Organ Bağışı Hk.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ben öldükten sonra umurumda değil, börtü böceğe yem olacağıma sağlam kalan ne bulurlarsa alsınlar kalanı da tıp fakültesinde kadavra olarak kullansınlar tıp öğrencilerine oyuncak olsam da umurumda olmaz.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
O zaman herkes evet der ama kişi öldükten sonra ailesi izin vermez. Düzgün insanların yaşadığı ülkeler ile dürüstlüğün enayilik olarak görüldüğü 3.dünya ülkesi olan muz cumhuriyetini kıyaslamamak gerekir. Yoksa hangi geri zekalı halk 25 sene boyunca siyasal islam tarafından yönetilir. Sağlıklı bebekleri para için öldüren allahsızların söz sahibi olduğu bir ülke için çok temiz yüreklisin.

Mesela cok medeni Avrupa ülkelerinde herkes organ nakline evet der. Nasil olsa kaynak bol.

Arkadaslar su yabancilari cok gözünüzde büyütmeyin yahu , icinde yasiyoruz medeni falan degiller .

İlk ehliyetimi aldığımda dahi aynı muhabbet vardı, 20 seneden fazla geçmiş..

İnsanın kulağına abartı gelebiliyor, ancak anlatılan senaryo şu. Bu şekilde bir kaza yapmış / başına iş gelmiş, ağır bir durumda hastaneye gelirseniz, organ bağışçısı olduğunuzu gösteren bir işaret, doktoru farklı davranmaya itebilir. 2025'te doktorlar ve etik konusunda çıkan haberleri hatırlayınca pek uzak ihtimal gelmiyor.

Ben şöyle yaptım, bütün yakın arkadaşlarım ve aileme bunu söyledim. Ben ölürsem para eden nerem varsa dağıtın diye, bir gerizekalılık yapıp aksi yönde hareket edeceklerini sanmıyorum. Onun dışında maalesef benim bu ülkedeki kimseye güvenim olmadığı için resmi olarak kendimi eklemedim.
22 Senedir Avukatlık mesleğini icra edip her türlü Ahlaksızlık ve hatta allahsızlığı görmüş bir vatandaş olarak % 100 katıldığım uygulama budur....Siz Renault Clio ile karşı taraf Mercedesle kaza yapsanız sizin hayatta kalma şansınız daha fazla olsa bile anastezi bile yapmadan sizin organları alıp karşıdaki abiye takabilirler...Özetle niyetiniz varsa resmiyete dökmeyin güvendiklerinize bu yolda ilerlemelerini vasiyet edin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar