Büyük kapışma! Tiger 1200 Rally Pro vs Africa Twin ADV ES vs BMW F900GS ADV vs KTM 1390 ADV

1.2-1.4 milyona hangisi alınmalı

• Honda Africa Twin ADV SE

Oy: 36 38.7%
  • Triumph Tiger 1200 Rally Pro

Oy: 41 44.1%
  • BMW F900GS ADV (dgsdgsf)

Oy: 7 7.5%
  • KTM 1390 ADV

Oy: 9 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    93
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
özet şu moto guzziler elde kaldı sıfırıda 2. elide okutmaya çalışıyorlar youtuberlasrla. görüntü alan görecelidir bana kalsa en güzel motor vespa
Yani motor harika, test de ettim, gidişine falan bayıldım da terlemek, su borularından damla damla olsa da su kaçırmak, vida düşmesi nedir ya?

Japon'un olayı bu işte: Adamlar bir vida sıkarken bile o vida sanki ailelerinin namusunu temsil ediyormuş gibi özenle sıkıyorlar... En basit işi bile "bu işin düzgün olması / başarısı beni temsil eder" düşüncesi ile yapan insanlar lazım. Ne kadar para o kadar köfte bir yaklaşım yanlış. Parasını beğenmiyorsan o işte çalışmayacaksın, çalışıyorsan da o işi düzgün yapacaksın.

Motosikleti
Ns200 15"
Yani motor harika, test de ettim, gidişine falan bayıldım da terlemek, su borularından damla damla olsa da su kaçırmak, vida düşmesi nedir ya?

Japon'un olayı bu işte: Adamlar bir vida sıkarken bile o vida sanki ailelerinin namusunu temsil ediyormuş gibi özenle sıkıyorlar... En basit işi bile "bu işin düzgün olması / başarısı beni temsil eder" düşüncesi ile yapan insanlar lazım. Ne kadar para o kadar köfte bir yaklaşım yanlış. Parasını beğenmiyorsan o işte çalışmayacaksın, çalışıyorsan da o işi düzgün yapacaksın.
Aslında abi bu tarz hataları satan bayi kontrollerini sağlaması ve eksiklerini halletmesi gerekiyor, ben KTM'de çalışırken motosikletleri dealer ederken 3 sayfaya yakın kontrol listesi çıkıyor ve bunların tek tek kontrol edilmesi ve eksiklerinin giderilmesi gerekiyor. Fakat bilirsinizki hiç bir şey kontrol edilmeden benzini koyulup marşa basılıp müşteriye teslim ediliyor.

Her zaman derim, servislere güvenmeyin. :)

Son düzenleme:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Aslında abi bu tarz hataları satan bayi kontrollerini sağlaması ve eksiklerini halletmesi gerekiyor, ben KTM'de çalışırken motosikletleri dealer ederken 3 sayfaya yakın kontrol listesi çıkıyor ve bunların tek tek kontrol edilmesi ve eksiklerinin giderilmesi gerekiyor. Fakat bilirsinizki hiç bir şey kontrol edilmeden benzini koyulup marşa basılıp müşteriye teslim ediliyor.

Her zaman derim, servislere güvenmeyin. :)
Ktm almiyoruz o zaman😂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçenlerde Aydın'dan dönerken İzmir-Aydın otoyolundaki Shell'de mola verdim, Jandarma Trafik'ten memur arkadaşlar vardı, onlarla lafladık. Görevde Ktm 1290 Adventure sürüyorlardı, nasıl motor diye sordum. Motorun çok güçlü olduğunu, muazzam gittiğini ama pek de konforlu olmadığını söyledi.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
en azından geri çağırıp düzeltiyorlar bajajları 100 yıldır düzeltemiyorlar 😁

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçenlerde Aydın'dan dönerken İzmir-Aydın otoyolundaki Shell'de mola verdim, Jandarma Trafik'ten memur arkadaşlar vardı, onlarla lafladık. Görevde Ktm 1290 Adventure sürüyorlardı, nasıl motor diye sordum. Motorun çok güçlü olduğunu, muazzam gittiğini ama pek de konforlu olmadığını söyledi.
.... bulmuş ta tüyünü arıyormuş demek...
Köyde mobilete binmeyen adamlar KTM ye konforsuz demiş ... :ROFLMAO:
KTM nin de çok fifisindeydi....:ROFLMAO:

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Abi bir kaç ay zaman varsa bekle arkas bi stokları doldursun. İzmirden çözeriz sana.

Bu arada hala en “user friendly” marka bmw aralarında.
Selam, bugün fark ettim; dün sarı sitede sıfır V2S için (örnek ilan, başka da vardır büyük ihtimalle) gayet de güzel fiyatlı ilan açmışlar. Hayırlı olsun. Benim DL650'yi satabilirsem mutlaka düşüneceğim...

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Konu uzun, sindire sindire okumadım (pek gerek de yok zaten) ama eminim hayatta para vermeyecekleri motosikletleri soslayan "kalite dedektifi" üyelerimiz yine domine etmişlerdir tartışmayı. Yancıları da alkıştan geri kalmamıştır :)

Ben yokken yine şutlanmışsın ama okuyorsun diye yazayım Muzaffer :)

Oyumu verdim Africa'ya :)

Motosikleti
K 1600 GTL
Konu uzun, sindire sindire okumadım (pek gerek de yok zaten) ama eminim hayatta para vermeyecekleri motosikletleri soslayan "kalite dedektifi" üyelerimiz yine domine etmişlerdir tartışmayı. Yancıları da alkıştan geri kalmamıştır :)

Ben yokken yine şutlanmışsın ama okuyorsun diye yazayım Muzaffer :)

Oyumu verdim Africa'ya :)
Ben Triumph a verdim oyumu ama şuan vicdan azabı çekiyorum.... Dünyanın en iyisi Honda.... dön artık Muzaffer :cry:.....

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Bajaj sorunları devam eden ktm stop etme problemi için yeni 390 adventure serisine geri çağırma yayınlamış
Şu 390 ADV modelinde sorun yaşanmıyor olsa CRF yerine/yanına almayı kaç kez düşündüğüm bir model.

Hatta 690 ADV veya Husky 701 Enduro daha da güzel olur.

Onlarla ilgili de birkaç video izledikten sonra her seferinde kös kös yerime oturuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar