Motosiklet önerisi olan var mı ?

130 k bütçem var alınabilecek motosiklet öneriniz var mı ? Scooter tarzında istiyorum mümkünse 125 cc veya üstü olabilir

şimdilik işe gidip gelceğim sıkıntı çıkarmayacak türden bişey olması yeterli biraz daha birikim yapınca daha iyi bişey alırım diye düşünüyorum.

Mondial ressivo 125 nasıl ?

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
150ye cıkarsan 2023 model 20 bin km altında aksesuarla dominar bulaiblirsin

fakat konu hatalı, bütçene göre ne tarz ne özellik istiyorsun yazman lazım =)

150ye cıkarsan 2023 model 20 bin km altında aksesuarla dominar bulaiblirsin

fakat konu hatalı, bütçene göre ne tarz ne özellik istiyorsun yazman lazım =)
Scooter tarzında istiyorum şimdilik işe gidip gelceğim sıkıntı çıkarmayacak türden bişey olması yeterli biraz daha birikim yapınca daha iyi bişey alırım diye düşünüyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sen hangi modeller arasında kararsız kaldın? Model bilgisi verirsen ve de kullanım amacını belirtirsen daha sağlıklı öneriler gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Sen hangi modeller arasında kararsız kaldın? Model bilgisi verirsen ve de kullanım amacını belirtirsen daha sağlıklı öneriler gelecektir.
İşe gidip gelmelik arada gezmelik yakın yerleri bir motosiklet istiyorum. Mondial ressivo 125 i beğeniyorum youtubeda kötü bir yorum yada video görmedim bilemedim kararsızım

Motosikleti
1190 ADV
Kymco Dink R150 alabilirsin, güncel bir scooter. En düşük model yılı 2023 ama bu motorlar 5 yıl garanti ile satıldı. Yani en kötü ihtimalle 2 yıl daha garantili olur alacağın motor.

Kymco Dink R150 alabilirsin, güncel bir scooter. En düşük model yılı 2023 ama bu motorlar 5 yıl garanti ile satıldı. Yani en kötü ihtimalle 2 yıl daha garantili olur alacağın motor.
Kymco nun İzmir'de ürettiği sukuterde baya güzel ebatlı , dizaynıda fena değil , camlı çantalı satılıyor da taksit durumu , kampanyası varmı güncel bilgim yok..

• Beğen
Tepkiler: Ged
Açıkçası PCX ile aklımı aldınız hocamlar, bütçemi 160 bine çıkardım temiz bir 5500 kmde 2024 model bir pcx ilanı buldum kazasız ufak 2 çizikli muhtemelen onu alacağım yarın anlaşırsak teşekkür ederim neredeyse mondial alıyordum :))

Yerli üretim olanları görmedim ama Kymco scooter işinde Japonlardan İtalyanlardan geri kalmaz, hatta ileride bile olabilir.
Geçenlerde de yazdım dışarıdan malzeme kalitesine bakınca hemşerisi SYM den bile kaliteli görünüyor Kymcolar , satın alıp kullanmadım ama birçok modelini test ettim , sukuter sınıfında kullandığım en konforlu süspansiyonu Kymco larda gördüm..

2010 larda distribütör (Ferco idi yanlış hatırlamıyorsam) 10-15 sene ithal edip sonra bir anda kullanıcılar muhatap bulamaz oldular , Kymco imajı yerlerdeydi o dönem hatırlıyorum ama Egede o dönem satın alınan taş gibi bir çok Kymco ya denk geldim , Yunan da da çok gördüm eski model Kymco ları..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
PCX o paralara alınabilecek en iyi motor..
Bir de Suzukinin 125 liği var... Onunda kampanyası vardı.. Ona da bak istersen..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar