Ya arkadaşlar ben sizi nasıl daha önce farkedemedim. Nasıl kacırdım aylardır bu grubu.

r:
Neyse geçde olsa hepinize MERHABA. Mayıs 2006 dan beri dl 650 sahibiyim, Makinamla suan 11000 km ye geldim. E bütün bir yaz motosiklet üzerinde dolasmakla geçince sanal ortamdan biraz uzak kaldım birde Yalova Motosiklet teki arkadaslarımız sagolsunlar hic bos durmadılar, hep bir faaliyet içerisinde olunca motosiklet.netten biraz uzak kaldım.
Dl ile bu yaz 3 kere Antalya yaptım, iznik, izmit, bursa ise kafama estiği zmn gittigim yerler arasında. ( hatta biraz snr bu satırları bitirir bitirmez kendimi dışarı atacam yol bizi nereye götürürse orada olacam

)
Dl benim eşimden snrki aşkım. Daha önce bircok makina ile deneyimim oldu ama Dl den önceki son göz agrım sırat 750 idi, Ardından 2 sene kadar motosikletten uzak kalmıstım. Snr evlilik fln filan işte. Bence evlenince racing biraz fazla kacıyor. Eşimi kandırıp bir motosiklet evlat edinmeye karar verince uzun arastırmalar uzerine fazer ile dl arasında kaldık, dl nin heybeti biraz beni ürkütüyordu cnk malum oyle cok uzun boylu biri degilim fkt suspansıyonların benım boyuma kdr indigıni ögrendiğim an hic terettud etmeden dl sahibi olduk ve İYİKİDE OLMUŞUZ.
Bir anımız bile pişmanlıkla gecmedi, her yönden beni ve eşimi tatmin etti. Ne yol yorgunlugu ne ciddi bir sorun nede bir dengesizlik yaşamadık. ( ALLAH NAZARDAN SAKLASIN) Neyse Şimdi DL yi övmeye başlasam yaşadıgım rahatlıkları anlatmaya başlasam sayfalar sürer. Ama kısacası söyle söyliyeyim bugun gökten önüme bir tomar para düşşe git istediğin motosikleti al deseler makinamı satar yine aynısının sıfırını alırım.
DL DİYORUM BAŞKA BİRSEY SÖYLEMİYORUM. Dl hakkında daha uzun sohbetler etmek ümidiyle.