Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Forumdan ayrılırken sessiz sedasız giderim diye düşünmüştüm ama pekte öyle olmamış. :)
Dolmuş gelmemiş demek ki. :unsure:
dolmu.jpg

Çırak benim umutmayın. Yevmiye usulü çalışırım. Nasıl ılsa şirket batacak. Bari harçlıktan olmayalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendimi vstrom üzerinde her türlü hayal ettim ama g string aklımın ucundan bile geçmemişti. Bence kamyoncuya da fikrini sormak lazım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Memurun işci sınıfına bakacağını düşünmek hele ki memur kadın -isci erkek biraz ütopik 😁.
Megadeth konseride kaçmaz simdi hele ki çocuklar istiyorsa ne güzel rap dinlemiyorlar 🤘
Memur da maaşını devletten alan işçidir. sınıfsal ayrım üretim araçlarının sahibi olan sermaye sahipleri ve sermayesi olmayıp emeği ile geçinenler olarak ayrılır. Hepimiz işçi sınıfıyız.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Memur da maaşını devletten alan işçidir. sınıfsal ayrım üretim araçlarının sahibi olan sermaye sahipleri ve sermayesi olmayıp emeği ile geçinenler olarak ayrılır. Hepimiz işçi sınıfıyız.
Proleter proleterdir, memur orta sınıfa burjuvaya yakın.
Bunların bilincinde olup sevip ilişkiyi sürdürmeyi kabullenecek birini bulmak filtreleme olarak zor ya da benim yaşantılarımdan dolayı umudum ve pesimistliğimden dolayı bu şekilde düşünüyorum.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Proleter proleterdir, memur orta sınıfa burjuvaya yakın.
Bunların bilincinde olup sevip ilişkiyi sürdürmeyi kabullenecek birini bulmak filtreleme olarak zor ya da benim yaşantılarımdan dolayı umudum ve pesimistliğimden dolayı bu şekilde düşünüyorum.
Peh, ilk cumleyi okuyunca bir an "aha devrim geliyor" dedim ama sonrasi bozdu😂

Her forumu kısır gününe çeviren birileri vardır.
Biraz elitleri zenginleri ne münasebet canım dese de altın günü kıvamına kadar gelişebilirler ancak. (GS ci tayfa vb.)
Ben bir türlü bu gruplara dahil olamadım.
Okula gidemediğimden mütevellit lise arkadaşlarım da yok.
Parasız dönemde olduğumdan motorum da yok.
Sorun bende mi sizce?

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
biraz forumdan uzak kaldım hemen ard ardına kaoslar çıkmış ve kaçırmışım, ama olmaz ki böyle 🙃

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
biraz forumdan uzak kaldım hemen ard ardına kaoslar çıkmış ve kaçırmışım, ama olmaz ki böyle 🙃
Ben bir kaç gündür girmiyorum (vakitsizlikten giremiyorum) daha bi huzurluyum. Gırgır sohbet vs eğlenceli kısmı. Ama kimi üyeler için geri zekalıya anlatır gibi anlatmak için harcadığım enerjiyi işe güce yönlendirdim. Daha huzurluyum. Forumdan ayrılan arkadaşlarımızıda çok iyi anlıyorum bu sebeple. Eminim son zamanlarda, uzun süredir maskelediğim tahammül edememe ve diğer insanlara bakış açım konusunda daha filtresiz davrandığımdan (örnek davranış: Link) şurada yazmasam insanlarında çok umurunda olmayacaktır. İnsan sevmeyen birisi olarak, bu kadar akıl sağlığı bozuk bireyin olduğu bir toplulukta ve kaos içinde olmak istediğimi sanmıyorum. Buna rağmen insan doğası gereği kaos'tan beslendiğimiz bir gerçek.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Ben bir kaç gündür girmiyorum (vakitsizlikten giremiyorum) daha bi huzurluyum. Gırgır sohbet vs eğlenceli kısmı. Ama kimi üyeler için geri zekalıya anlatır gibi anlatmak için harcadığım enerjiyi işe güce yönlendirdim. Daha huzurluyum. Forumdan ayrılan arkadaşlarımızıda çok iyi anlıyorum bu sebeple. Eminim son zamanlarda, uzun süredir maskelediğim tahammül edememe ve diğer insanlara bakış açım konusunda daha filtresiz davrandığımdan (örnek davranış: Link) şurada yazmasam insanlarında çok umurunda olmayacaktır. İnsan sevmeyen birisi olarak, bu kadar akıl sağlığı bozuk bireyin olduğu bir toplulukta ve kaos içinde olmak istediğimi sanmıyorum. Buna rağmen insan doğası gereği kaos'tan beslendiğimiz bir gerçek.
Yorma kendini @ACT. Gir foruma keyif alacağın konulara takıl, bak keyfine. Hödük bitmez bu memlekette, koy ..tlerine rahvan gitsin dümbükler😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar