- Motosikleti
- Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Kuyruk acısı olanlar toplaşmış yineKastettiğin kişi ile olan muhabbetlerde konularda biz de vardık..Kimin haklı , kimin haksız olabileceğini çözümseyecek kadar kafamız basıyor...
Senin insanların yaşına , donanımına , teknik becerisine bakmadan herkese tepeden bakıp , her fırsatta kendin burjuva elit, karşındakiler dağda yaşamış elinde kaval gezen adam muamelesi yapman , insanları senin hakkında belkide olmadığın kimliğe sokuyor..
Bunun sorumlusu da bizler değiliz..
Mademki o saydığın 3 gereksiz ismi savunuyorsun , bu eleştiriyi yapmam da rahatsız etmesin seni.. Şimdiye kadar yazdıklarına cevap yazmadım ya da konularına girmedim , girmeyi de düşünmüyorum..
Bu bilmişlik sana da forumdakilere de yeter artar..
O bahsettiğin şahsın sana ettiği beddua seni ve onu bağlar.. İkide bir gözümüze sokmana gerek yok..
Kızdıysan şikayet butonu var...
Ben üşenmiyorum her beğenmediğim mesajı şikayet butonuna tıklıyorum...
Strese gerek yok...![]()
Hırbo'ya olan nefretiniz veya tepkiniz veya probleminiz sizi bağlar. Konuya da neden girdiğimi söyledim. Bana edilen bedduayı ben bugüne dek ne zaman gündeme getirmişim? Konunun başında dahlim dışında adım geçti, yanıt verdim. Bundan önce nerede gözüne soktum, bir zahmet yaz bakalım. Malum konuda Tommy ile sözleştik ve mesele orada bitti. Şu konuya kadar da ne o, ne de ben gündeme getirmedik. Madem hayal gücünü zorlayacaksın, bunu kanıtla bakalım. Yahu tartışmanın tarafları susuyor, size ne oluyor arkadaş? Nasıl bir ruh halindesiniz anlamak mümkün değil...