Eğitmen olmanın dayanılmaz hafifliği

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Kazdağlarında offroad dersi mi versim bende yaa..

1 milyon oğrenci yetiştirmiş hocaları bile tokatlarım da bunu karşımdakine nasıl aktarırım sorun o .

amannn neyse.. paraya ihtiyacım yok ki , ne uğraşacam comezlerle
Ben geleyim bi deneme dersi yapalım :D Azıcık rota öğrenmiş olurum, KLXin pası gider.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ohooo azicik bos biraktik konuya cakma egitmenler dolusmus. Kist kist kist gidin evinizin önünde oynayin bakiim, burada gürültü etmeyin . 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
konu, polenik konusu, ama ortada pek polenik yok
mahsun ibo özcan alişan yok çünkü
yerine tikican memocan geldi
nerde o eski caanım adapazarı patatesleri

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Konu konuyu açtı, Güven nick.li Sıtkı abimizi çok iyi tanıyor, onun elinden meşhur künefe yemişliği bile var.
Evet, iyi tanışırız Kaan'cım. Hala zaman zaman görüşürüz.
Evimde bir hafta misafir etmiştim.
Künefe olmazsa olmazımız.
Okan'cım da bilir. Misafirlerime kendi elimle yaptığım künefemi ikram etmeden göndermem. 🤗

Bu arada, başlığa bakınca...
Okan'ın Ankara'dan Antakya'ya (750 km) motosikletiyle 4 saatte gelmeye çalışması ve hatta bunu düşünmesi bile ne kadar çılgın olduğunun bir göstergesi. 🤗

Motosikleti
Hoccam ben Dominar'la eğitim piayasını domine edebilir miyim? Caiz midir?
GS e binip vaftiz edilmeden egitmenlik caiz değildir 😂😂😂😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet, iyi tanışırız Kaan'cım. Hala zaman zaman görüşürüz.
Evimde bir hafta misafir etmiştim.
Künefe olmazsa olmazımız.
Okan'cım da bilir. Misafirlerime kendi elimle yaptığım künefemi ikram etmeden göndermem.
Bu arada, başlığa bakınca...
Okan'ın Ankara'dan Antakya'ya (750 km) motosikletiyle 4 saatte gelmeye çalışması ve hatta bunu düşünmesi bile ne kadar çılgın olduğunun bir göstergesi. 🤗

Abi sırf künefe yiyeceğim diye gazlamıştım o gün . Sonu çok iyi bitmedi ama olsun o künefeye can feda . O kazadan sonra ilk BMW mi almıştım , her şerde bir hayır varmış.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
İşin şakası bir yana öyle bir örüntü var gibi; hedef kitlenin epeyce büyük bir dilimi "Vaaaa, BMW GS" modunda olduğu için biraz da imaj için alan var gibi düşünüyorum. Sırf ondandır demiyorum ama bence (az veya çok) motivasyonlardan biri mutlaka bu olsa gerek?

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

Abi sırf künefe yiyeceğim diye gazlamıştım o gün . Sonu çok iyi bitmedi ama olsun o künefeye can feda . O kazadan sonra ilk BMW mi almıştım , her şerde bir hayır varmış.
Pekii hicam, gs sahibi olmadan gozleme yiyemezsin demisti bir gs sahibi. Dogru mudur, dogruysa bugune kadar yedigimiz gozlemeler haram midir?😬
Ps: egitimde tanistigim bir gscinin espirisidir gozleme yiyemezsin lafi😂

Motosikleti
Pekii hicam, gs sahibi olmadan gozleme yiyemezsin demisti bir gs sahibi. Dogru mudur, dogruysa bugune kadar yedigimiz gozlemeler haram midir?😬
Ps: egitimde tanistigim bir gscinin espirisidir gozleme yiyemezsin lafi😂

Külliyen haramdır , V Strom sahibi olmayan kellerin de köfte yemesi gibi . 😂😂😂😂

Vaftiz demesek de icazet desek. İlla ki boxer motür mü olacak?

İlla GS olacak boxer yetmez , hatta ADV olacak ve hatta bol sis fari olacak . Sis farlarının sayısı rütbeyi gösterecek . Ben bu güne kadar en fazla 8 tane sis farı takmış yüce üstad gördüm . 10 tane takan çok çok yüce bir üstad olduğu da rivayet edilir . 😂😂😂😂

Hocam hiç scooter yada hiç enduro kullandınızmı?

İlk büyük motorum Aprilia Pegaso 655 di . Honda NX250 ile sağ bacağımı 6 yerinden kırdım ( kaval kemiğimim içerisinde titanyum çubukla yaşıyorum ) . Triumph Tiger Explorer ve Honda VFR 1200 X Crosstourer kullandım. Rahmetli babamla ortak kullandığımız Ramzey 125 scooterim var . Türkiyedeki evimde hatıra olarak saklıyorum .

Yeterlimi ?

Son düzenleme:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Külliyen haramdır , V Strom sahibi olmayan kellerin de köfte yemesi gibi . 😂😂😂😂

İlla GS olacak boxer yetmez , hatta ADV olacak ve hatta bol sis fari olacak . Sis farlarının sayısı rütbeyi gösterecek . Ben bu güne kadar en fazla 8 tane sis farı takmış yüce üstad gördüm . 10 tane takan çok çok yüce bir üstad olduğu da rivayet edilir . 😂😂😂😂

İlk büyük motorum Aprilia Pegaso 655 di . Honda NX250 ile sağ bacağımı 6 yerinden kırdım ( kaval kemiğimim içerisinde titanyum çubukla yaşıyorum ) . Triumph Tiger Explorer ve Honda VFR 1200 X Crosstourer kullandım. Rahmetli babamla ortak kullandığımız Ramzey 125 scooterim var . Türkiyedeki evimde hatıra olarak saklıyorum .

Yeterlimi ?
Yetmez, vstrom ve dominar yok. Bunlar mutlaka olmali😬

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar