- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Gotik o ile yazılıyor ki?V-Strom üzerinde gotik artçı gördüğümüzde bu manzaraya G-Strom ya da G-String diyebiliriz.
Gotik o ile yazılıyor ki?V-Strom üzerinde gotik artçı gördüğümüzde bu manzaraya G-Strom ya da G-String diyebiliriz.
Ee biz de "ö" ile yazmadık ki "o" ile yazdıkGotik o ile yazılıyor ki?![]()
ö'lü olanı düşünmüşsün gibi yazmışsınEe biz de "ö" ile yazmadık ki "o" ile yazdık![]()
Dolmuş gelmemiş demek ki.Forumdan ayrılırken sessiz sedasız giderim diye düşünmüştüm ama pekte öyle olmamış.![]()
300 ü 10 a bölünce benim maaşım ortaya çıkıyorXSR'da sadece ABS var zaten başka bi şey yokTrident'in yenisi baya güzel. BT bağlantısı, quickshifter, cruise control falan standart geliyor, işe yarar şeyler hepsi. Kullanırsın yani. 239 peşin 300/10 kampanyası da var.
Memur da maaşını devletten alan işçidir. sınıfsal ayrım üretim araçlarının sahibi olan sermaye sahipleri ve sermayesi olmayıp emeği ile geçinenler olarak ayrılır. Hepimiz işçi sınıfıyız.Memurun işci sınıfına bakacağını düşünmek hele ki memur kadın -isci erkek biraz ütopik.
Megadeth konseride kaçmaz simdi hele ki çocuklar istiyorsa ne güzel rap dinlemiyorlar![]()
Proleter proleterdir, memur orta sınıfa burjuvaya yakın.Memur da maaşını devletten alan işçidir. sınıfsal ayrım üretim araçlarının sahibi olan sermaye sahipleri ve sermayesi olmayıp emeği ile geçinenler olarak ayrılır. Hepimiz işçi sınıfıyız.
Peh, ilk cumleyi okuyunca bir an "aha devrim geliyor" dedim ama sonrasi bozduProleter proleterdir, memur orta sınıfa burjuvaya yakın.
Bunların bilincinde olup sevip ilişkiyi sürdürmeyi kabullenecek birini bulmak filtreleme olarak zor ya da benim yaşantılarımdan dolayı umudum ve pesimistliğimden dolayı bu şekilde düşünüyorum.
Devrim yolunda savrulanlar...Peh, ilk cumleyi okuyunca bir an "aha devrim geliyor" dedim ama sonrasi bozdu![]()
S.S.D!..Memur da maaşını devletten alan işçidir. sınıfsal ayrım üretim araçlarının sahibi olan sermaye sahipleri ve sermayesi olmayıp emeği ile geçinenler olarak ayrılır. Hepimiz işçi sınıfıyız.
Tam sendikayı kuruyorlardı sezon bitti.S.S.D!..
GAİN'e de kaydılar. Sendika işi hayal artık.Tam sendikayı kuruyorlardı sezon bitti.
Ben bir kaç gündür girmiyorum (vakitsizlikten giremiyorum) daha bi huzurluyum. Gırgır sohbet vs eğlenceli kısmı. Ama kimi üyeler için geri zekalıya anlatır gibi anlatmak için harcadığım enerjiyi işe güce yönlendirdim. Daha huzurluyum. Forumdan ayrılan arkadaşlarımızıda çok iyi anlıyorum bu sebeple. Eminim son zamanlarda, uzun süredir maskelediğim tahammül edememe ve diğer insanlara bakış açım konusunda daha filtresiz davrandığımdan (örnek davranış: Link) şurada yazmasam insanlarında çok umurunda olmayacaktır. İnsan sevmeyen birisi olarak, bu kadar akıl sağlığı bozuk bireyin olduğu bir toplulukta ve kaos içinde olmak istediğimi sanmıyorum. Buna rağmen insan doğası gereği kaos'tan beslendiğimiz bir gerçek.biraz forumdan uzak kaldım hemen ard ardına kaoslar çıkmış ve kaçırmışım, ama olmaz ki böyle![]()
Yorma kendini @ACT. Gir foruma keyif alacağın konulara takıl, bak keyfine. Hödük bitmez bu memlekette, koy ..tlerine rahvan gitsin dümbüklerBen bir kaç gündür girmiyorum (vakitsizlikten giremiyorum) daha bi huzurluyum. Gırgır sohbet vs eğlenceli kısmı. Ama kimi üyeler için geri zekalıya anlatır gibi anlatmak için harcadığım enerjiyi işe güce yönlendirdim. Daha huzurluyum. Forumdan ayrılan arkadaşlarımızıda çok iyi anlıyorum bu sebeple. Eminim son zamanlarda, uzun süredir maskelediğim tahammül edememe ve diğer insanlara bakış açım konusunda daha filtresiz davrandığımdan (örnek davranış: Link) şurada yazmasam insanlarında çok umurunda olmayacaktır. İnsan sevmeyen birisi olarak, bu kadar akıl sağlığı bozuk bireyin olduğu bir toplulukta ve kaos içinde olmak istediğimi sanmıyorum. Buna rağmen insan doğası gereği kaos'tan beslendiğimiz bir gerçek.
Burada dümbük yoktur, varsa teres vardır. (Dümbükler dişi, teresler erkek.)Yorma kendini @ACT. Gir foruma keyif alacağın konulara takıl, bak keyfine. Hödük bitmez bu memlekette, koy ..tlerine rahvan gitsin dümbükler![]()
Ben ikisini de erkek olarak biliyordum.teresle
Ben yukarıda yazdığım gibi öğrendim ama şöyle bir on-line aratınca bir cins farkı yok gibi duruyor...Ben ikisini de erkek olarak biliyordum.