Alırım bir hayırlı olsununuzu .

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Beypazarı ya da Kızılay tartışması arasında ortama "Sarı kız kahve aromalı maden suyu" diyerek dalanı dinlene dinlene döverler, çift vurup tek sayarlar.
Kızılay Erzincan'ın üzerine maden suyu yoktur. Kızılay Afyonkarahisar kadar kötü bir maden suyu içmedim; sırf sodyum. Düşük tansiyonu olanlar için güzel olabilir tabi... :D

Sodyum problemi olanlar için Giresun İnişdibi tavsiye ederim. Az para vereyim çok içeyim diyenlere de Sarıkız. (250ml çünkü onlar...)

Hayırlı olsun. Kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim. Avrupada güç sınırlandırması ile A2 ehliyetle kullanıldığını okumuştum. Türkiye'de uygulamanın nasıl olduğunu sizden öğreneceğiz sanırım.
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun . Türkiye'de A2'ye uydurulmuş çok motosiklet yok bayiye sorduğumda A2 olarak gelen 10 15 tane MT07 var Tracer700'de ise bu 5 10 tane var demişti şuana kadar 1800KM yaptım hiç bir çevirmeye giremedim ondan daha test etme fırsatım olmadı :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Secenekler icerisinde yok , adini bile duymadim hadi polemige girip 55 sayfa tartisalim 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Net ol birader , Afyon mu Erzincan mi ????
net Afyon

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar