa 100 defa gelirim.

Hatta bu kadar düşünmeye konuşmaya bile gerek yok. İyi iki insan olmak yeterli her şey yerini bulur. Yeterki ben iyi insan olayım eşim iyi insan olsun

Bu kadın olayında çok kasmamak gerek onlar da insan her şeyden önce önemli olan insanlık karakter. Bu, kadın evde oturur abe tarzında düşünmenin kadınlarda karşılığı erkeği sadece cüzdan olarak gören yapı.

Şimdi ben evleneceksem eşimin çalışmasını gerektirmeyecek maddiyata sahip olmak isterim. Eşimin parasal şeyleri dert etmesini istemem zaten kim ister ki. Kendi hobisi neyse neyden zevk alıyorsa onu yapmasın meslek olarak. Gidip kasiyer, garson olmasını istemem. Bir kadın evde huzurlu olsun mutlu olsun yeterli ben de mutlu olurum zaten. Ev işlerini zaten mutlu olan kadın dert etmez, huzurlu olan erkek de ona olduğunca destek olmaktan çekinmez. Mutlu olan erkek de eşi hakkında parasal konuları dert etmez, huzurlu kadın da zor durumlarda destek olmaktan zorlu meslekte çalışmaktan çekinmez. Birlik beraberlik güzel aile yapısı önemli şeyler. Tabi konforu hak edecek kadın var, huzuru hak edecek erkek var. Hiç kimse hiç kimsenin hizmetçisi değil.

İğneyi önce kendinize batırın siz bunları hak edecek misiniz, hak edecekseniz doğru kişiyi de bekleyeceksiniz. Yok kadın evde bekler iş yapar bir halt beceremez saçma düşünceler. Eşim kaza yapsın heyecanlansın kroki çizemesin 100 defa olsa 100 defa gelirim.

Hatta bu kadar düşünmeye konuşmaya bile gerek yok. İyi iki insan olmak yeterli her şey yerini bulur. Yeterki ben iyi insan olayım eşim iyi insan olsun
Bir şey soracağım? Neden kasiyer veya garson olmasını istemezsiniz? Ben cevap vereyim. Çünkü bir sürü kendini bilmez denyo ile muhatap olacağı için değil mi? Laf atan olacak, taciz eden olacak. Saçma sapan konuşan ve rahatsızlık veren olacak. Yoksa herkes efendi gibi davransa , efendi gibi yemeğini yese, garson olmanın ne zararı var ki? Namusu ile çalışmanın nesi ayıp? İşin maddi kısmından ve patron tacizinden bahsetmiyorum. O ele alınması gereken ayrı bir konu.
Problem yine aynı. Çevremizdeki insanların eğitimsizliği ve saygısızlığı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben kadınların iş ve sosyal hayatta daha aktif olmaları gerektiğini düşünüyorum. Söz gelimi bir mesleği olmayan, çalışmayan, tüm gün evde oturan kadının akşam siz eve geldiğinizde bik bik bik başınızı ütüleyeceğine inanıyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir şey soracağım? Neden kasiyer veya garson olmasını istemezsiniz? Ben cevap vereyim. Çünkü bir sürü kendini bilmez denyo ile muhatap olacağı için değil mi? Laf atan olacak, taciz eden olacak. Saçma sapan konuşan ve rahatsızlık veren olacak. Yoksa herkes efendi gibi davransa , efendi gibi yemeğini yese, garson olmanın ne zararı var ki? Namusu ile çalışmanın nesi ayıp? İşin maddi kısmından ve patron tacizinden bahsetmiyorum. O ele alınması gereken ayrı bir konu.
Problem yine aynı. Çevremizdeki insanların eğitimsizliği ve saygısızlığı.
Neden biliyormusun ?..
Çünkü hçbiryerde barınamayan , mesleği olmayan kadınlar yapıyor ülkemizde bu işi...
Gelen denyolar da bunu bildikleri için , kendilerini garsondan ya da kasiyerden üstün sayıp, olmadık davranışlarda bulunabiliyorlar... Çünkü normal hayatta kadınla bırak yakın teması , konuşmaya cesareti yoktur... Ya da kılıksızın tekidir hiç bir kadın yüzüne bakmıyordur.. E bulunca garsonu temizlik görevlisini kasiyeri hünerlerini sergilemeye başlıyorlar..
Benim hanım hemişre emeklisi.. Gençliğinde kalp damar cerrahisindeydi.. By pas olan ihtiyarlar bunak moruklara çok baktı..
Lan sen sekman attırmışsın pistona , daha neyin peşindesin hırto :) Hemşire hadi tamam dese hık diyecek orda kalacak.. Ama biliyorki hemşire mecburen görevini yapacak ses çıkaramayacak.. Elinden gelen bütün zorlukları çıkardıklarını anlatırdı..10 sene dayanabildi.. Sonra yeni doğan bölümünde yeni doğmuş masumlara baktı...Emeklisini kazandı.. Yoksa kalp damardan emekli olamazdı... 👍 Ama doktor kadın sa , hemen ağlamaya başlayıp oram şöyle ağrıyor , buram şöyle diye yalvarırlarmış denyolar... Kadın doktor AĞA, hemişre maraba....

Pis bir toplumuz...70 yıllardaki modern çizgilerimizi 80 darbesinden sonra evren le kaybettik..Batıya olan yatkınlığımız puştların sayesinde tekrar ortadoğuya kaydırıldı..

Fatihe de hak veriyorum aslında ama o da çok derinden gelen tutucu ,elalemci bir yapıdan geliyor anladığım kadarıyla.. Belki sıkan olmasa o da görüşünü değiştirecekti...

Ben kadınların iş ve sosyal hayatta daha aktif olmaları gerektiğini düşünüyorum. Söz gelimi bir mesleği olmayan, çalışmayan, tüm gün evde oturan kadının akşam siz eve geldiğinizde bik bik bik başınızı ütüleyeceğine inanıyorum.

Ne bik bik bik'i

B İ K, B İ İ K, B İ İ İ K, B İ İ İ İ İ İ K :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Neden biliyormusun ?..
Çünkü hçbiryerde barınamayan , mesleği olmayan kadınlar yapıyor ülkemizde bu işi...
Gelen denyolar da bunu bildikleri için , kendilerini garsondan ya da kasiyerden üstün sayıp, olmadık davranışlarda bulunabiliyorlar... Çünkü normal hayatta kadınla bırak yakın teması , konuşmaya cesareti yoktur... Ya da kılıksızın tekidir hiç bir kadın yüzüne bakmıyordur.. E bulunca garsonu temizlik görevlisini kasiyeri hünerlerini sergilemeye başlıyorlar..
Benim hanım hemişre emeklisi.. Gençliğinde kalp damar cerrahisindeydi.. By pas olan ihtiyarlar bunak moruklara çok baktı..
Lan sen sekman attırmışsın pistona , daha neyin peşindesin hırto :) Hemşire hadi tamam dese hık diyecek orda kalacak.. Ama biliyorki hemşire mecburen görevini yapacak ses çıkaramayacak.. Elinden gelen bütün zorlukları çıkardıklarını anlatırdı..10 sene dayanabildi.. Sonra yeni doğan bölümünde yeni doğmuş masumlara baktı...Emeklisini kazandı.. Yoksa kalp damardan emekli olamazdı... 👍 Ama doktor kadın sa , hemen ağlamaya başlayıp oram şöyle ağrıyor , buram şöyle diye yalvarırlarmış denyolar... Kadın doktor AĞA, hemişre maraba....

Pis bir toplumuz...70 yıllardaki modern çizgilerimizi 80 darbesinden sonra evren le kaybettik..Batıya olan yatkınlığımız puştların sayesinde tekrar ortadoğuya kaydırıldı..

Fatihe de hak veriyorum aslında ama o da çok derinden gelen tutucu ,elalemci bir yapıdan geliyor anladığım kadarıyla.. Belki sıkan olmasa o da görüşünü değiştirecekti...

Biraz tutarlı olmadı.

Değil kasiyere, garsona ölüm döşeğinde bile olsa fırsat bulduğun da hayvanlıklarını herkese yapıyorlar, anladığım kadarıyla.

Son düzenleme:
Herşeyden önce, biz erkekler kadınlar hakkında herhangi bir görüş belirtirken, kendi annelerimizin de birer kadın olduğunu unutmamamız gerekiyor. O yüzden saygısızlık kabul edilemez. Trafikte herkes ufak tefek hatalar yapabilir, biraz soğukkanlı olmak gerek. İstatiksel olarak muhtemelen Türkiye'deki şoförlerin en az %85'i erkek ve trafik vahşi batı gibi. Durum aslında net değil mi?

Değişim istiyorsan, önce değişimin bir parçası ol demişler. Sözüm meclisten dışarı, önce o sözüm ona erkekler biraz "adam" olsun, başka bireylere saygılı olmayı öğrensin, ne bileyim omega 3 v.s. alıp beyninin ön lobunu biraz geliştirsin, ondan sonra Türkiye'deki trafik canavarları sorununu belki düzeltmeye başlayabiliriz.

Birçoğumuzun durumdan haberi vardır, kadın sürücülerden korkuyoruz, yani biz motor sürücüleri olarak zaten sakatlanma ve ölme riskini bilerek sürüyoruz ama olası bir kazada karşı sürücü sadece gazı bıraksa yetecek ama o durumda bile gazı bırakmadan üzerimizden geçip bizi öldürüyorlar.

Kocaeli de bir kadın sürücü(öğretmen) yaklaşık 10 km hız ile giderken göz göre göre 13 yaşında çocuğun kafasını ezmişti ve ölümüne sebep olmuştu. kadın sürücü sorunu ne zaman gündeme gelecek? ben kaza yapıp yere düştüğümde acaba arkamdaki sürücü kadın mı diye korkuyorum. 2020 mart ayında yaptığım ölümcül kazada eğer önünde sürüklendiğim araba sürücüsü erkek yerine bir kadın olsaydı şu anda ben ölmüş olacaktım... şimdi insan canlarını kıyaslama yapmayalım, her insan değerlidir, en azından değerini boş verelim yani bir insan bu şekilde ölmemeli. sadece gazı bıraksa karşıdakini ezmeyecek ama bunu bile yapmıyor kadın sürücüler.

kanun çıkartılabilir, hani kaza anında gaza basmaya devam eden kadın sürücüler bir potansiyel katiller ve kamera kayıtları ile kanıtlanan bu sürücülerin ehliyetine el konulması gerektiğini düşünüyorum... kamera kaydıyla kanıtı olmayanlara yapacak bir şey yok ama kanıtlananlara karşı bu olmalı bence...

daha kaç insan ölmesi gerekiyor bu işin gündem olması için? sosyal medyada zaten yeterince gündem olmuş durumda ama kanun karşısında bir işleme tabi tutulması için devlet yöneticileri bu konuyu ne zaman ele alacaklar? bunu yapmaları için sadece kanun çıkarsalar yeter.

yani katil bariyerlere çözüm biraz para gerektirdiği için oyalama taktiği yapıyorlar ama bu kadın sürücü sorununun çözümü için para gerekmiyor. bununla ilgilenebilirler.

şu kazalara bakın, saçma sapan kazalar, bu hızlarda böyle kazaları yapmaları normal değil ve oran olarak çok fazla, millet ezberlemiş artık, kazanın şekline bakarak sürücüyü görmeseler bile kadın olup olmadığını tahmin ediyorlar.
Dostum dostum dostum hep bu sjw ve woke denen ılık Avrupa kültürü yüzünden oldu bunlar. Benim karım bir kadın olarak kendi lanet okuyor araba süren kadınlara olayın doğruluğunu öyle diyim 😁 ha biz konuşunca nerde ılık duyarcı sjwci var hemen diyor ay ayrım yapmayın ne alakası var yok kadın düşmanı mısın ? 😁 Kadınların çoğu araba sürmede yetenek katili ama motorda gene daha iyiler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne bik bik bik'i

Biraz tutarlı olmadı.

Değil kasiyere, garsona ölüm döşeğinde bile olsa fırsat bulduğun da hayvanlıklarını herkese yapıyorlar, anladığım kadarıyla.
Ne bik bik bik'i

Biraz tutarlı olmadı.

Tuttu, tuttu...
Ama doktor kadın sa , hemen ağlamaya başlayıp oram şöyle ağrıyor , buram şöyle diye yalvarırlarmış denyolar... Kadın doktor AĞA, hemişre maraba....
Bak böyle demişim... Hemşireye yaptığını doktora da yapsa ya ;)
Ya da tecavüzden yargılanan yafşak , Kadın hakime de yavşasa ya ? ;)

Kadınların durumlarının zayıflığını bilen kansızlar , kadında herşeyi kendine hak görüyor..
Zaten yasalarımız abuk..
Bir yandan kadını savunuyo, diğer yandan ikisinin çatışması için elinden geleni yapıyor..
Bir cacık olmaz bizden..

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Beterin beteri var haline şükret dostum....

Aracını İnek Pisliği ile Kaplayan Hintli Kadın Sürücü!
Aracını İnek Pisliği ile Kaplayan Hintli Kadın Sürücü!

Araç kaplama olayını keyfi olarak biliriz. Fakat bazı kişiler ihtiyaçlarını karşılamak içinde araçlarını kaplatabiliyor. Hemde inek pisliğiyle. Evet yanlış okumadınız. İnek pisliğinden kaplanmış Toyota Corolla‘dan bahsediyorum. Gelin haberin detaylarına geçelim.

İnek Gübresi ile Kaplanan Otomobil
Duyunca insanı şaşkına çeviren bu olay Hindistan’ın Ahmedabad şehrinde haberlere konu oldu. Aslında olayın detayına indiğimizde yapılanın mantıklı yönü ortaya çıkıyor. Şöyle ki Hindistan’ın Ahmedabad şehri oldukça sıcak oluyor. Bir kadın sürücü de 45 dereceyi bulan aşırı sıcaklıkla başa çıkmak için aracını inek pisliği ile kaplama yöntemine başvurmuş.

İnek Gübresi ile Kaplanan Toyota Corolla
Corolla’yı boydan boya ve tavanı da kapsayacak şekilde inek gübresi ile kaplayan kadın sürücü, sıcak hava şartlarının araç içerisinde çekilmez olduğunu belirterek bu işe girişmiş. İnek pisliğinin yazın serin tutma özelliğine sahip olduğunu söyleyen araç sürücüsü ortaya çok ilginç bir araç çıkarmış.
İnek Pisliğiyle Kaplanan Toyota Corolla

İnek gübresi Hindistan da farklı alanlarda kullanıldığı bilinse de bazı kişilere tuhaf gelebilir. Fakat ülkemizde de inek gübresi birden fazla amaçla kullanılıyor. En çok yakacak olarak kullanıldığı bilinse de Hindistan da yazları serin tutma özelliğinden dolayı evlerin zeminlerine ve duvarlarına uygulanıyor. Ayrıca inek pisliğinin serin tutma özelliğinin yanı sıra sivrisinekleri kovucu ve dezenfekte özelliğinin olduğu da biliniyor

F54

ileri kafalı arkadaşlar benim düşüncelerime katılmıyor hatta tam tersi de düşünüyor olabilirsiniz eyvallah
bu konuda beni kadın düşmanı göstermeyi bırakın buraya yazdıklarım benim düşüncelerim BEN böyle düşünüyorum
herhangibir meslek üzerinden hiçbir kadını hedef göstermiyorum sizin ne dediğiniz umrumda değil isteyen istediği gibi düşünebilir istediği gibi yaşayabilir kimseyi ayıplamam hepimiz aynı düşünceye sahip olamayız 1 elin bile 5 parmağı aynı değil
söylediklerimin/fikirlerim halen arkasındayım düşüncelerimin değişmesi için dünyanın tersine dönmesi lazım
SAYGI ÇERÇEVESİNDE YAZAMIYORSANIZ YAZMAYIN İLERİ KAFALI OLMAYA ÇALIŞTIĞINIZIN YARISI KADAR MEDENİ OLSANIZ YETERLİ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar