- Konu Yazar
Forumu aradım ama sinyal düğmeleri , selektör yada dct kontrolleri gibi düğmelerin bakımının nasıl yapılabileceği ile ilgili bilgilere ulaşamadım. Bildiğiniz gibi motosikletlerimizin çoğu dışarıda yağmur, rüzgar veya güneş gibi etkenlere maruz kalıyor. Zamanlar sinyaller sertleşiyor, kontaklar korozyona uğruyor. Bu sebeple bunların bakımını nasıl yapmak lazım? Benim kütüklüğü söküp temizleyip tekrar montajını yapacağım. Motorum NC 750. Bu motor özelinde söyleyecekleriniz var ise lütfen belirtin.
Youtube da bir kaç video var. Genelde balata temizleyici kullanmışlar. Pek akılcı gelmedi. Kontak spreyleri hareketli parçalar için kullanılır ama sinyal kolu için olur mu bilemedim. Bir de mucizevi WD40 var tabi ki
. Hangi kimyasalları kullanmak veya kullanmamak lazım ? Bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
Youtube da bir kaç video var. Genelde balata temizleyici kullanmışlar. Pek akılcı gelmedi. Kontak spreyleri hareketli parçalar için kullanılır ama sinyal kolu için olur mu bilemedim. Bir de mucizevi WD40 var tabi ki