- Motosikleti
- Triumph Tiger 800XRx
Hepsi aynıya gelir dostum, unisexBurada dümbük yoktur, varsa teres vardır. (Dümbükler dişi, teresler erkek.)![]()
Hepsi aynıya gelir dostum, unisexBurada dümbük yoktur, varsa teres vardır. (Dümbükler dişi, teresler erkek.)![]()
takılıyoruz, muhabbet ediyoruz, eski bilgilerimizi pekiştiriyoruz tabikide kavga tartışma oluyor. İşin şakası bi yana burada kendini yormaktan çok eğlencesine bakmak daha iyi. Yoksa kahrı çekilmez ki dertlerinBen bir kaç gündür girmiyorum (vakitsizlikten giremiyorum) daha bi huzurluyum. Gırgır sohbet vs eğlenceli kısmı. Ama kimi üyeler için geri zekalıya anlatır gibi anlatmak için harcadığım enerjiyi işe güce yönlendirdim. Daha huzurluyum. Forumdan ayrılan arkadaşlarımızıda çok iyi anlıyorum bu sebeple. Eminim son zamanlarda, uzun süredir maskelediğim tahammül edememe ve diğer insanlara bakış açım konusunda daha filtresiz davrandığımdan (örnek davranış: Link) şurada yazmasam insanlarında çok umurunda olmayacaktır. İnsan sevmeyen birisi olarak, bu kadar akıl sağlığı bozuk bireyin olduğu bir toplulukta ve kaos içinde olmak istediğimi sanmıyorum. Buna rağmen insan doğası gereği kaos'tan beslendiğimiz bir gerçek.
Aslında dümbük daha kötü bile; kendi eşini çocuğunu satan, cuckold cinsinden tüccarmış.Hepsi aynıya gelir dostum, unisex![]()
Sıkıntı şu. Ne dersen de bu adamların umurunda değil. Yüzleri kösele gibi olmuş ve bizim gurur, onur veya sadakat olarak değerlendirdiğimiz kavramların tamamı onlar için sadece bankadaki rakamlar.![]()
Vatandaşa GAVAT diyen valinin Adana halkından aldığı cevap:
Hüseyin Avni Coş, Adana Valisi olduğu dönemde Adana Demirspor'un bir maçını izlemek üzere stadyuma gider, şeref locasında yerini alır. Valinin geldiğini gören Adana Demir Spor amigosu seyircileri coşturan tezahüratına başlar;
- Oooo Vali Beyde gelmiş.
Seyirciler hep bir ağızdan;
- "Hoş Gelmiiiiişş"
Amigonun "Ooo Vali beyde gelmiş" demesinden, seyircilerin de "Hoş Gelmiş" demesinden keyif alan Vali yerinden kalkıp yüzünde yapmacık bir tevazuyla ellerini havaya kaldırıp seyircileri selamlayarak, kibirli bir tavırla yerine oturur.
Amigo tezahüratlarına başlar;
- "Bıyıklarını da bükmüş"
Seyirci; " Oooo! Ne zaman bükmüş?
Amigo;
- "Dün bükmüş"
- "Dünbükmüş, Dünbükmüş, Dünbükmüş, Dünbükmüş..."
Önce ne olduğunu anlayamayan vali yine yüzünde yapmacık bir tevazu ve gülümsemeyle oturduğu yerden seyircilere bakıp elini kaldırarak onları selamlar. Çok geçmeden çevresindekilerin bıyık altı gülmelerinden, seyircilerin kahkahalarından tezahüratta ne dendiğini anlar. Hışımla yerinden kalkıp stadyumu terk eder.
Maç bitene kadar tezahürat devam eder, stadyum inler; "Dünbükmüş, Dünbükmüş..."
O da tam dünbüktü yav![]()
Vatandaşa GAVAT diyen valinin Adana halkından aldığı cevap:
Hüseyin Avni Coş, Adana Valisi olduğu dönemde Adana Demirspor'un bir maçını izlemek üzere stadyuma gider, şeref locasında yerini alır. Valinin geldiğini gören Adana Demir Spor amigosu seyircileri coşturan tezahüratına başlar;
- Oooo Vali Beyde gelmiş.
- "Hoş Gelmiiiiişş"
Amigonun "Ooo Vali beyde gelmiş" demesinden, seyircilerin de "Hoş Gelmiş" demesinden keyif alan Vali yerinden kalkıp yüzünde yapmacık bir tevazuyla ellerini havaya kaldırıp seyircileri selamlayarak, kibirli bir tavırla yerine oturur.
Amigo tezahüratlarına başlar;
- "Bıyıklarını da bükmüş"
Seyirci; " Oooo! Ne zaman bükmüş?
Amigo;
- "Dün bükmüş"
- "Dünbükmüş, Dünbükmüş, Dünbükmüş, Dünbükmüş..."
Önce ne olduğunu anlayamayan vali yine yüzünde yapmacık bir tevazu ve gülümsemeyle oturduğu yerden seyircilere bakıp elini kaldırarak onları selamlar. Çok geçmeden çevresindekilerin bıyık altı gülmelerinden, seyircilerin kahkahalarından tezahüratta ne dendiğini anlar. Hışımla yerinden kalkıp stadyumu terk eder.
Maç bitene kadar tezahürat devam eder, stadyum inler; "Dünbükmüş, Dünbükmüş..."