Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Ben bir kaç gündür girmiyorum (vakitsizlikten giremiyorum) daha bi huzurluyum. Gırgır sohbet vs eğlenceli kısmı. Ama kimi üyeler için geri zekalıya anlatır gibi anlatmak için harcadığım enerjiyi işe güce yönlendirdim. Daha huzurluyum. Forumdan ayrılan arkadaşlarımızıda çok iyi anlıyorum bu sebeple. Eminim son zamanlarda, uzun süredir maskelediğim tahammül edememe ve diğer insanlara bakış açım konusunda daha filtresiz davrandığımdan (örnek davranış: Link) şurada yazmasam insanlarında çok umurunda olmayacaktır. İnsan sevmeyen birisi olarak, bu kadar akıl sağlığı bozuk bireyin olduğu bir toplulukta ve kaos içinde olmak istediğimi sanmıyorum. Buna rağmen insan doğası gereği kaos'tan beslendiğimiz bir gerçek.
takılıyoruz, muhabbet ediyoruz, eski bilgilerimizi pekiştiriyoruz tabikide kavga tartışma oluyor. İşin şakası bi yana burada kendini yormaktan çok eğlencesine bakmak daha iyi. Yoksa kahrı çekilmez ki dertlerin
Bu arada bende 2 ay gibi bi süre yoktum.Anlat bakalım nasılsın iyimisin neler yaptın 😊

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
5060-0.jpg

Vatandaşa GAVAT diyen valinin Adana halkından aldığı cevap:

Hüseyin Avni Coş, Adana Valisi olduğu dönemde Adana Demirspor'un bir maçını izlemek üzere stadyuma gider, şeref locasında yerini alır. Valinin geldiğini gören Adana Demir Spor amigosu seyircileri coşturan tezahüratına başlar;

- Oooo Vali Beyde gelmiş.
Seyirciler hep bir ağızdan;
- "Hoş Gelmiiiiişş"

Amigonun "Ooo Vali beyde gelmiş" demesinden, seyircilerin de "Hoş Gelmiş" demesinden keyif alan Vali yerinden kalkıp yüzünde yapmacık bir tevazuyla ellerini havaya kaldırıp seyircileri selamlayarak, kibirli bir tavırla yerine oturur.

Amigo tezahüratlarına başlar;
- "Bıyıklarını da bükmüş"

Seyirci; " Oooo! Ne zaman bükmüş?

Amigo;

- "Dün bükmüş"

- "Dünbükmüş, Dünbükmüş, Dünbükmüş, Dünbükmüş..."

Önce ne olduğunu anlayamayan vali yine yüzünde yapmacık bir tevazu ve gülümsemeyle oturduğu yerden seyircilere bakıp elini kaldırarak onları selamlar. Çok geçmeden çevresindekilerin bıyık altı gülmelerinden, seyircilerin kahkahalarından tezahüratta ne dendiğini anlar. Hışımla yerinden kalkıp stadyumu terk eder.

Maç bitene kadar tezahürat devam eder, stadyum inler; "Dünbükmüş, Dünbükmüş..."

5060-0.jpg

Hüseyin Avni Coş, Adana Valisi olduğu dönemde Adana Demirspor'un bir maçını izlemek üzere stadyuma gider, şeref locasında yerini alır. Valinin geldiğini gören Adana Demir Spor amigosu seyircileri coşturan tezahüratına başlar;

- "Hoş Gelmiiiiişş"

Amigonun "Ooo Vali beyde gelmiş" demesinden, seyircilerin de "Hoş Gelmiş" demesinden keyif alan Vali yerinden kalkıp yüzünde yapmacık bir tevazuyla ellerini havaya kaldırıp seyircileri selamlayarak, kibirli bir tavırla yerine oturur.

Amigo;

- "Dün bükmüş"

Önce ne olduğunu anlayamayan vali yine yüzünde yapmacık bir tevazu ve gülümsemeyle oturduğu yerden seyircilere bakıp elini kaldırarak onları selamlar. Çok geçmeden çevresindekilerin bıyık altı gülmelerinden, seyircilerin kahkahalarından tezahüratta ne dendiğini anlar. Hışımla yerinden kalkıp stadyumu terk eder.

Sıkıntı şu. Ne dersen de bu adamların umurunda değil. Yüzleri kösele gibi olmuş ve bizim gurur, onur veya sadakat olarak değerlendirdiğimiz kavramların tamamı onlar için sadece bankadaki rakamlar.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
5060-0.jpg

- "Hoş Gelmiiiiişş"

Amigo;

- "Dün bükmüş"

O da tam dünbüktü yav

Tanımıyorum, kim diye internete baktım. Hakkında pek çok olumsuz yazı var, vefat ettiği için arkasından bir şey yazmak istemiyorum.

Cuma günü bilmem ama cumartesi a.... korlar fıkrası aklıma geldi nedense. :ROFLMAO: Tövbe tövbe günaha soktunuz durduk yere beni.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Valla geçen gün "Gerzek" kelimesini Ayşen Gruda'nın geri zekalıdan türetmiş olduğunu duydum.

• Beğen
Tepkiler: Ged

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar