Domi zaten cevap veriyor abi titreşimiyle ondan sormuştumKonuşmasında sıkıntı yok ama Domi bir gün cevap verirse esas o zaman problem![]()
Domi zaten cevap veriyor abi titreşimiyle ondan sormuştumKonuşmasında sıkıntı yok ama Domi bir gün cevap verirse esas o zaman problem![]()
Sürekli böyle konuşmalar gerçekleştiriyor musunuz?
Domi zaten cevap veriyor abi titreşimiyle ondan sormuştummotorlarımız duygusal olarak kırılgan bu yüzden sürekli duygusal konuşmalar yapmamalıyız
Sizin motorunuzda sıkıntı yok o zaman sadece 'karı dırdırı' denilen şeyden çekiyorsunuz hediyeleri biraz daha arttırmak lazım.ayın 2sinde 1. yıl dönümümüz gerekçeği ile kendine bakım seti hediye ettim.
evet
![]()
konu sandığımdan çok daha ciddi çıktı, hatta durumun ciddiyetini daha iyi anlamak için bir video buldum paylaşayım, titreyen demir bizim elcikler oluyor, kırılan camda bizim kollarımız oluyor.
fotoşok, titreşim faydalıdır. titreşimli yüzük alan damat bunun en büyük ispatıdır.
Döt evdeki kanepede, bacak önündeki pufta... Bundan sonra yazsan ne olacak...@Okan Sinan Ocan Hoca artık şu doğru oturuş pozisyonunu anlat. Dötümüz nerede olacak? bacağımız nerede olacak?
Hocayı az biraz tanıyorsam hımbıllığı, tembelliği tavsiye etmez.Döt evdeki kanepede, bacak önündeki pufta... Bundan sonra yazsan ne olacak...
Hocadan medet umacağına vücudunu dinle...@Okan Sinan Ocan Hoca artık şu doğru oturuş pozisyonunu anlat. Dötümüz nerede olacak? bacağımız nerede olacak?
Benim zaten sıkıntım yok, en tırt motorla bile uzun yol yapıp akşamına forumda konu açan adamım. Benim maksadım genç kardeşlerden birinin işe yaraması. Ben amuda kalkarak da sürsem o parkuru yorulmadan bitirir evime dönerimHocadan medet umacağına vücudunu dinle...
Nasıl durduğunda rahatsızlık vermiyorsa o pozisyonda git..
Hocaya rahat gelen sana rahat gelmez...
Zaten her motorun oturuş şekli farklıdır..
Ben uzun yolda scooter la bacak bacak üstüne atınca rahaat ediyorum...
USB li kahve makinası montaj edecem motora![]()
Tam olarak sana demedim zatenBenim zaten sıkıntım yok, en tırt motorla bile uzun yol yapıp akşamına forumda konu açan adamım. Benim maksadım genç kardeşlerden birinin işe yaraması. Ben amuda kalkarak da sürsem o parkuru yorulmadan bitirir evime dönerim![]()
Yaw boşver üstat, faydalanmak isteyen faydalansın, mantıksız ve saçma bulan başak geçsinTam olarak sana demedim zaten
Kızım sana söylüyorum, eniştem sen anla hesabı![]()
ne çektiysek hacı hocadan çektik
sen hayatında pejo 103 sürdün mü hoca,yok oturuş pozisyonu yok kol pozisyonu bilmem ne,uyuşma tamamen motor kaynaklıdır ha bel ağrısının önüne geçebilirsin ama el ve ayaklardaki uyuşmaya hiç bir şey yapılmaz
Arndiol için konu ne titreşim di ne de motosiklet. Bütün yazılanların , itirazların , fikir çürütme , küçük düşürme çabalarının arkasındaki fikir buydu.
Ben de adamı ciddiye alıp diyolağa girdim. Tek hatam buydu
Allah islah etsin ne diyeyim.
devam eden bir muhabbetteki espriyi alıp da klasik "siyasal islam" modunda "mağduruz bizi bundan eziyorsunuz" diyen türbanlı bacıya nasıl bağladınız?
Konu gayet bilmediğiniz bir konuda kesin bilgi gibi paylaşım yapmanız idi, paranoyanız gibi arka planda şeyler kurmuş olsam diğer konularda da size laf yapardım =)
Sevgili Arndiol ,
Bak yine yanlış anladın. İfade ettiğim şeyin din ile alakası yok . Hoca = Motosiklet Eğitmeni açısından yazmıştım.
Siyasetle işim olmaz
Hadi hadi itiraf et X kişisine bana olduğu kadar insafsizca vurmazdıntamam abi yanlış yorumlamışım.
onunla da alakası yok aslında, X kişisi de benzer konuyu açsa ona da aynı şeyi söylerdim =)