Markalar, Modeller, Sürücüler... (Gırgır Konusu)

Dün akşam yatarken, önce Gs aldım, , sonra tiger 1200. Baktım yerden çok yüksek. Hooop hemen gidonu vstrom 800 se e kırdım. Baktım topu topu 5 adet ilan var. İstediğimi alamayınca oradan gidonu africa twine kırdım. Özellikle eski 1000 cc olanlar ile ilgili çok kötü yorumlar var youtube da.
En son transalpe geldim. Oradan bi motoguzzi yaptım. Tam uyurken tiger 900 e göz kırptım derken uyumuşun. Sabah kalktım ve döngüye baştan başladım. Bakalım bu gün bize neler getirecek? :D

Motosikleti
D400
Dün akşam yatarken, önce Gs aldım, , sonra tiger 1200. Baktım yerden çok yüksek. Hooop hemen gidonu vstrom 800 se e kırdım. Baktım topu topu 5 adet ilan var. İstediğimi alamayınca oradan gidonu africa twine kırdım. Özellikle eski 1000 cc olanlar ile ilgili çok kötü yorumlar var youtube da.
En son transalpe geldim. Oradan bi motoguzzi yaptım. Tam uyurken tiger 900 e göz kırptım derken uyumuşun. Sabah kalktım ve döngüye baştan başladım. Bakalım bu gün bize neler getirecek? :D

Drift L 125.

Motosikleti
D400
Yaw senin ağzın ne sölir?

hqdefault.jpg

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Eski model BMW Kullanıcıları: "Nolursa olsun bemevee yağğ" diyip külüstüre binip kendilerini milyonluk bmwci tayfa ile bir tutan fakir fukara eküri.

2008 Model K1200GT ye biniyorum , bu motordaki teknolojiler hala ancak sayılı motorda var. Bence her eski BMW yi küçümseme .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mct 250 bu be.
yürüyen çöp tenekesi
Kesinlikle katılıyorum Tommykel çok zevksiz bir adam (motosiklet konusunda , hatunlar konusunda daha iyi olduğu yönünde rivayetler var) 🤣🤣🤣🤣🤣

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Moto Guzzi V9 Bobber: Hafta sonu anahtarı kontakta bırakmışız, bir Allah'ın kulu görüp de motoru çalmamış.
Yamaha Sr 400: Motoru kısa bir süre kullanıp hevesimizi aldık, ilana koyduk, 10 senedir arayan soran yok. İnşallah bu sezon satılacak.
Honda Dn-01: Scooter desen değilim, touring desem değilim, alemlerin Rabb'i söyle ben neyim?
Honda Nc 750 x Dct: Vücudumun sol tarafı çalışmıyor, işlevsiz. Ampute sürücü motoru.
Bajaj Boxer: Custom yapalım, cafe racer yapalım diye aldık ama motor dötüm gibi oldu.
Mondial Drift L / Cf Moto Nk 250: Aile planlamasının önemi ve condom kullanımının gerekliliği.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar