Honda Yıl Sonu İndirimleri

nx500 almayı düşünenler bi kampanya daha geldi nakit 390 teklif ettiler
almacanız mı diyor:D
biz yok dedikçe daha da vuruyorlar fiyatı
310 bine dominar 400 satılan ülkede honda nx500 e 390 veriyorlarsa bence gayet güzel bir rakam. Motorun sundukları tartışılır ama kalitesine göre 80 bin fark bence verilir. Keşke imkanım olsa...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba Hondaya gidip ne senin dediğin olsun ne benim ver elini 350 den kemiksiz anlaşalım deyip elimizi uzatsak motoru verirler mi :)

Son düzenleme:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
310 bine dominar 400 satılan ülkede honda nx500 e 390 veriyorlarsa bence gayet güzel bir rakam. Motorun sundukları tartışılır ama kalitesine göre 80 bin fark bence verilir. Keşke imkanım olsa...

Acaba Hondaya gidip ne senin dediğin olsun ne benim ver elini 350 den anlaşalım kemiksiz deyip elimizi uzatsak motoru verirler mi :)
Seviyorsan git konus bence😂

Ged

Motosikleti
490bine 750 hornet satiyorlar, yetkili bayi ve sifir km. Belki inerler

• Beğen
Tepkiler: F54

F54

Acaba Hondaya gidip ne senin dediğin olsun ne benim ver elini 350 den kemiksiz anlaşalım deyip elimizi uzatsak motoru verirler mi :)
ben niyetli olsam gider teklif ederdim belki 350 değil ama 370 ok derler biraz az kar etsinler 4 seneden beri çuvalla para kazandılar hem motordan hem aksesuardan

F54

İndirdilerse çok iyi. Ankara’daki Tansoy 1 kuruş inmiyor. Gıcık oluyorum zaten o bayiye.
nasıl indirmez git konuş bak ne diyorlar
ankara da bayi tek galiba
istanbul piyasası çok karışık kim kimden yerse:D
zamanında spacy için sakarya dan %20 aşşağıya motor almıştım

F54

Ne diyorsun???
Zorla aldıracaklar bana galiba bu motoru.. :)
düşünüyorsan bekleme bence iyi fiyat bu paraya çinliler den bile ucuz (y)
kendi sınıfının en ucuzu sıfır km olarak
ulan muzo gittin beni yanlız bıraktın:D

Şaka maka F54 eğer V-Strom alırsa Fenerbahçe, Galatasaray'ın elinden Osimhen'i almış gibi hissederim. Honda'nın Türkiye'de yediği en büyük gol olur.
aga güzel fiyatlar veriyorlar ama ne bileyim v stormlar da aksesuarlı az km ve modelli kazasız
zaten 3 modele düştük
afrika
transalp
dl 650
ama gene de rahat durmayıp nx 500 de pazarlık yapıyorum spor olsun diye:D

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
nasıl indirmez git konuş bak ne diyorlar
ankara da bayi tek galiba
istanbul piyasası çok karışık kim kimden yerse:D
zamanında spacy için sakarya dan %20 aşşağıya motor almıştım
Konuştum ama nafile. Ankara’da iki bayi var ama diğeri hem araba hem motor satıyor pek bir aktifliğini görmedim satış yapmak pek umurlarında değil galiba. Şimdi düşününce hatırladım bende bayağı silikler. Motor başında en az 15dk konuşmuşuzdur farklı şekillerde denedim indirmiyorlar. Stokçuluk döneminde de burunlarından kıl aldırmıyorlardı. İstanbul piyasası gibi değil maalesef. İstanbul’da Kocaeli’nde nakit kampanyalı fiyat 400 olan şey burada genelde bi tık yukarıda 420 falan oluyor. Tok satıcı buradakiler.

Ged

Motosikleti
Konuştum ama nafile. Ankara’da iki bayi var ama diğeri hem araba hem motor satıyor pek bir aktifliğini görmedim satış yapmak pek umurlarında değil galiba. Şimdi düşününce hatırladım bende bayağı silikler. Motor başında en az 15dk konuşmuşuzdur farklı şekillerde denedim indirmiyorlar. Stokçuluk döneminde de burunlarından kıl aldırmıyorlardı. İstanbul piyasası gibi değil maalesef. İstanbul’da Kocaeli’nde nakit kampanyalı fiyat 400 olan şey burada genelde bi tık yukarıda 420 falan oluyor. Tok satıcı buradakiler.
Konya yolu ustundeki mi😂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İstanbul ya da İzmit'ten alıp süre süre Ankara'ya dönmek sanki daha mantıklı

Motosikleti
Konya yolu ustundeki mi😂
Hafızamda silik olan İstanbul yolu üstünde Honda Efe.

İstanbul ya da İzmit'ten alıp süre süre Ankara'ya dönmek sanki daha mantıklı
Evet başka şehirlerden en uygun veren yerden almak daha mantıklı. Şu an arayışta oldaydım muhtemelen öyle yapacaktım. Bir ara Yamaha da baktım XSR 700’ü Gaziantep’teki bir bayi Ankara’ya göndermeye niyetlenmişti masrafları kendi karşılamak üzere ama motor hem 2024 modeldi hem de pek tutulmuyor neo retro olduğundan. Bir süre sonra altımda cücük gibi kalır diye ben vazgeçtim.

Ged

Motosikleti
Hafızamda silik olan İstanbul yolu üstünde Honda Efe.

Evet başka şehirlerden en uygun veren yerden almak daha mantıklı. Şu an arayışta oldaydım muhtemelen öyle yapacaktım. Bir ara Yamaha da baktım XSR 700’ü Gaziantep’teki bir bayi Ankara’ya göndermeye niyetlenmişti masrafları kendi karşılamak üzere ama motor hem 2024 modeldi hem de pek tutulmuyor neo retro olduğundan. Bir süre sonra altımda cücük gibi kalır diye ben vazgeçtim.
15 16 sene once babam icin civic sormustum konya yolundakine. Ben de otomotiv satista calistigim icin adama son fiyat bu mu, daha asagisi olmiyor mu diye sordum. Kucimser bi ifade ile "Fiyat bu, siz almazsaniz baskasina satariz zaten" demisti. Tabi ki de almadik.
Xsr 700 guzel alet, boy kac ki kucuk durur?

Motosikleti
15 16 sene once babam icin civic sormustum konya yolundakine. Ben de otomotiv satista calistigim icin adama son fiyat bu mu, daha asagisi olmiyor mu diye sordum. Kucimser bi ifade ile "Fiyat bu, siz almazsaniz baskasina satariz zaten" demisti. Tabi ki de almadik.
Xsr 700 guzel alet, boy kac ki kucuk durur?
1.79cm.
Bu boyla küçük durmaz diyenler de var internette ama üzerine oturdum baktım fotoğraflar da çektirdim duruşu hoşuma gitmedi. Zamanında Svartpilen 250’ye niyetlenmiştim foto çektirdim bi baktım akülü arabaya binen çocuk gibiydim. Yolda giderken biri benim hakkında “herif alete değil de alet herife binmiş gibi” desin istemem ya da motor bana saplanmış gibi dursun istemem :D
Güzel alet ama tam benlik değil. Retroda Triumph seviyorum. Honda, Yamaha’nın neo retroları cruiserdan ziyade sportifler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar