Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Kastettiğin kişi ile olan muhabbetlerde konularda biz de vardık..Kimin haklı , kimin haksız olabileceğini çözümseyecek kadar kafamız basıyor...

Senin insanların yaşına , donanımına , teknik becerisine bakmadan herkese tepeden bakıp , her fırsatta kendin burjuva elit, karşındakiler dağda yaşamış elinde kaval gezen adam muamelesi yapman , insanları senin hakkında belkide olmadığın kimliğe sokuyor..

Bunun sorumlusu da bizler değiliz..

Mademki o saydığın 3 gereksiz ismi savunuyorsun , bu eleştiriyi yapmam da rahatsız etmesin seni.. Şimdiye kadar yazdıklarına cevap yazmadım ya da konularına girmedim , girmeyi de düşünmüyorum..
Bu bilmişlik sana da forumdakilere de yeter artar..

O bahsettiğin şahsın sana ettiği beddua seni ve onu bağlar.. İkide bir gözümüze sokmana gerek yok.. :)

Kızdıysan şikayet butonu var...

Ben üşenmiyorum her beğenmediğim mesajı şikayet butonuna tıklıyorum... ;)

Strese gerek yok... :)
Kuyruk acısı olanlar toplaşmış yine :) Sizinle ilgisi olmayan meselelere bulaşmaya ne de meraklısınız. Sonra da ben herkese tepeden bakmış oluyorum değil mi? Enteresan forum vesselam.

Hırbo'ya olan nefretiniz veya tepkiniz veya probleminiz sizi bağlar. Konuya da neden girdiğimi söyledim. Bana edilen bedduayı ben bugüne dek ne zaman gündeme getirmişim? Konunun başında dahlim dışında adım geçti, yanıt verdim. Bundan önce nerede gözüne soktum, bir zahmet yaz bakalım. Malum konuda Tommy ile sözleştik ve mesele orada bitti. Şu konuya kadar da ne o, ne de ben gündeme getirmedik. Madem hayal gücünü zorlayacaksın, bunu kanıtla bakalım. Yahu tartışmanın tarafları susuyor, size ne oluyor arkadaş? Nasıl bir ruh halindesiniz anlamak mümkün değil...

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Bırak seni başkaları methetsin. Kırkpınar'a çıkmış pehlivan gibi kendini yağlamak pek olmadı gibi.

Yirmi değişik isimde çıkıp insanları kandırıp, alay edip, dalga geçip bunu da meziyet, üstünlük gören kişinin sırf seni övdü diye senin gözünde adam gibi adam olması benim için sorgulanacak bir durum.
Hırbo'nun sana neden "yaşlıvesinsi" dediği belli oluyor :) Maaşallah o yokken hemen atıp tutuyorsunuz arkasından...

Kimsenin övgüsüne ihtiyacım yok, yergisi de umurumda değil. Ben olanı yazıyorum, isteyen istediği gibi algılayabilir.

Benim kriterim belli. Bir motosiklet forumunda, bir motosikletçinin, bir motosiklet kazasında gebermesi dileniyor ve buna tek bir kişi tepki veriyorsa benim için o kişi değerlidir. Sen ister sorgula, ister beğen, istersen yadırga. Umurumda değil. Benim için yaşlı ve acemi bir tipten ötesi değilsin. Hırbo'da herhangi bir nickname'den öte değil.

Aynı beddua senin için edilse, emin ol ilk tepki verecek olan da benim bu arada...

Abilerim selamlar, forumdan ayrılma nedenim asıl olarak bir kırgınlık dargınlık veya herhangi bir küslük değildi, sadece zamanımın bir çoğunu istemeden forumda geçirip yapmam gereken şeylere başlayamamak ve hımbıllık yapmamdı. Forumdan ayrılırken sessiz sedasız giderim diye düşünmüştüm ama pekte öyle olmamış. :)

Belli bir vakit sonra alışkanlığıma yenik düşüp hakkımda yazılanları görünce foruma geri dönmek için uğraştım ve sonunda başardım.

Düşünceleriniz ve yardım dilekleriniz için bütün abilerime teşekkürlerim az kalır, böyle düşündürücü duruma soktuğum içinde sizlerden özür dilerim ve artık forumdan bir daha ayrılmamak üzere buradayım.

@tommygun abi sana ekstradan teşekkür ederim, üyelik hakkında taleplerimi eksiksiz bir şekilde ilettiğin ve hızlandırdığın için Hoşgeldin kardeşim.
Hoşgeldin kardeşim. Özlettin kendini. Bir daha böyle şeyler yaparsan ağzına acı biber sürerim bak

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Abilerim selamlar, forumdan ayrılma nedenim asıl olarak bir kırgınlık dargınlık veya herhangi bir küslük değildi, sadece zamanımın bir çoğunu istemeden forumda geçirip yapmam gereken şeylere başlayamamak ve hımbıllık yapmamdı. Forumdan ayrılırken sessiz sedasız giderim diye düşünmüştüm ama pekte öyle olmamış. :)

Belli bir vakit sonra alışkanlığıma yenik düşüp hakkımda yazılanları görünce foruma geri dönmek için uğraştım ve sonunda başardım.

Düşünceleriniz ve yardım dilekleriniz için bütün abilerime teşekkürlerim az kalır, böyle düşündürücü duruma soktuğum içinde sizlerden özür dilerim ve artık forumdan bir daha ayrılmamak üzere buradayım.

@tommygun abi sana ekstradan teşekkür ederim, üyelik hakkında taleplerimi eksiksiz bir şekilde ilettiğin ve hızlandırdığın için minnettarım.
Tekrar hoşgeldin. Yoklamada yok yazılsan bile mektebi(forumu) terketmek yassak, vallahi bulur geri getiririz bak😊

Motosikleti
Ns200 15"
Hırbo'nun sana neden "yaşlıvesinsi" dediği belli oluyor :)

Onun bana öyle demesine sevindin mi? Onu söylemesi zaten malum olan karakteriyle ilgili bir şey. Buna da prim verip, referans alıp, baaak hırbo sana bunu diyor diyen kişinin de karakterinin yaşının gereklerine uygun olmadığı düşünüyorum.

Maaşallah o yokken hemen atıp tutuyorsunuz arkasından...

Ben ve sen o varken de, o yokken de yazıyoruz ama ne hikmetse ben atıp tutan oluyorum.

Kimsenin övgüsüne ihtiyacım yok,

Doğru sen kendi kendini yağlarsın, yağlayabiliyorsun.

Bir motosiklet forumunda, bir motosikletçinin, bir motosiklet kazasında gebermesi dileniyor ve buna tek bir kişi tepki veriyorsa benim için o kişi değerlidir.

O arkadaş zaten kendine hakim olamayarak, bir sinirle onu söylediğini yazdı, dediğiniz gibi konuyu kapattınız, çeşitli bahanelerle tekrar niye dillendiriyorsunuz?

Malum konuda Tommy ile sözleştik ve mesele orada bitti.

İşte kendin yazıyorsun. Sizin anlaşmanız bir şey ifade etmez deyip, İstanbul'a geldiğinde motosikletinin lastiklerini mi keselim?

Aynı beddua senin için edilse, emin ol ilk tepki verecek olan da benim bu arada...

Sağ ol, bu duruma düşmeyeceğimi sanıyorum, neyse büyük konuşmamak lazım.

Sen olup, olmayacağı belli olmayan bir durum için şöyle yaparım, böyle yaparım demektense, maden o kadar duyar kasıyorsun, beni aşağılayan bir isimi referans alacağına o kişiye böyle yapma demem gerekmez mi?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Gotik artçı olur da niye gotik strom olmasındı kine?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar