Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhabalar 16 yaşından beri ailem ile motor konusunda kavga ediyoduk alırdın alamazdın diye şimdi 24 yaşında 125lik te olsa kendime bi motosiklet aldım çalıştığımdan dolayı sadece pazarları boş oluyorum ama gidicek yer veya çıkmak için bahane bulamıyorum benden başka varmıdır bu durumu yaşayan veya tavsiyesi olan
Bana mantıklı geldi. İlk motorumu aldığım zaman sırf şehir içinde bile olsa yarım saat 1 saat yol yapıp eve geliyordum. Yavaş yavaş kendi menzilimi geliştirdim.
Bana mantıklı geldi. İlk motorumu aldığım zaman sırf şehir içinde bile olsa yarım saat 1 saat yol yapıp eve geliyordum. Yavaş yavaş kendi menzilimi geliştirdim.
İnan ki buradakilerin %90'ı sadece motora binmek için bir yerlere gidiyor. Motoru olmasa kimse yapmayacağı aktiviteler yapıyor. Senin de bir yerden başlaman gerekiyor. En sonunda bu motosiklet işi köfte turlarına bağlanıyor. O gün köfte yiyesin yok belki ama sırf motora binmek için gidiyorsun.
Herkese Merhabalar 16 yaşından beri ailem ile motor konusunda kavga ediyoduk alırdın alamazdın diye şimdi 24 yaşında 125lik te olsa kendime bi motosiklet aldım çalıştığımdan dolayı sadece pazarları boş oluyorum ama gidicek yer veya çıkmak için bahane bulamıyorum benden başka varmıdır bu durumu yaşayan veya tavsiyesi olan
Motorumu ilk aldığım zamanlarda işim olmayan şeylere bile işim varmış gibi erkenden kalkıp gidiyordum dağlık orman olan yerlerde gezmek daha iyi olur dağ bayır gezin.
İzmir güzel şehir, biraz da şehrin etrafını tanımak ve çevre ile de alakalı aslında. Örneğin Isparta mükemmel bir şehir 60 kilometre içerisinde antik kent, mağara, göl ve göletler, çok güzel bir kanyon, mesirelik alanlar ne ararsan var. En yakın arkadaşımda da motor var beraber geziyoruz bakalım. Arkadaş çevrenizde motorlu yoksa motor gruplarına katılabilirsiniz. Yalnız olmaktan daha iyi olur.
İnan ki buradakilerin %90'ı sadece motora binmek için bir yerlere gidiyor. Motoru olmasa kimse yapmayacağı aktiviteler yapıyor. Senin de bir yerden başlaman gerekiyor. En sonunda bu motosiklet işi köfte turlarına bağlanıyor. O gün köfte yiyesin yok belki ama sırf motora binmek için gidiyorsun.
Sırf motorla gezeyim diye köfte yiye yiye doktor kolesterol ilacına başlattı.
Hele son 2 yıldır gezdiğim yerlere bakınca motor olmasa buralara hiç yolum düşmezdi dediğim yerlerde gezmişim.
Bir de motorla gezerken keşfettiğim güzel yerlere sonra ailecek hanım ve çocuklarla gidiyoruz o da güzel oluyor, bakın buraları motorla gezerken keşfettim deyince sonraki motor turlarına da daha rahat izin koparabiliyorum evin reisinden.
Bir de motorda yeniyseniz olabildiğinde şehir içinde gezmeyin, şehirden en çabuk şekilde çıkıp şehir dışı ana yol olmayan mesela köyden köyel olan yollardan rotalar çizin kendinize. Bazen öylesine köyden köye giden yollarda gezerken yazın sıcağında bir köyde mola verip köy bakkalından soda içip yola devam etmek bile mutlu ediyor insanı. İzmir ve çevresi de gezecek görecek çok yeri var, çoğu yerinden motoru olmayanların haberi bile olmaz.
Sırf motorla gezeyim diye köfte yiye yiye doktor kolesterol ilacına başlattı.
Hele son 2 yıldır gezdiğim yerlere bakınca motor olmasa buralara hiç yolum düşmezdi dediğim yerlerde gezmişim.
ben ilk başladığımda hafta sonları yazlık beldelerde öğlen yemeğine gidiyordum.
sanırım hedefsizlik zor geliyor. Gezilecek yer listesi yapıp oralarda resim çekilir / albüm doldurabilirsin. hem kaydedilmiş bir ilerlemeden olur hem de dönüp bakabilir / başkasına gösterebilirsin.
Ben istanbulda yaşayan biri olarak sezonda ne yaptığımı söyleyeyim. Her sene başı rumeli feneri git gel yaparak sezonu açıyorum. Orada dandik böreğinden yiyorum. Sarıyer spor kulübünün cay bahçesinde oturuyorum. Sonraki hafta yönümü trakya ya çevirip çatalca ormanlı sahiline yüzmeye gidiyorum. Sonra ki hafta istanbul kırklareli köfteye , İstanbul edirne çiğer yemeye, istanbul tekirdağ uçmakdereye , İstanbul gelibolu sardalya yeme bahanesi ile rotalar yaparak yaz sezonu bitiriyorum. Bunun haricinde şehir içinde işe git gel falan filan. Yani kendine gidecek bir yer bul ve orada da birşey yapmaya git en basitinden yemek.