Eğitmen olmanın dayanılmaz hafifliği

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gene kawa alirmissin😂
İzmir'de yaşadığım sürece Kawa almam. Göçmen'den Sabri'ye ve oğullarına sabah akşam hepsine küfrediyorum. Daytona zaten full kara listede, çölde susuz kalsam da bir bardak su istemem o adamlardan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

GSX 8R. Bunun aynı motorlu V Strom 800 sürdüm. Motor canlı ve keyifli, 8R gibi hafif ve kıvrak bir pakette Şam'da kayısı olur.
Bakalım kısmet, o zamana kadar 1000 defa fikrim değişir. Belki de Bonneville falan alırım. Gerçi onu alsam da yetkili servisleri benim kara listemde olan dingiller.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
İzmir'de yaşadığım sürece Kawa almam. Göçmen'den Sabri'ye ve oğullarına sabah akşam hepsine küfrediyorum. Daytona zaten full kara listede, çölde susuz kalsam da bir bardak su istemem o adamlardan.

Bakalım kısmet, o zamana kadar 1000 defa fikrim değişir. Belki de Bonneville falan alırım. Gerçi onu alsam da yetkili servisleri benim kara listemde olan dingiller.
Al tam senlik gagsız motor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

Zaten sıfır alınmayacaksa GSX 8R parasına ne cevherler var. Fikrin değişmesi çok normal olur.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu nasil? 4 silindir degil mi bunlar?
Doğrudur, 4 silindirdir ama o kadar büyük ve eski model bir motor alma niyetim yok. Bir de onu toplamakla uğraşmayayım.

Abi hepimizi şaşırtıp Pcx alman yok mu? :D
Tabi ki Pcx olmaz ama şu anki motorun yakıt tüketimine bayıldım. Bir mok yakmıyor motor, bakımları da zahmetsiz ve az maliyetli. Uzun yol ve şehir içi için Wolf'ü elimde tutup hafta sonu dağ bayır sportif geziler için çift silindir spor bir şeyler alabilirim.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Doğrudur, 4 silindirdir ama o kadar büyük ve eski model bir motor alma niyetim yok. Bir de onu toplamakla uğraşmayayım.

Tabi ki Pcx olmaz ama şu anki motorun yakıt tüketimine bayıldım. Bir mok yakmıyor motor, bakımları da zahmetsiz ve az maliyetli. Uzun yol ve şehir içi için Wolf'ü elimde tutup hafta sonu dağ bayır sportif geziler için çift silindir spor bir şeyler alabilirim.
Honda zaten kazaliymis. Adam olmaz ondan.
DAg bayir diyorsan yuki victor ya da altai tank x 😂

Evet, iyi tanışırız Kaan'cım. Hala zaman zaman görüşürüz.
Evimde bir hafta misafir etmiştim.
Künefe olmazsa olmazımız.
Okan'cım da bilir. Misafirlerime kendi elimle yaptığım künefemi ikram etmeden göndermem. 🤗

Bu arada, başlığa bakınca...
Okan'ın Ankara'dan Antakya'ya (750 km) motosikletiyle 4 saatte gelmeye çalışması ve hatta bunu düşünmesi bile ne kadar çılgın olduğunun bir göstergesi. 🤗
Son iki sene çok geldim Antakya'ya Belen'e Arsuz'a
bileydim uğrardım mutlaka künefe yemeye.
Çok oldu Halep'e gidip iyi bir ustadan künefe yemeyeli

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Son iki sene çok geldim Antakya'ya Belen'e Arsuz'a
bileydim uğrardım mutlaka künefe yemeye.
Çok oldu Halep'e gidip iyi bir ustadan künefe yemeyeli
Her ne kadar son 3 yıldır (06 Şubat'tan beri) Antakya'da yaşamıyor olsam da, herzaman beklerim. 🙏
Şehrimiz bir ayağa kalksın, biz de tekrar (dönebilirsek) eski günlerimize dönelim, gerisi kolay. 🤗
Ara ara Antakya'ya gittiğim oluyor. (Maalesef her gittiğimde yüreğim dağlanarak geri dönüyorum) Bilsem bir ayarlama yapar, en azından görüşürdük.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Abi sırf künefe yiyeceğim diye gazlamıştım o gün . Sonu çok iyi bitmedi ama olsun o künefeye can feda . O kazadan sonra ilk BMW mi almıştım , her şerde bir hayır varmış.
Gazlamasan da yerdin künefeyi Okan'cım.
Biliyorsun, Antakya'da künefe bitmez. 🤗

Neyse ki bir sonraki (BMW ile) gelişinde Uğur Hoca ve arkadaşlarla birlikte keyifle yemiştik künefemizi.(y)
İlkinde Bandit mi vardı sende ?

Yapacağımız eğitimde hocayı biçip sakat bırakanın 1 senelik köfte masrafı benden :)

Hadi bakalım hep beraber hocayı pert ediyoruz :)
Yetişirsen edersin Kaan'cım. Okan kardeşim yeri geldiğinde fena gazlar. :ROFLMAO:
Uğur Hoca'yı bile illallah ettirmişti. :LOL:

Son düzenleme:
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Gazlamasan da yerdin künefeyi Okan'cım.
Biliyorsun, Antakya'da künefe bitmez. 🤗

Neyse ki bir sonraki (BMW ile) gelişinde Uğur Hoca ve arkadaşlarla birlikte keyifle yemiştik künefemizi.(y)
İlkinde Bandit mi vardı sende ?

Evet abi Bandit 1200S vardi. Murat hocanin Antakya egitimine de o motorla gelmistim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar