Alırım bir hayırlı olsununuzu .

hayırlı olsun, bu motoru anlamıyorum bazı açılardan acayip yakışıklı duruyor bazı açılardan dümdüz normal sıradan motor gibi..

Shell rotella 20 50 çok eski bir reklam. kamyoncular bir araya gelip 3 ker shel rotella 20 20 deyip sonunda da Hey diyorlardı.
Bu arda yeni versiyonları Jaso Ma desekliyormuş. Amerika ve avrupada motosikletlerinde rotella kullanan çok sürücü var. Sadece 1 grade (10w 40 sanırım) jaso ma destekliyormuş. Ful sentetik bir yağ.
Gerçi bizde çok yaygın değil. Castrol ulimate 5W40 bulamadım. O zamandan beri yedek alayım atayım diyordum ama maalesef yok. Bu sebeple 7100 5w40 aldım kenara attım. Ne olur ne olmaz.

Motosikleti
Hero Dash 125
Tut şunun ucunu döşeyelim abi
Mutfağa banyoya ulaşalım abi
Hiçbir şey olmaz Fırat bu abi

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Shell rotella 20 50 çok eski bir reklam. kamyoncular bir araya gelip 3 ker shel rotella 20 20 deyip sonunda da Hey diyorlardı.
Bu arda yeni versiyonları Jaso Ma desekliyormuş. Amerika ve avrupada motosikletlerinde rotella kullanan çok sürücü var. Sadece 1 grade (10w 40 sanırım) jaso ma destekliyormuş. Ful sentetik bir yağ.
Gerçi bizde çok yaygın değil. Castrol ulimate 5W40 bulamadım. O zamandan beri yedek alayım atayım diyordum ama maalesef yok. Bu sebeple 7100 5w40 aldım kenara attım. Ne olur ne olmaz.

Aman dur yahu biz Anadol için konuşuyoruz ne motosikleti. Ondan sonra hoca motorlara rotella önerdi diye adımızı çıkartma 🤣🤣🤣

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Rotella alternative.

elvan-krem-sokella-kutu-2000-gr.jpg

Motosikleti
Yamaha XJ6 Diversion F
Bence subaptan ses geliyorsa bakımını aksatmayın. Zaten bakımları düzgün yapılırsa hiçbir sorun çıkarmayan efsane blok CP2, hayırlı olsun tekerinize taş değmesin.

Bence subaptan ses geliyorsa bakımını aksatmayın. Zaten bakımları düzgün yapılırsa hiçbir sorun çıkarmayan efsane blok CP2, hayırlı olsun tekerinize taş değmesin.
Servis bakımı 40bin KMde kontrol yazıyor ustaya gösterdiğimde çok kesici yapmazsan hiç bir sıkıntı olmaz dedi. Şuan kış geldiği için motosikleti 38.300KMde yatırdım yaza doğru 39 39.500de subap bakımlarını da yaptırıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun, bu motoru anlamıyorum bazı açılardan acayip yakışıklı duruyor bazı açılardan dümdüz normal sıradan motor gibi..
Bu şekilde bakınca garip duruyor :D

Motosikleti
Yamaha XJ6 Diversion F
Servis bakımı 40bin KMde kontrol yazıyor ustaya gösterdiğimde çok kesici yapmazsan hiç bir sıkıntı olmaz dedi. Şuan kış geldiği için motosikleti 38.300KMde yatırdım yaza doğru 39 39.500de subap bakımlarını da yaptırıcam.
Ben çoğu ustaya güvenmiyorum. Zaten cp2 biraz şıkırtılı çalışıyor ayarının bozulduğunu kulakla anlamak mantıklı değil diye düşünüyorum. 1000 km ne kadar az gözükse de motoru yük altında bırakmadan kullanın derim.

Hayırlısı olsun. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanın.

Çok şükür kavga çıkmadan üçüncü sayfanın sonuna geldik. :ROFLMAO:

Ben çoğu ustaya güvenmiyorum. Zaten cp2 biraz şıkırtılı çalışıyor ayarının bozulduğunu kulakla anlamak mantıklı değil diye düşünüyorum. 1000 km ne kadar az gözükse de motoru yük altında bırakmadan kullanın derim.
1.5 Yıldır gittiğim ve güvendiğim bir usta tüm motorlarımın her şeyini o yaptı hiç birinden bir sıkıntı yaşamadım o yüzden onu dinlemek en iyisi gibi geliyor bana.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlısı olsun. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanın.

Çok şükür kavga çıkmadan üçüncü sayfanın sonuna geldik. :ROFLMAO:
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Hayırlı olsun. Kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim. Avrupada güç sınırlandırması ile A2 ehliyetle kullanıldığını okumuştum. Türkiye'de uygulamanın nasıl olduğunu sizden öğreneceğiz sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar