Ben de motosiklet sürmeye bu sene başladım, haftaiçi çalışıyorum bir yere çıkmıyorum (arabaya da binmiyorum) sadece haftasonu kullanıyorum. çevremde de çok az kullanıcı var onlarda 50cc sehiriçi ulaşım sürücüsü yada en iyi ihtimalle 125lik scooter kullanıcısı, şehirdışıyla işleri yok.
Bu nedenle 6 aydır yalnız takılıyorum ve Çorum gibi bir yerde ben de aynı dertten muzdaribim gezecek yer bulamıyorum bu yüzden kardeşimizi iyi anlıyorum.
instgrmda Çorum motosiklet gruplarına baktım bir şey bulamadım, sadece choppercılar var.
haftasonları hiçbir hedef olmadan çıkıyorum, biraz burayı gezeyim, biraz da şurayı gezeyim, şu yol nereye gidiyormuş diye boş boş takılıyorum

Çorum'da meşhur köfteci Kel Adil var ara sıra bir sebep yokken karnım tok bile olsa köfte yemeye gidiyorum.
bir gün hadi Kırkdilim'e gideyim dedim, BMW'nin reklam çektiği Kırkdilime gittim gezdim, Laçin'e uğrayıp geri döndüm.
artık kış geldi çıkmıyorum ama kış bitince önce çevre ilçeler, sonra yakın iller, öyle öyle menzili uzatıp boş gezintilere devam edeceğim. Forumda Çorumlular olsa bi buluşalım diyeceğim ama hiç ihtimal vermiyorum.
Bu arada google mapste liste yapmaya başladım, gördüğüm gezilecek yerleri, yemek yenecek yerleri haritaya kaydediyorum, yolum düştükçe gezeceğim, sana da liste yapmanı tavsiye ederim
@hypr
Listedeki yerler bir gün motosiklete binmene bahane olacak