- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Yeri ve zamani sen sec silahi ben secerimBiz bu işi böyle çözemeyiz, sizi maden suyu içme duellosuna davet ediyorum.
Yeri ve zamani sen sec silahi ben secerimBiz bu işi böyle çözemeyiz, sizi maden suyu içme duellosuna davet ediyorum.
Klasik mekanım olan Tirilye, zaman önemsiz.Yeri ve zamani sen sec silahi ben secerim
Klasik mekanım olan Tirilye, zaman önemsiz.![]()
Biliyorsunuz demek oraları.Tirilye mi ???
Baligin yaninda da maden suyu icilmezki yahu![]()
Biliyorsunuz demek oraları.![]()
Yahu hocam bu nasıl bir hikaye, nereden nereye.Hanimi Mudanyadan kakaladilar. Trilyede yedirip icirip tuzaga düsürdüler beni![]()
Kızılay Erzincan'ın üzerine maden suyu yoktur. Kızılay Afyonkarahisar kadar kötü bir maden suyu içmedim; sırf sodyum. Düşük tansiyonu olanlar için güzel olabilir tabi...Beypazarı ya da Kızılay tartışması arasında ortama "Sarı kız kahve aromalı maden suyu" diyerek dalanı dinlene dinlene döverler, çift vurup tek sayarlar.
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun . Türkiye'de A2'ye uydurulmuş çok motosiklet yok bayiye sorduğumda A2 olarak gelen 10 15 tane MT07 var Tracer700'de ise bu 5 10 tane var demişti şuana kadar 1800KM yaptım hiç bir çevirmeye giremedim ondan daha test etme fırsatım olmadıHayırlı olsun. Kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim. Avrupada güç sınırlandırması ile A2 ehliyetle kullanıldığını okumuştum. Türkiye'de uygulamanın nasıl olduğunu sizden öğreneceğiz sanırım.
net AfyonSecenekler icerisinde yok , adini bile duymadim hadi polemige girip 55 sayfa tartisalim![]()
![]()
![]()
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Net ol birader , Afyon mu Erzincan mi ????
Sarıkız. Başka soda içilmez.ben Kızılay derim