Super Moderator
Aşk olsuneski üyelerden Pınarr da Amerika'da , Kaş da dalıyordu ama hangi şehirde şimdi hatırlamayadım..
Sen bana yalancı mı diyorsun şimdi
Aşk olsuneski üyelerden Pınarr da Amerika'da , Kaş da dalıyordu ama hangi şehirde şimdi hatırlamayadım..
Gemi bloğunu nasıl kırdınız? Kolay bir şey olmasa gerek.he yav öyle..
adam bize en az 20 tane gemi bloğu kaynattı , o gemiler 150 defa Amerika ya gitti geldi , bende okyanusun dibinden yazıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alaşım jant hep vardı halada var TR ye tel jantla geliyor 15 den beri
millet sırf görüntüsü için tel jant istiyor , eskiden alaşım jantla gelen GS lere bile söküp tel jant taktıran çok var..
Yanlış anladın yav kızda dalıyordu o da Amerika da dedimAşk olsun
Sen bana yalancı mı diyorsun şimdi![]()
piston eriyor kol çıkınca blok kırıyor , krank saplamalarının yuvalarıda çatlar..Gemi bloğunu nasıl kırdınız? Kolay bir şey olmasa gerek.
Yok Hocam, marka model önermiyorum. Tukati olur, Triamp olur, Motobuzi olur, KTNE olur
çaylaklara ileri sürüşe devam hocam bu konular tecrübeni aşar zaten sen yazmaAgzina saglik üstad tam ben yazacaktim , sen yazmissin.
çaylaklara ileri sürüşe devam hocam bu konular tecrübeni aşar zaten sen yazma![]()
Abi gemi motorlarındaki enjektörler nasıl oluyor? Normal dizellerde enjektör işerse aşırı hararetten eriyor ama bunların enjektör yapılarını merak ettim.piston eriyor kol çıkınca blok kırıyor , krank saplamalarının yuvalarıda çatlar..
sana daha önce yazdım üslup sorunların var senin ve tekrar ispatladın , senden ders alana Allah sabır versin , yönetimden kimseyi tanımam , bugüne kadar hiçbir mesajı veya kişiyi rapor etmedim , bir yönetici yazsın ettiysem , karşılaşırsak ben kendim hallederim sende bunu yaz kafana , ısıracak köpek havlamaz...Bak benim meslegime ve uzmanligima kacinci defa laf ediyorsun ses etmiyorum ama isin tadini iyice kacirdin .
Senin oldugun bir turu denk getirip sirf seni rezil kepaze etmek icin icinden disindan üzerinden gecicem senin. Hocalikta bir yere kadar .
Hep hoca degildim , bunun geride 30 yillik karanlik tarafida var.
Haketigini gördügünde aglama sakin.
Simdi sesini kes s.ktir git kime bulasiyorsan bulas terbiyesiz herif.
Bu mesajida mutlaka rapor et ki Erhan abicin sana toz konmasin diye beni de banlasin.
Hadi ikile
sırf görüntü için tek başına tel jant yetmiyorhe yav öyle..
adam bize en az 20 tane gemi bloğu kaynattı , o gemiler 150 defa Amerika ya gitti geldi , bende okyanusun dibinden yazıyorum
Alaşım jant hep vardı halada var TR ye tel jantla geliyor 15 den beri
millet sırf görüntüsü için tel jant istiyor , eskiden alaşım jantla gelen GS lere bile söküp tel jant taktıran çok var..
alaşım jant aşırı darbe alırsa çatlar, kırılır, telli jantlar en fazla yamulur, yamulursa da iç lastikli olduğu için havası inmez.Ben telli jantlar neden hala kullanılıyor onu çok merak ediyorumkullanıldığı ortama göre avantajı nedir?
eksik demiş, vstrom'un tel jantlı olan XT modeli olacak, hem de 2. nesil yani bir önceki kasa olan 2015 modeli olacak, yola benzer bir şey olsun her yolda gider, toprak yol mıcır yol görünce sürücüsünü sevindirir.
Şimdi bazı arkadaşlar madem tubless ee neden tel jant diye düşünebiliralaşım jant aşırı darbe alırsa çatlar, kırılır, telli jantlar en fazla yamulur, yamulursa da iç lastikli olduğu için havası inmez.
yani araji için tel jant iyi ama yola benzer bir şey varsa illa ki tel janta gerek yok, çukurlu mıcırlı yolları seviyorum, motorumateli jant da yakışıyor ama aynı yolları Cyan ile beraber de sürüyoruz onun alaşım jantlı motoru da benimle birlikte rahat rahat sürüyor.
Ama görüntüsü güzel yaa. GS alacak olsam tel jantlı ve ADV modeli alırdım almışken görüntüsü de güzel olsun.millet sırf görüntüsü için tel jant istiyor , eskiden alaşım jantla gelen GS lere bile söküp tel jant taktıran çok var..
hiç uğraşamam.Şimdi bazı arkadaşlar madem tubless ee neden tel jant diye düşünebilir
tubless ama tel jantın olayı şudur Espresso , diyelim ki araziye giricen vurucan kırbacı , işte girmeden önce lastikleri çıkarıp içine şamrel yerleştirebilirsin , böylece arazide yanakları yamultursan lasik zart diye inip kalmazsın bir dağ başında![]()
Evet işte bu sebeple herkes tel jant istiyor dedim yaAma görüntüsü güzel yaa...
GS alırsam hem tel jantlısını alırım hem de 3lü çanta setiyle gezicem, öne de doldurucam sis farlarını.Evet işte bu sebeple herkes tel jant istiyor dedim ya
Borusan da alaşım jantlısını getirmiyor 2015 den beri
bendede alaşım jant fetişi var , sırf bu sebeple benim GS deki orijinal tel jantları çıkardım duruyor öylece , gittim alaşım jant hemde tam istediğim gibi siyah buldum taktım
gruplarda herkes yadırgadı yav biz tel jant takıyoruz sen tersini yapıyorsun diye![]()
köftecilerin gözü yaşlı gözlemeciler mutlu olacak deseneGS alırsam hem tel jantlısını alırım hem de 3lü çanta setiyle gezicem, öne de doldurucam sis farlarını.![]()
Yok yaa, GS'çiler gözlemecilere gider mitini yıkıcam, o kadar dolu gs ile köftecilere gidicem yine. tabi GS alacak kadar param olursa sık sık Yunanistan'a kalamar yemeye giderim o zaman.köftecilerin gözü yaşlı gözlemeciler mutlu olacak desene![]()
Gözlemeyi hatunlar çok seviyor nedense , hatun isteyincede emir demiri keser hesabıYok yaa, GS'çiler gözlemecilere gider mitini yıkıcam, o kadar dolu gs ile köftecilere gidicem yine. tabi GS alacak kadar param olursa sık sık Yunanistan'a kalamar yemeye giderim o zaman.![]()
Benim hatun sevmiyor, köfte de pek fazla sevmiyor aslında ama köfteciye gidelim deyince itiraz etmiyor. Ama ona Yunanistan'a geçelim kalamar yiyelim desem bayılır bak.Gözlemeyi hatunlar çok seviyor nedense , hatun isteyincede emir demiri keser hesabı![]()
Yenge Karadeniz'li idi deniz mahsullerini sevmesi normal , gerçi siz sık sık gidiyorsunuz yurt dışına çıkmakda hatunlara egzotik gelir , Kos'a giden Türkler de sanki Hawai Adalarına gidiyormuş gibi heyecan yapıyorlar gemideBenim hatun sevmiyor, köfte de pek fazla sevmiyor aslında ama köfteciye gidelim deyince itiraz etmiyor. Ama ona Yunanistan'a geçelim kalamar yiyelim desem bayılır bak.
Bize gemiyle adalara geçmek uzak kalıyor, yunanistana geçmek İstanbul'a gitmekle aynı yol bize. Bulgaristan da öyle. Deniz mahsulu yemeye Yunanistan, köfte yemeye Bulgaristan.Yenge Karadeniz'li idi deniz mahsullerini sevmesi normal , gerçi siz sık sık gidiyorsunuz yurt dışına çıkmakda hatunlara egzotik gelir , Kos'a giden Türkler de sanki Hawai Adalarına gidiyormuş gibi heyecan yapıyorlar gemide![]()