Hepinize selam arkadaşlar.
Öncelikle Murat arkadaşım uyardığın için sağol ben hava filitresini söktüm baktım herhangi bir çatlak görmedim.
Yeni gelen arkadaşlar merhaba hepinize;
sorularınızı cevaplamak isterim merak ettiğiniz sorular varsa sorun tabi.
şimdi öncelikle istanbuldaki servisler (en azından benim gittiğim) çok iyiler ve çayımı içip sorularımı soruyorum muhabbet edip geri geliyorum.
motor bir depo ile 200 km yol yapıyor, ve 20ytl'ye depo doluyor.
titreşim konusu dahaönce söylemiştim ama yine yazabilirim.
motorda titreşim yok denilecek kadar az var. zaten V-motor olmasıda titreşim konusunda daha iyi birbini dengeliyor.
ben mondial. ve jinlun'a hatta 150 superlight'ada bindiğimde 200mt bile gitmeden ayaklarım hissizleşmeye başladı. bunlar ile bizim motorları kıyaslama yaptığımda titreşim yok denecek kadar az var, oda sadece belirli bir devirde cıkıyor, ondan sonraki veya önceki devirlerde titreşim yok.
motorun eksoz sesi değilde motor sesi gerçekten kaliteli bir motora birdiğin hissini veriyor ritmik bir ses tarif edemem ancak dinlemeniz gerekli. özellikle devir yükseldiğinde sizi gaza getiriyor.
benim motorun tek beğenmediğim yönü arka amotrisoru. benim ağırlığımdaki birini hiç esnetmiyor. ancak otobanda çok rahat.
ben duraksamadan izmit'e gittim geldim. çok rüzgarlı bir havaydı gittiğimde ancak yinede çok rahat ve yormadan gittim. toplamda 180 km yaptım.
Daha Önceki yazılarımda motorumu hiç satmayacağımı söylemiştim. şimdi motoru satmayacağım için orjinal eksoz yaptırmayı düşünüyorum motora.
Bu yaptıracağım işlem hem motora güç kazandıracak hemde. sesini daha bir güzelleştirecek.
Servis konusuna Ek yapmak istiyorum.
Bİzim arkadaşta superlight var. geçenlerde arızalandı motor. dediğine göre motor hareket halinde iken. ayak çalıştırma. kolu yukarı aşağı gidiyormuş. baya bir masraf açmış. tahmini 400ytl masrafı çıkmış.
bende nası yani dedim garantili değilmi motorun hiç para verme dedim ve gittik görüştük servisle, Meğersem motomax servisliği iptal olmuş adamın.
Bizde motomax'ı arayıp durumu anlattık. ve arkadaşı kadıköydeki bir servise yönlendirdi. Burdaki ustanın tek söylediği şey ise sen garanti belgeni getir, hallederiz demiş. Motor yarın servisten çıkıyor ve arkadaş hiç para vermeden yapıldı motoru.
Sizin anlayacağınız MOTOMAX sattığı ürünün arkasında duruyor arkaşlar.
arkadaşlar motorun hızını ben 2 araba ile test ettim. birisi opel vectra viride benim arabam Lada Vega. ikisindede 145 km. yi gördü motor. ama hala kameraya çekemedik. bir çeksem zaten hemen koyacam buraya.
erdo2002 arkadaş, kimse aldığı motoru kötülemez diyor. bende bundan önce kanuni hussar scooter vardı.
Ve hala lanet okurum kuralkan motorlu araçlara ve servislerine. simdi bana bedavadan kanuni marka herhangi bir model motor verseler. sırf ibretlik olsun diye taksimin ortasında yakarım motoru. yemin ederim.
yani kötüyü görmeden iyinin kıymeti bilinmiyor. ben şahsen motorumdan çok memnunum 6000 km. oldu ve tık yok motorda mahaşallah.
Kazasız sürüşler dilerim.