hayırlı olsun, bu motoru anlamıyorum bazı açılardan acayip yakışıklı duruyor bazı açılardan dümdüz normal sıradan motor gibi..
Shell rotella 20 50 çok eski bir reklam. kamyoncular bir araya gelip 3 ker shel rotella 20 20 deyip sonunda da Hey diyorlardı.
Bu arda yeni versiyonları Jaso Ma desekliyormuş. Amerika ve avrupada motosikletlerinde rotella kullanan çok sürücü var. Sadece 1 grade (10w 40 sanırım) jaso ma destekliyormuş. Ful sentetik bir yağ.
Gerçi bizde çok yaygın değil. Castrol ulimate 5W40 bulamadım. O zamandan beri yedek alayım atayım diyordum ama maalesef yok. Bu sebeple 7100 5w40 aldım kenara attım. Ne olur ne olmaz.
Hem de Rotella TXAman dur yahu biz Anadol için konuşuyoruz ne motosikleti. Ondan sonra hoca motorlara rotella önerdi diye adımızı çıkartma![]()
Yahu Anadol'a Almanya'dan yağ mı getiriyorsunuz?Aman dur yahu biz Anadol için konuşuyoruz ne motosikleti. Ondan sonra hoca motorlara rotella önerdi diye adımızı çıkartma![]()
Servis bakımı 40bin KMde kontrol yazıyor ustaya gösterdiğimde çok kesici yapmazsan hiç bir sıkıntı olmaz dedi. Şuan kış geldiği için motosikleti 38.300KMde yatırdım yaza doğru 39 39.500de subap bakımlarını da yaptırıcamBence subaptan ses geliyorsa bakımını aksatmayın. Zaten bakımları düzgün yapılırsa hiçbir sorun çıkarmayan efsane blok CP2, hayırlı olsun tekerinize taş değmesin.
Bu şekilde bakınca garip duruyorhayırlı olsun, bu motoru anlamıyorum bazı açılardan acayip yakışıklı duruyor bazı açılardan dümdüz normal sıradan motor gibi..
Ben çoğu ustaya güvenmiyorum. Zaten cp2 biraz şıkırtılı çalışıyor ayarının bozulduğunu kulakla anlamak mantıklı değil diye düşünüyorum. 1000 km ne kadar az gözükse de motoru yük altında bırakmadan kullanın derim.Servis bakımı 40bin KMde kontrol yazıyor ustaya gösterdiğimde çok kesici yapmazsan hiç bir sıkıntı olmaz dedi. Şuan kış geldiği için motosikleti 38.300KMde yatırdım yaza doğru 39 39.500de subap bakımlarını da yaptırıcam.
1.5 Yıldır gittiğim ve güvendiğim bir usta tüm motorlarımın her şeyini o yaptı hiç birinden bir sıkıntı yaşamadım o yüzden onu dinlemek en iyisi gibi geliyor bana.Ben çoğu ustaya güvenmiyorum. Zaten cp2 biraz şıkırtılı çalışıyor ayarının bozulduğunu kulakla anlamak mantıklı değil diye düşünüyorum. 1000 km ne kadar az gözükse de motoru yük altında bırakmadan kullanın derim.
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun.Hayırlısı olsun. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanın.
Çok şükür kavga çıkmadan üçüncü sayfanın sonuna geldik.![]()
Hayırlısı olsun. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanın.
Çok şükür kavga çıkmadan üçüncü sayfanın sonuna geldik.![]()
Beypazarı neymiş Avşar varken, hem soda değil maden suyu.Ayip ettin üstat hemen girelim polemige.
Kizilay Soda mi , Beypazari Soda mi.
Ben Beypazarini tek gecerim
ben Kızılay derimAyip ettin üstat hemen girelim polemige.
Kizilay Soda mi , Beypazari Soda mi.
Ben Beypazarini tek gecerim
Beypazarı neymiş Avşar varken, hem soda değil maden suyu.![]()
ben Kızılay derim
Onu has gurmeler bilir.Secenekler icerisinde yok , adini bile duymadim hadi polemige girip 55 sayfa tartisalim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Onu has gurmeler bilir.![]()
Biz bu işi böyle çözemeyiz, sizi maden suyu içme duellosuna davet ediyorum.Ne yani sen bana gurme degilsin mi demek istiyorsunnnnnn
MT de mesaj yazan her birey dogustan herbokologdur. Bunu ögrenemedinmi Motorrrsever.