gene sport bisey mi dusunuyorsun?Şöyle bir iki ay daha göçük vaziyetteyim, o zamana kadar Cyan o motoru on defa satar. Dötü toparladığımda da Adv tarzı bir şey almayı düşünmüyorum.
gene sport bisey mi dusunuyorsun?Şöyle bir iki ay daha göçük vaziyetteyim, o zamana kadar Cyan o motoru on defa satar. Dötü toparladığımda da Adv tarzı bir şey almayı düşünmüyorum.
Muhtemelen spor bir şey olacak.gene sport bisey mi dusunuyorsun?
GSX 8R. Bunun aynı motorlu V Strom 800 sürdüm. Motor canlı ve keyifli, 8R gibi hafif ve kıvrak bir pakette Şam'da kayısı olur.Muhtemelen spor bir şey olacak.
Gene kawa alirmissinMuhtemelen spor bir şey olacak.
İzmir'de yaşadığım sürece Kawa almam. Göçmen'den Sabri'ye ve oğullarına sabah akşam hepsine küfrediyorum. Daytona zaten full kara listede, çölde susuz kalsam da bir bardak su istemem o adamlardan.Gene kawa alirmissin![]()
Bakalım kısmet, o zamana kadar 1000 defa fikrim değişir. Belki de Bonneville falan alırım. Gerçi onu alsam da yetkili servisleri benim kara listemde olan dingiller.GSX 8R. Bunun aynı motorlu V Strom 800 sürdüm. Motor canlı ve keyifli, 8R gibi hafif ve kıvrak bir pakette Şam'da kayısı olur.
Al tam senlik gagsız motor.İzmir'de yaşadığım sürece Kawa almam. Göçmen'den Sabri'ye ve oğullarına sabah akşam hepsine küfrediyorum. Daytona zaten full kara listede, çölde susuz kalsam da bir bardak su istemem o adamlardan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bakalım kısmet, o zamana kadar 1000 defa fikrim değişir. Belki de Bonneville falan alırım. Gerçi onu alsam da yetkili servisleri benim kara listemde olan dingiller.
Zaten sıfır alınmayacaksa GSX 8R parasına ne cevherler var. Fikrin değişmesi çok normal olur.İzmir'de yaşadığım sürece Kawa almam. Göçmen'den Sabri'ye ve oğullarına sabah akşam hepsine küfrediyorum. Daytona zaten full kara listede, çölde susuz kalsam da bir bardak su istemem o adamlardan.
Bakalım kısmet, o zamana kadar 1000 defa fikrim değişir. Belki de Bonneville falan alırım. Gerçi onu alsam da yetkili servisleri benim kara listemde olan dingiller.
Çok severim Capo'ları ama onun da bakımı için 7Moto Hüseyin Usta'yı darlamam gerek ki İzmir'den İstanbul'a zor o işler.
Bu nasil? 4 silindir degil mi bunlar?Çok severim Capo'ları ama onun da bakımı için 7Moto Hüseyin Usta'yı darlamam gerek ki İzmir'den İstanbul'a zor o işler.
Doğrudur, 4 silindirdir ama o kadar büyük ve eski model bir motor alma niyetim yok. Bir de onu toplamakla uğraşmayayım.Bu nasil? 4 silindir degil mi bunlar?
Tabi ki Pcx olmaz ama şu anki motorun yakıt tüketimine bayıldım. Bir mok yakmıyor motor, bakımları da zahmetsiz ve az maliyetli. Uzun yol ve şehir içi için Wolf'ü elimde tutup hafta sonu dağ bayır sportif geziler için çift silindir spor bir şeyler alabilirim.Abi hepimizi şaşırtıp Pcx alman yok mu?![]()
Honda zaten kazaliymis. Adam olmaz ondan.Doğrudur, 4 silindirdir ama o kadar büyük ve eski model bir motor alma niyetim yok. Bir de onu toplamakla uğraşmayayım.
Tabi ki Pcx olmaz ama şu anki motorun yakıt tüketimine bayıldım. Bir mok yakmıyor motor, bakımları da zahmetsiz ve az maliyetli. Uzun yol ve şehir içi için Wolf'ü elimde tutup hafta sonu dağ bayır sportif geziler için çift silindir spor bir şeyler alabilirim.
Dağ bayır derken asfalt ve virajlı yolDAg bayir diyorsan yuki victor ya da altai tank x![]()
Hornet o zaman. Lynxmasterinkini sen alirmissin, ne gulerimDağ bayır derken asfalt ve virajlı yolToprak yol sevmiyorum, keyif almıyorum, tecrübem de yok.
Adamın motoru elbet güzeldir, tertemizdir ama alacağım zaman gelsin, o zamana kadar bin defa fikrim değişir.Hornet o zaman. Lynxmasterinkini sen alirmissin, ne gulerim![]()
Son iki sene çok geldim Antakya'ya Belen'e Arsuz'aEvet, iyi tanışırız Kaan'cım. Hala zaman zaman görüşürüz.
Evimde bir hafta misafir etmiştim.
Künefe olmazsa olmazımız.
Okan'cım da bilir. Misafirlerime kendi elimle yaptığım künefemi ikram etmeden göndermem.
Bu arada, başlığa bakınca...
Okan'ın Ankara'dan Antakya'ya (750 km) motosikletiyle 4 saatte gelmeye çalışması ve hatta bunu düşünmesi bile ne kadar çılgın olduğunun bir göstergesi.![]()
Her ne kadar son 3 yıldır (06 Şubat'tan beri) Antakya'da yaşamıyor olsam da, herzaman beklerim.Son iki sene çok geldim Antakya'ya Belen'e Arsuz'a
bileydim uğrardım mutlaka künefe yemeye.
Çok oldu Halep'e gidip iyi bir ustadan künefe yemeyeli
Gazlamasan da yerdin künefeyi Okan'cım.Abi sırf künefe yiyeceğim diye gazlamıştım o gün . Sonu çok iyi bitmedi ama olsun o künefeye can feda . O kazadan sonra ilk BMW mi almıştım , her şerde bir hayır varmış.
Yetişirsen edersin Kaan'cım. Okan kardeşim yeri geldiğinde fena gazlar.Yapacağımız eğitimde hocayı biçip sakat bırakanın 1 senelik köfte masrafı benden
Hadi bakalım hep beraber hocayı pert ediyoruz![]()
Gazlamasan da yerdin künefeyi Okan'cım.
Biliyorsun, Antakya'da künefe bitmez.
Neyse ki bir sonraki (BMW ile) gelişinde Uğur Hoca ve arkadaşlarla birlikte keyifle yemiştik künefemizi.
İlkinde Bandit mi vardı sende ?