Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
forumda hadsiz bi göt kalkıklığı var o yüzden 10 senedir kendi aranızda çalıyor oynuyorsunuz milletin pek katlanası yok

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kuyruk acısı olanlar toplaşmış yine :) Sizinle ilgisi olmayan meselelere bulaşmaya ne de meraklısınız. Sonra da ben herkese tepeden bakmış oluyorum değil mi? Enteresan forum vesselam.

Hırbo'ya olan nefretiniz veya tepkiniz veya probleminiz sizi bağlar. Konuya da neden girdiğimi söyledim. Bana edilen bedduayı ben bugüne dek ne zaman gündeme getirmişim? Konunun başında dahlim dışında adım geçti, yanıt verdim. Bundan önce nerede gözüne soktum, bir zahmet yaz bakalım. Malum konuda Tommy ile sözleştik ve mesele orada bitti. Şu konuya kadar da ne o, ne de ben gündeme getirmedik. Madem hayal gücünü zorlayacaksın, bunu kanıtla bakalım. Yahu tartışmanın tarafları susuyor, size ne oluyor arkadaş? Nasıl bir ruh halindesiniz anlamak mümkün değil...
Her fırsatta yazıyorsun yazdığını da inkar ediyorsun..Daha iki sayfa önce yazdın.. Ben de beddua 2 kişiyi bağlar dedim..
Haa bize ne mi oluyor ?..
Her foruma girdiğimde hırbonun açtığı konularda taraf olup forum kirliliği yaratıyorsunuz.. Kah yazma sitilinizle , kah herşeyi ben bilirim ki liklerinizle..
Forum adabı denen bir şey var..Siteye girdiğinde en üstte yazar...
Tabi ya neden okuyasınız ki...
Kimse fifinizde diil...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Trident retro modern oldugu için tam olarak benim gibi tarz olarak ucundan yakalamıs ama ruhu gotik estetik rock kültürünü benimseyen artçı olursa birde sarımsaklı mayonez ve büyük boy patetes çok iyi olur
Bak daha önce de demiştim, memur manita bul, yeşil pasaportla rock konserlerine gidersiniz. 🤣
Türkiye'ye zaten çok azı geliyor gelenler de dandik dundik yerlerde anlamsız pahalı oluyor, Bulgaristan'daki metal fesitvallerine gidiş orada konaklama falan burada bir konsere gitmekten ucuza geliyor. Gelecek yaza çocuklar bizi Megadeth konserine götür dediler şimdiden onu planlıyoruz, istanbuldakine götürmem anlamsız pahalı demiştim onlara.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hırbo'nun sana neden "yaşlıvesinsi" dediği belli oluyor :) Maaşallah o yokken hemen atıp tutuyorsunuz arkasından...

Kimsenin övgüsüne ihtiyacım yok, yergisi de umurumda değil. Ben olanı yazıyorum, isteyen istediği gibi algılayabilir.

Benim kriterim belli. Bir motosiklet forumunda, bir motosikletçinin, bir motosiklet kazasında gebermesi dileniyor ve buna tek bir kişi tepki veriyorsa benim için o kişi değerlidir. Sen ister sorgula, ister beğen, istersen yadırga. Umurumda değil. Benim için yaşlı ve acemi bir tipten ötesi değilsin. Hırbo'da herhangi bir nickname'den öte değil.

Aynı beddua senin için edilse, emin ol ilk tepki verecek olan da benim bu arada...
Al bak burda da yazdın.. Yazmadan duramıyorsun..
Tutacak dalın yok çünkü..
Hem konu kapandı deyip hem de defalarca dile getiriyorsun..
Kim bilir daha kaç konuda dile getireceksin...

Motosikleti
Ns200 15"
Trident retro modern oldugu için tam olarak benim gibi tarz olarak ucundan yakalamıs ama ruhu gotik estetik rock kültürünü benimseyen artçı olursa birde sarımsaklı mayonez ve büyük boy patetes çok iyi olur
Kadıköyde Trident ile gotik tavlayacağın vakit V-Strom ile aranıza girip işe engel olacağım. Hem patates ile barbekü sos daha güzel bence. :D

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Onun bana öyle demesine sevindin mi? Onu söylemesi zaten malum olan karakteriyle ilgili bir şey. Buna da prim verip, referans alıp, baaak hırbo sana bunu diyor diyen kişinin de karakterinin yaşının gereklerine uygun olmadığı düşünüyorum.

Ben ve sen o varken de, o yokken de yazıyoruz ama ne hikmetse ben atıp tutan oluyorum.

Doğru sen kendi kendini yağlarsın, yağlayabiliyorsun.

O arkadaş zaten kendine hakim olamayarak, bir sinirle onu söylediğini yazdı, dediğiniz gibi konuyu kapattınız, çeşitli bahanelerle tekrar niye dillendiriyorsunuz?

İşte kendin yazıyorsun. Sizin anlaşmanız bir şey ifade etmez deyip, İstanbul'a geldiğinde motosikletinin lastiklerini mi keselim?

Sağ ol, bu duruma düşmeyeceğimi sanıyorum, neyse büyük konuşmamak lazım.

Sen olup, olmayacağı belli olmayan bir durum için şöyle yaparım, böyle yaparım demektense, maden o kadar duyar kasıyorsun, beni aşağılayan bir isimi referans alacağına o kişiye böyle yapma demem gerekmez mi?
Yahu bir de üşenmemiş, tek tek alıntılayıp yazmış :) Ama yine hiçbir şey söylememiş :)

Hadi bak senin hatırına son kez yazayım da artık bu konuyu işgal etmeyelim,

Bu konuya değin Tommy ile aramızda geçen meseleyi ne ben, ne de o gündeme getirmedi. Bir söz verdik, tutuyoruz. Burada 3. kişilere yer yok. Kimseyi de ilgilendirmez...

Bu konunun açılmasından ve adımın geçmesinden ben sorumlu değilim. Benim bilgim dışında gündeme getirilmiş ve konuşulmuş.. Hiç yazmayabilirdim de, ancak tartışmanın bir tarafı olarak, yanıt vermemek adil olmayacağı için susamadım. Yine sizi ilgilendirmez...

Şimdi son kez tekrar ediyorum...

Forum dışında hiç tanımadığım @Hırbonen (veya hangisi ise) biri ile diğer taraflar arasında geçen polemikler, o tarafları ilgilendirir. Ben forumda hiç bir ikili tartışmanın tarafı olmadım, olmam da. Nereye kadar? İş, bu forumun ruhuna aykırı bir retoriğe varana kadar...gerisi moderasyon işidir, bu da beni ilgilendirmez...

Ben isimlere göre değil, prensiplere göre hareket ediyor ve ona göre tavır alıyorum. Bu prensipler @Hırbonen'in davranışını onurlu kılıyorsa da buna yüz çeviremem. Bir gün senin de (veya herhangi bir başkasının) onurlu tavrını görürsem, onu da takdir ederim...

Bu kadar...

Kadıköyde Trident ile gotik tavlayacağın vakit V-Strom ile aranıza girip işe engel olacağım. Hem patates ile barbekü sos daha güzel bence. :D
bi taraf birbirini g*tten bıçaklıyor, bi taraf kadıköyde trident ile gotik avı falan diyor. müthiş ortam aq. trident ile gotik avı diyince aklıma üç uçlu mızrakla karı kız kovalamak falan geldi bu arada he, şeytanımsı, poseidonumsu, güzel.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bak daha önce de demiştim, memur manita bul, yeşil pasaportla rock konserlerine gidersiniz. 🤣
Türkiye'ye zaten çok azı geliyor gelenler de dandik dundik yerlerde anlamsız pahalı oluyor, Bulgaristan'daki metal fesitvallerine gidiş orada konaklama falan burada bir konsere gitmekten ucuza geliyor. Gelecek yaza çocuklar bizi Megadeth konserine götür dediler şimdiden onu planlıyoruz, istanbuldakine götürmem anlamsız pahalı demiştim onlara.
Memurun işci sınıfına bakacağını düşünmek hele ki memur kadın -isci erkek biraz ütopik 😁.
Megadeth konseride kaçmaz simdi hele ki çocuklar istiyorsa ne güzel rap dinlemiyorlar 🤘

Motosikleti
Al bak burda da yazdın.. Yazmadan duramıyorsun..
Tutacak dalın yok çünkü..
Hem konu kapandı deyip hem de defalarca dile getiriyorsun..
Kim bilir daha kaç konuda dile getireceksin...
Ya arkadaş size laf anlatmak da problem...ya okumuyorsunuz, ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz...

Bak yaşlıya yazdım. Şu konu açılana dek tamamen unuttuğumuz bir meseleyi kaşıyor da kaşıyorsunuz...

Ben bu konuyu tesadüfen gördüm. Okumasam haberim olmayacak adımın geçtiğinden. Beddua meselesi de ilk sayfalarda yazılmış. Benim ilk mesajım 9. sayfa 173. mesaj. Konuyu bilen var, bilmeyen var. Adımın geçtiği bir tartışmada tarafımı vurguluyorum orada. Sen olsan susacak mıydın?

Hadi hepsini geçtim, sana ne yahu? 2 kişi tartışmış, birbirine laf sokmuş, beddua etmiş, vs. E tamam, size ne yahu...size edilen bir laf mı var, size yanıt hakkı doğuracak bir mesaj mı var, sizin adınız mı geçiyor? Nedir bu dedikoduculuk saplantınız yahu?

Nesini anlamıyorsunuz daha? Siz bu zekayla nasıl 2 teker üzerinde dengede durabiliyorsunuz hayret...:)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Sana da mı sardı gotik hatunlar düşmez bak vstromlara bursadan geldiğinle kalma 😂
Barbakü sosa ısınamadım sarımsaklı mayonez adamdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi taraf birbirini g*tten bıçaklıyor, bi taraf kadıköyde trident ile gotik avı falan diyor. müthiş ortam aq. trident ile gotik avı diyince aklıma üç uçlu mızrakla karı kız kovalamak falan geldi bu arada he, şeytanımsı, poseidonumsu, güzel.
İkimiz şu tridentleri alıp arkaya hatunları alma fikri...

Motosikleti
Ns200 15"
Ben şiddeye kavgaya kırgınlığa karşıyım, zaten yaşadığımız ortam ve şartlar b*k gibi bari birbirimizi kırmayalım. 🙂

Sana da mı sardı gotik hatunlar düşmez bak vstromlara bursadan geldiğinle kalma 😂
Barbakü sosa ısınamadım sarımsaklı mayonez adamdır

Yok ben Gotikci değilim, hatta bizim ülkenin kızlarının egosunu ve pofpofunu çekecek hiç değilim. Geride kalan yarışmacılara başarılar dilerim. :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya arkadaş size laf anlatmak da problem...ya okumuyorsunuz, ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz...

Bak yaşlıya yazdım. Şu konu açılana dek tamamen unuttuğumuz bir meseleyi kaşıyor da kaşıyorsunuz...

Ben bu konuyu tesadüfen gördüm. Okumasam haberim olmayacak adımın geçtiğinden. Beddua meselesi de ilk sayfalarda yazılmış. Benim ilk mesajım 9. sayfa 173. mesaj. Konuyu bilen var, bilmeyen var. Adımın geçtiği bir tartışmada tarafımı vurguluyorum orada. Sen olsan susacak mıydın?

Hadi hepsini geçtim, sana ne yahu? 2 kişi tartışmış, birbirine laf sokmuş, beddua etmiş, vs. E tamam, size ne yahu...size edilen bir laf mı var, size yanıt hakkı doğuracak bir mesaj mı var, sizin adınız mı geçiyor? Nedir bu dedikoduculuk saplantınız yahu?

Nesini anlamıyorsunuz daha? Siz bu zekayla nasıl 2 teker üzerinde dengede durabiliyorsunuz hayret...:)
En azından durabiliyoruz... ;)
Sen bu zekayla üstüne çıkabiliyormusun onu de ;)

Bak bir de özlü söz ekleyim...
Akıllılar hep kuşku içindeyken aptallar küstahça kendinden emindir. (Bertnard Russel)

aısgjıoasgas o sırada maruz kalınacak replikler şu şekilde: "kanka kaçlık bu ya" "son hız ne gördün abi" "manyak ses var heee"

o değil de XSR700 falan da baksana ya, baya güzel fiyatlılar var. benim de kalbim Trident diyor gibi ama XSR da müthiş makine..

• Beğen
Motosikleti
En azından durabiliyoruz... ;)
Sen bu zekayla üstüne çıkabiliyormusun onu de ;)

Bak bir de özlü söz ekleyim...
Akıllılar hep kuşku içindeyken aptallar küstahça kendinden emindir. (Bertnard Russel)
Hadi ben de özlü sözle bitireyim,

"Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adamı mı diye". (Çok kişiye atfedilir bu söz :) )

Motosikleti
Triumph Trident 660
aısgjıoasgas o sırada maruz kalınacak replikler şu şekilde: "kanka kaçlık bu ya" "son hız ne gördün abi" "manyak ses var heee"

o değil de XSR700 falan da baksana ya, baya güzel fiyatlılar var. benim de kalbim Trident diyor gibi ama XSR da müthiş makine..
Özellik açısından trident daha zengin yani ben o özellikleri kullanacak mıyım ne kadar işime yarar bilmiyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi ben de özlü sözle bitireyim,

"Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adamı mı diye". (Çok kişiye atfedilir bu söz :)
genelde öyle yapıyoruz biz de..
Ama bazan şans verdiklerimiz oluyor, ama ne yapsan boş... Teneke..
Selametle... 👍

Özellik açısından trident daha zengin yani ben o özellikleri kullanacak mıyım ne kadar işime yarar bilmiyorum
XSR'da sadece ABS var zaten başka bi şey yok :D Trident'in yenisi baya güzel. BT bağlantısı, quickshifter, cruise control falan standart geliyor, işe yarar şeyler hepsi. Kullanırsın yani. 239 peşin 300/10 kampanyası da var.

• Beğen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar