- Motosikleti
- Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
- Konu Yazar
Herkese Selam,
Sabah sabah belki iç karartıcı olacak ama bu konu hakkında sizleri bilgilendirmek isterim.
Uzun zamandır ara ara düşündüğüm bir konuydu, dün durup dururken aklıma gelmesi sonucu biraz araştırma yaptım ve e-Nabız üzerinden kolaylıkla donör olunabildiğini farkettim. Kendi kendime "iyi kötü motosiklet tepesindeyiz ne olacağımız belli değil dünya fani, ölüm ani
" diyerekten formu doldurdum. (başka bir sebepte olabilir tabi ki konudan bağımsız kendi içimden geçeni söylüyorum.) Maksimum 5 dakikamı alan bir işlemle belki de göç edip gittikten sonra bir çocuğa bir aileye umut olacağım. Kimisi buna sıcak bakar kimisi bakmaz, saygı duyarım. Bu hadiseyi farkındalık yaratmak adına sizlerle paylaşmak istedim.
İlgilenenler için, e-Nabız üzerinden arama kısmına organ yazdığınızda sonuçlarda çıkmaktadır. Oradan sizi yönlendiriyor.
Şimdiden herkese iyi hafta sonları dilerim.
Sabah sabah belki iç karartıcı olacak ama bu konu hakkında sizleri bilgilendirmek isterim.
Uzun zamandır ara ara düşündüğüm bir konuydu, dün durup dururken aklıma gelmesi sonucu biraz araştırma yaptım ve e-Nabız üzerinden kolaylıkla donör olunabildiğini farkettim. Kendi kendime "iyi kötü motosiklet tepesindeyiz ne olacağımız belli değil dünya fani, ölüm ani
İlgilenenler için, e-Nabız üzerinden arama kısmına organ yazdığınızda sonuçlarda çıkmaktadır. Oradan sizi yönlendiriyor.
Şimdiden herkese iyi hafta sonları dilerim.