Karakiraz köyünde Kirazlı Gözleme eviHangisiymis, ben giderim. Hondacilara her yer musait nasilsa![]()
Karakiraz köyünde Kirazlı Gözleme eviHangisiymis, ben giderim. Hondacilara her yer musait nasilsa![]()
Yemeksepeti diye dışlıyorlar bizi, "sipariş düşmedi" diyenler halbuki yemek yiyeceğiz.Hangisiymis, ben giderim. Hondacilara her yer musait nasilsa![]()
Maalesef dünya çok kötü bir yer oldu ,Yemeksepeti diye dışlıyorlar bizi, "sipariş düşmedi" diyenler halbuki yemek yiyeceğiz.
İnsanlarımız abi maalesef mala tapar oldular, bizimkilerin Tipo ile bir yere gittiğimde keko muammelesi ediyorlar fakat kendi arabamla gidince iş terse dönüyor.Maalesef dünya çok kötü bir yer oldu ,
büyük motorla gidince istediğin yere park edebiliyorsun , sukuterle gidince abi şu kenara al diyorlar![]()
Benim ilk motor biraz kucukmus bana, fotolarimi gorunce anladim. Hanim ilk gordugunde garipsemis sekilde "niye bunu aldin ki" dediginde anlamamistim, motor almadan once gold wing, harley fotolari yollayip sonra da medley alinca sasirdi sanmistimYemeksepeti diye dışlıyorlar bizi, "sipariş düşmedi" diyenler halbuki yemek yiyeceğiz.
Abi sende sağ gösterip sol vurmuşsun, dana gösterip kedi almışsın.Benim ilk motor biraz kucukmus bana, fotolarimi gorunce anladim. Hanim ilk gordugunde garipsemis sekilde "niye bunu aldin ki" dediginde anlamamistim, motor almadan once gold wing, harley fotolari yollayip sonra da medley alinca sasirdi sanmistimhatta kuzenimle ablam arabadayken beni motorla ilk gorduklerinde cami ac cami dedigimde kuzenim beni kurye sanmisti o motorla
![]()
Abi sende sağ gösterip sol vurmuşsun, dana gösterip kedi almışsın.![]()
Evet evlenmemek için bir neden daha.aynen oyle oldu ama napiim. Evlendigimiz ilk sene activa almak istemistim; "alirsan bi tarafina monte ederim" demisti. O noktadan "iyi tamam al bari" noktasina getirmek kolay degil
![]()
Bence yenge motordan anlıyor bak abs siz kampana frenli birşeye binmeni istememiş Medley'e ok demişaynen oyle oldu ama napiim. Evlendigimiz ilk sene activa almak istemistim; "alirsan bi tarafina monte ederim" demisti. O noktadan "iyi tamam al bari" noktasina getirmek kolay degil
![]()
Ben de motor mu alsam her gün metrobüs metrobüs zor oluyor diyordum, alma diyordu haliyle. Baktım öyle olmayacak, bir gün işten gelince ben bugün motor aldım dedim, iyi ki ehliyetim yoktu da motoru eve getirmemiştim bir tarafıma monte etmedi.aynen oyle oldu ama napiim. Evlendigimiz ilk sene activa almak istemistim; "alirsan bi tarafina monte ederim" demisti. O noktadan "iyi tamam al bari" noktasina getirmek kolay degil
![]()
Çok güzel makine, egzoz sesi çok iyi, motor sesi şimdiye kadar en çok sevdiğim içten yanmalı motorlardan. 3 silindir olması biraz düşündürmüştü ama yakından sesini duyunca hayran kaldım ben. Bazen agresif sürmek istediğinde harbiden kükrüyor, hatta bak motor sesini paylaşayım;İki tiger 1200 yazısı daha yazarsan tiger 1200 aldıracaksın bana. Tam beni tarif ettin. Kaç gündür de Tiger 1200 gt pro bakıp duruyorum zaten
bende o dev gibi egzoza takıldım, herkesin odak noktası farklı işte, öyle bir egzoz yapmışlar ki paketçi motorlarından farkı yok ses şiddeti olarak, hani sesin frekansından anlıyorsun bir hayvanın kükrediğini ama ses şiddeti diye bir şey yok, trafikte fark edilmesi zor, motor sesi egzoz sesinden daha fazla çıkıyor, oradan kurtarıyor.Şu Tiger'ların arkası NC'ye benziyor ve hiç hoşuma gitmiyor.
Euro normlarının gözü kör olsun, aynasızlar işi bilselerdi güzel bir son susturucu ile tatminkar ses alınırdı.bende o dev gibi egzoza takıldım, herkesin odak noktası farklı işte, öyle bir egzoz yapmışlar ki paketçi motorlarından farkı yok ses şiddeti olarak, hani sesin frekansından anlıyorsun bir hayvanın kükrediğini ama ses şiddeti diye bir şey yok, trafikte fark edilmesi zor, motor sesi egzoz sesinden daha fazla çıkıyor, oradan kurtarıyor.
güzel sesli videosunu paylaşacağım uygun zamanda.
onu ben yazdığım için arkadaş pas geçmiş olabilirHerşey okey ama bir tek gözlemeden bahsetmemişsiniz.![]()
Abinizin boyu kaç. Gayet rahat görünüyor. Motosikletle ilgili denge problemi yaşadınız mı özellikle düşük hızlarda? Memleket neresi?Çok güzel makine, egzoz sesi çok iyi, motor sesi şimdiye kadar en çok sevdiğim içten yanmalı motorlardan. 3 silindir olması biraz düşündürmüştü ama yakından sesini duyunca hayran kaldım ben. Bazen agresif sürmek istediğinde harbiden kükrüyor, hatta bak motor sesini paylaşayım;
Kaplan videosu paylaşmışsın deme çünkü Tiger 1200 rolantide çalışırken sesi böyle çıkıyor, zaten motor sesi böyle olduğu için motorun model adını Tiger koymuşlar ve tipini de kaplan gibi yapmışlar, gören bir daha bakıyor, çok yakışıklı süper bir makine, hani zorluklarına katlanırım diyorsan harikalar yaşatır öyle söyleyeyim.
bak bu benim motor, öğle yemeğine gittiğimde öyle bir çekeyim dedim;
![]()
bu adamda benim abim, muhtemelen ilk ve son binişi, huyudur onun, her yeni aldığım motora formalite icabı bir kez böyle anlamsızca biner tur atar gelir o kadar;