Seneye alamayacak halde olacagiz zaten, merak etmehedefledikleri satış rakamından çok uzak oldukları kesin,
bir sezon kimse motosiklet almasa...
Seneye alamayacak halde olacagiz zaten, merak etmehedefledikleri satış rakamından çok uzak oldukları kesin,
bir sezon kimse motosiklet almasa...
güngör motor bu fiyata birkaç satış yapıp stoklaro eritmiş diye paylaştı bir arkadaşHangi bayi 390 teklif etti? Fiyatı çok rekabetçiymiş. Transalp düşünüyorum ama bu teklif de değerlendirmeye değer.
Çok iyi bir kampanya. Bu paraya bu segmentte piyasada alınabilecek en iyi motor diyebiliriz abartısız.Ulan bu motora o paraları nah veririm diyordum ama kampanya aklımı çeldi, Nx500 e kaporayı gönderiverdim. İlgilenen varsa 2025 modeli Honda Ayışığı 410’a veriyor. Honda Pazarbaşı 2024 modeli (kırmızı) dün 395 e veriyordu
Bir arkadaşım geçen hafta NX500 aldı 410 bin liraya. Donanım olarak boş motor ama alayım bineyim hem de 2 sene sonra yükseltirken elden çıkarması kolay olur diye düşündü.İmkanı olan indirimli modellere çöksün...
Çantalı forza şu an 300-310 bandında indirimle..Listesi 367...
Yılbaşından sonra 400 ü geçeceği bilgisi geldi..Hazirana 500 olur bu gidişle..
Zaten liste fiyatı 500 e yakın... Haziranda 600 kesin ....Bir arkadaşım geçen hafta NX500 aldı 410 bin liraya. Donanım olarak boş motor ama alayım bineyim hem de 2 sene sonra yükseltirken elden çıkarması kolay olur diye düşündü.
NX500 motorumu lansmanda almıştım 399 bin liradan ve 20 bin TL'nin biraz üstüne şu aksesuarları taktırdım.Bir arkadaşım geçen hafta NX500 aldı 410 bin liraya. Donanım olarak boş motor ama alayım bineyim hem de 2 sene sonra yükseltirken elden çıkarması kolay olur diye düşündü.
abi senin yüzünden bu kadar ucuz motoru almıyorumNX500 motorumu lansmanda almıştım 399 bin liradan ve 20 bin TL'nin biraz üstüne şu aksesuarları taktırdım.
Honda orijinal orta sehpa,
Acerbis elcik korumalar,
GP kompozit tank pad,
GP kompozit yan ayak genişletme,
GP kompozit radyatör koruma,
GP kompozit ayna genişletme.
2025 Mart ayında Ankaradan çıkmış olduğum 2600 kilometrelik Adıyaman-Diyarbakır-Batman-Mardin-Urfa turundan sonra uzun yol kullanımım için beni hiç ama hiç memnun etmeyeceğine ikna olduğumdan turdan geldikten birkaç ay sonra 420 bin TL'den sattım.
Hondanın yıl sonu indirimlerinde 2024 Kasım ayında 186 bin TL'den CRF L almıştım ve bizim Kırklareli buluşmasına da o motorumla gelmiştim.
O motorumu 2025 Ağustosundaki Doğu Anadolu-Doğu Karadeniz turuna beraber çıkacağımız ama bu tür bir motoru olmayan bir arkadaşıma verdim ve ben de tura benim emektar 2017 Rally ile çıktım.
Ve geçen ay indirimden 245 bin liraya 2025 Crf L aldım tekrardan.
Diyeceğim odur ki Honda'nın yıl sonu indirimleri parası olanlar için ciddi avantajlar barındırıyor gibi görünse de elindeki motosikleti satmak isteyenler için de bir o kadar dezavantajlı.
2 aydır neredeyse birkaç günde bir "İkinci ele gücüm yetmediği için sıfır Honda aldım" konuları açılıyor çeşitli mecralarda.
(Burnundan kıl aldırmayan Yamaha böyle giderse 3-5 yıla kepenk bile kapatır bu arada.)
Konuyu tekrar NX500 ile bitireyim: Eğer günlük maksimum 1-2 saat kadar kullanacağınız bir motora ihtiyacınız varsa yakıtı düşük, kullanması kolay, bence yakışıklı, efsane uzun motor ömrüne sahip NX 500 müthiş ideal bir seçim olur.
Ama amaç uzun mesafeleri performanslı bir şekilde (=120 km üstü süratlerde) katetmekse, hayata küsersiniz.
Bu motoru uzun yolda ve yolda olmak için değil de bir yere vakitli varmak için kullanıp da yüzü gülecek bir kullanıcı çıkacağına ihtimal vermiyorum.
Yanılma payım da belki 15-20 bin kilometreleri devirdikten sonra titreşimde ciddi bir azalma olma ihtimali olsun.
Ooooh, içimi döktüm yine.
Fena bilenmişim valla.![]()
![]()
Vites oranları nasıl NX500'de? CB500F'te 6000'de 125-130, azami tork verdiği 6.750'de 140-145 sürat yapıyordu. 7.000-7.500'den sonra selede (çok yüksek frekanslı ve rahatsız edici olduğu için) uzun süre öyle kullanmayı engelleyecek bir titreşim başlıyordu. (Ben genelde 135-140'ı geçmiyordum uzun yolda, o yüzden hiç sıkıntı yaşamadım CB500F'te. Üçlü çanta setim ve puig camla epey uzun yol yaptım.)...
Ama amaç uzun mesafeleri performanslı bir şekilde (=120 km üstü süratlerde) katetmekse, hayata küsersiniz.
Bu motoru uzun yolda ve yolda olmak için değil de bir yere vakitli varmak için kullanıp da yüzü gülecek bir kullanıcı çıkacağına ihtimal vermiyorum.
Yanılma payım da belki 15-20 bin kilometreleri devirdikten sonra titreşimde ciddi bir azalma olma ihtimali olsun.
Ooooh, içimi döktüm yine.
Fena bilenmişim valla.![]()
![]()
410'a boş NX500 alacağına üzerine azıcık daha koyup benim dolu DL650'yi al derimabi senin yüzünden bu kadar ucuz motoru almıyorum
eskiden honda fuar da güzel kampanyalar yapardı
yıl içinde 25e sattığı motoru yeni modelini fuar da 20 ye verirdi 2015 yılında nc de başıma geldi![]()
çok mantıklı teklifVites oranları nasıl NX500'de? CB500F'te 6000'de 125-130, azami tork verdiği 6.750'de 140-145 sürat yapıyordu. 7.000-7.500'den sonra selede (çok yüksek frekanslı ve rahatsız edici olduğu için) uzun süre öyle kullanmayı engelleyecek bir titreşim başlıyordu. (Ben genelde 135-140'ı geçmiyordum uzun yolda, o yüzden hiç sıkıntı yaşamadım CB500F'te. Üçlü çanta setim ve puig camla epey uzun yol yaptım.)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
410'a boş NX500 alacağına üzerine azıcık daha koyup benim dolu DL650'yi al derim![]()
Küçük değil, konforu çok iyidir ama bozuk yol kapasitesi sınırlı; bir Africa Twin kadar kötü yola giremez. Toprak da mıcırlı da olsa bir şekil zemini aşırı çukurlu tümsekli olmayan bir "yol" ister. Sonuçta amortisör yolu 15cm. Sports olmayan Africa Twin'ler 23cm, sports olanlar bile 20cm.çok mantıklı teklifsana hayırlı satışlar
tam dl 650 ye niyetleniyorum arkadaş vazgeçiriyor senin motorun tel jant ı bana 3 km mesafede gidip pazar bi tur atayım dedim arkadaş dedi sen afrika tenere kullanmış adamsın dl sana küçük olur dedi
ama istersen git al motoru garajdan anahtarı da üstünde istediğin kadar test et dedi
ben motoru sattım adv afrika bakıyorum bakalım diğer seçenekler beni mutlu etmez gibi geliyor
Benim yüzümden değil de benim sayemde diye düşün Fatihçim.abi senin yüzünden bu kadar ucuz motoru almıyorum
eskiden honda fuar da güzel kampanyalar yapardı
yıl içinde 25e sattığı motoru yeni modelini fuar da 20 ye verirdi 2015 yılında nc de başıma geldi![]()
güzel motor ama trident'le kıyaslanacak bi motor değil. 410'a satıyolar nakit Bursa'da...2. el param çıkmadığı için 150 bin nakit geri kalan 12 ay taksitle CB500 hornet aldım 7 ay önce. Ölümsüz diyebileceğimiz mantıkta yapılmış bir motosiklet.
-Agrasif değil- oturaklı,
-Egzoz sesi tatminkar, (500cc çift silindir sınıfına göre iyi diyebilirim)
-Daha kaslı olabilirdi herkes 250cc zannediyor.
-Frenleri çok iyi
-Hornet lastikleri kaliteli (NX500 lastikleri değiştirmek gerekebilir.)
-Hornet çanta takınca son hızı düşürüyor. Çantalı 155 yapabildim.
-Güvenli hissettiriyor. (Yağmur yeni başladığında dik yokuşta dur kalk yaparak yakalandım. arka tekerin kaymasına rağmen patiyi önleyerek düşmemi engellemişti, sistem iyi çalışıyor.)
-titreşim çok az
-Aksesuarlar yetersiz, bayii aksesuarları abartılı pahalı
-Honda servis kalitesini seviyorum.
indirimde alınabilecek harika bir motor bence, Modları yok ama sürüşüne göre agrasifte gidiyor. gaz tepkisini seviyorum. trident lerdeki gibi garip tepkiler yok, neyse o.
Vites oranları nasıl NX500'de? CB500F'te 6000'de 125-130, azami tork verdiği 6.750'de 140-145 sürat yapıyordu. 7.000-7.500'den sonra selede (çok yüksek frekanslı ve rahatsız edici olduğu için) uzun süre öyle kullanmayı engelleyecek bir titreşim başlıyordu. (Ben genelde 135-140'ı geçmiyordum uzun yolda, o yüzden hiç sıkıntı yaşamadım CB500F'te. Üçlü çanta setim ve puig camla epey uzun yol yaptım.)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
410'a boş NX500 alacağına üzerine azıcık daha koyup benim dolu DL650'yi al derim![]()
Heyt bee, tek basina vstrom ve africa twin lobisine karsi nasil da mucadele ediyorsunBenim yüzümden değil de benim sayemde diye düşün Fatihçim.
Hiç bir malımı gereksiz övmedim.
Gereksiz de yermedim.
Ne yaşadıysam onu yazdım, söyledim.
Şehir içi ve çevresi kullananları çok mutlu edecek bir model ama benim gibi uzun tura çıkmayı seven ve uzun süreler motosiklet tepesinde kalanları asla kesmez.
Henüz bir turda beraber sürmedik seninle ama paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla eşşek gibi motorla bu motosiklet buradan geçmez demeyip o geçit benim, şu zirve senin dere tepe dümdüz gidiyorsun maşallah.
Bu motor benlik değil.
Senlik hiç ama hiç değil.
Haa dersen ki ben 100 ü pek geçmeden asfalttan ve sağdan sağdan Taşkestiye gideceğim ve oradan da Taraklı tarafından eve dönerim, o olur işte.
Ama o zaman da Crf250 var o işi çok daha güzel yapacak ve anlık bir kararla güzergahı değiştirip bozuk yoldan, bir dağ rotasından geçmeye karar verdiğinde yüzünde gülücükler açtıracak.
Yokuşlarda 2 vites birden düşürürsün bazen çünkü hepi topu 24 bg.
Performans beklentini buna göre ayarlarsan inan hiç sorun olmuyor.
Hele bir de sende Dio ve bende de Crypton ve Cb125f gibi motorlar da var ki onlardan sonra Bugatti gibi geliyor performansı.
Düşürsen kaldırması kolay.
Hatta hafif olduğu için düşürmüyorsun bile.
Yol seçmiyor.
Yok yok. Otobanları sevmiyor.
Nasıl da getiriverdim sözü Crf250'ye.
Çok selamlar.![]()
Net hatırlamıyorum ama 5000'de 100 km civarıydı galiba.Vites oranları nasıl NX500'de? CB500F'te 6000'de 125-130, azami tork verdiği 6.750'de 140-145 sürat yapıyordu. 7.000-7.500'den sonra selede (çok yüksek frekanslı ve rahatsız edici olduğu için) uzun süre öyle kullanmayı engelleyecek bir titreşim başlıyordu. (Ben genelde 135-140'ı geçmiyordum uzun yolda, o yüzden hiç sıkıntı yaşamadım CB500F'te. Üçlü çanta setim ve puig camla epey uzun yol yaptım.)